arkadaşlar 96 1.4 civic im var sürekli travers takozu değiştiriyorum 2 snedir ben de 4. değiştirmem kalıcı önerisi olan var mı
arkadaşlar benim makinada bu değerli yorumlarınızı beklerim
tregedya aracın çok hoş gözüküyor.güle güle kullan.iyi bir honda ustası bulup, aracını kazasız kullanmanı dilerim.honda filtreleri ve castrol ürünleri kullanmanı tavsiye ederim.soğutma sistemlerin kusursuz olmalı, antifirizini eksik etmemeli ve benzinini ışık yanmadan almalısın.
spectaküler çok teşekkür ederim .Ne yalan söyleyeyim ben senin arabana hasta oldum çok aşırı temiz gözüküyor allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
tregedya aracın guzel koyu renk oldugu ıcınde bence celık jantla dahada guzel durur :)
makamcı abi ilgine teşekkür ederim abim, sıkıntıyı biraz daha açayım direksiyonu tam sağ yapıp iki araç arasına veya tam sağ yapıp kalkış yaptığında metalik bir sürtme sesi geliyor ilk harekette düz pozisyonda lola hahif kırım hareket ettiğinde tık tık tık sesler geliyor ama bu ikinci durum her zaman olmuyor
tregedya; ben de iyi dileklerin için teşekkür ediyorum.keyifli sürüşler.araçlarımızda birtakım farklılıklar gözüne çarpmış olabilir.o da bendeki euronun makyajlı kasa olmasındandır.
yeşilköy;sonax da mutlaka iyidir ancak benim kullandığım carpex'in carnauba içeren şampuanı.eldiven ya da süngerle kullanırsan daha iyi olur.kazasız sürüşler dilerim.bu arada aracın gayet iyi gözüküyor.
Arkadaşlar 97 model euro civic in arka stop lambasını servis dışında nerde bulabilirim?
quote:
Orjinalden alıntı: burakav87
Arkadaşlar 97 model euro civic in arka stop lambasını servis dışında nerde bulabilirim?
Çok zor, bulunmuyor, ben 3-4 aydır bulamadım..Bulursanız banada haber verin.(sağ)
Ankara daki araç 98 model, stoplar beyaz, İstanbul daki ile görüşmüştüm, sağ stop çatlakmış..Aramaya devam..
ankarada ostım dıye bır yer vardı sanırım aslında vaktın olursa orayada bakabılırsın yanlıs bılmıyorsam orası bayagı buyuk bır sanayı pert arac sayısı coktur
İlgine teşekkür ederim, ben Ostim e yakın oturuyorum, haftada bir bakarım yeni gelen var mı diye..
selam dostlar.. ben yarın aşağıdaki aracı görmeye gideceğim eğer bi sorun çıkmassa aranıza bende katılıyorum.sizce araç nasıl görünüyor?fiyat-km oranı iyi mi sizce de?
hakulas araç kaporta temizse hiç düşünmeden al derim ful abs var klima var bu fiyata uygundur.ama tabi bu tür araçları alırken kaporta olayı çok önemli oluyor kontrol ettirmekte fayda var sağlam bir kaportacıya göstermeyi unutma 98 model 104 bınde cok ıyı umarım umuldugu gıbı bır arabadır.gule gule kullan sımdıden hayırlı ugurlu olsun