Şimdi Ara

Euro Civic Kulübü (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
37
Favori
446.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı kaportacıya gosterdim,1 sene sonra bu aracı tanıyamassın sakın alma dedi,motor ustası motoru çok iyi dedi,fakat kaportacı onay vermediği için vazgeçtim araçtan.Açıkçası yakından benimde hoşuma gitmedi çiziği çürüğü çoktu.Soylenmeyen kazaları da çıktı tabi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: guleryuz79

buyrun euro civic servis kitapçığı isteyene atarım
    gtetik17@hotmail.com

Türkçe mi?
  • quote:

gtetik17@hotmail.com

bende alabilir miyim?

immortal_plt @ juno.com
  • (GÜLERYÜZ) DOSTUM DEBRİYAJ AYARI BASİT DEMİŞSİNDE BEN BASKI BALATASINI DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA YENİ OLDFUĞUNDAN BİRAZ ÜSTE KAVRIYORDU HONDA USTASINA GÖTÜRDÜĞÜMDE BANA DEBRİYAJ AYARININ BU TİP ARAÇLAR KENDİSİ OTOMATİK DÜZENLEDĞİNİ SÖLENDİ SENİN BİLDİĞİN FARKLI BİR YÖNTEMMİ VAR.
  • quote:

gtetik17@hotmail.com

bende alabilir miyim?
    atakankim@hotmail.com
  • Merhaba arkadaşlar. 96-99 arası 1.6 motor otomatik vites euro civic satmayı düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirim. Hepinize hayırlı forumlar.

Msn: kendinibil@hotmail.com
    Cep: 05056447910-05334747480

BEN SATIYORUM ARKADAŞIM
  • arkadaşlar arabamı satıyorum ilgilenen arkadaşlar aşağıdaki sitede bakabilirler.

http://www.sahibinden.com/guzel_bir_euro_civic-31WQQaXQQ13522561WQQpXQQdisplayitem
  • Aracım için tavsiyeleri olacak arkadaşların önerilerini bekliyorum.... yedek parça sıkıntısı çekiyorum.

ayrıca satılıktır.
    http://www.sahibinden.com/size_ozel_2003_hb_vtec_euro_civic-81WQQaXQQ10007386WQQpXQQdisplayitem

Euro Civic Kulübü

Euro Civic Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34RMK45 -- 19 Nisan 2009; 0:57:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: powervtec

Merhaba arkadaşlar. 96-99 arası 1.6 motor otomatik vites euro civic satmayı düşünen arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirim. Hepinize hayırlı forumlar.

Msn: kendinibil@hotmail.com
    Cep: 05056447910-05334747480

BEN SATIYORUM ARKADAŞIM

Üstad ben Ankara'dayım siz Aydın'dasınız. Yakın olsaydınız gelip aracınızı görmek isterdim. Hayırlısı olsun umarım satarsınız. Ankara ve yakınlardan aracını satmak isteyen arkadaşlar benimle irtibat kurabilir. Saygılar.
  • bu gun havanında guzel olması sebebı ıle aracımın orta konsulunu soktum cunkı kaleruferden hep sıcak hava gelıyor soguk havaya cevıremıyordum daha onceden kırık bır parcası vardı onu yapıstırayım dıye soktum kırık yerı yapıstırdım ama aynı yerde aynı sekılde aynı vazıfeyı gorecek bos vıda yerını gorunce kapakları acan kabloyu buraya baglayarak denemeye karar verdım ve iç celık telı saran dıs kaplamayı buraya sıkıstırarak vıdaladım ve yoklamaya basladım ıs goruyormu dıye baslarda kımıldamadı ıcındekı celık tel ama bır kac ılerı gerı yaparak baktım iç celık kablo hareket etmeye basladı yanı ıstedıgım olmus ve artık soguk hava ufleme ısınıde halletmıs oldum acmıskende gostergenın led lerınıde degıstırdım her seyı takarken kontrol ede ede montajını tamamladım iş bitti :) sıra farlarda bır arada onları sokecegım gosterge ısıkları ıcınde kontrol ettım sokebılecek gıbı gorunuyor vakıtr buldukca yapmaya calısacagım
  • ( makamcı ) dostum ben aracımın motorunu yeniliyeli yaklaşık olarak 2000 km geçti bahsetmiş olduğun sibob ayarlarını yaptırabileceğim düzgün bir usta ismi ve telefonu verebilirmisi

bilen arkadaşlar varsa arkadaşlar aracımdan bağzen sanki çiğ benzin kokusu geliyor
    bilginiz varmı neden olabileceği konusunda şimdiden herkeze teşekkürler.
  • http://media.honda.co.uk/car/owner/media/manuals/Civic5D/pdf/62st300.pdf

ıngılızce servıs kıtapcıgı ama resımlı anlatımı bol ısıne yarayan olabılır
  • tuncay33825 kardes ıstanbulda ısen florya san de seref usta var radar honda dıye gecer ıstanbuldakı cogu hondacı tanır ıyı ustadır honda konusunda bana gore 1 numara
  • dostum teşekkürler telefonu mevcutmu sende
  • şeref usta tel:5792521 olması lazım nettende radar honda olarak arayıp yorumları okuyabılırsın
  • teşekkürler
  • herkese merhaba.klima komprasörü almam gerekiyor çıkma alsam işe yarar mı ve nerden bulabilirim fiyat hakkında bilgisi olan var mı?bir de sol ön davlumbazım düştü ve tabiiki kırıldı nerden bulabilirim? şimdiden teşekkürler.
  • kılavuzu ben de alabilir miyim..asihan_52_53 @hotmail.com
  • elimde euro civic icin "çakma" PARCEL SHELF(bagaj rafı) bulunmakta.suntadan yapılmıstır.kaplama rengi kremdir.orjinaline gore ağırdır.sayet ilgilenen olursa resimlerini cekip ekleyebilirim.
  • asiha çamurluk dalumbazı konusu aynı benimkide yoktu bende alım dedim ama bulamadım bostancı ümraniye sanayisi sormadığım yer kalmadı bende olmayınca düz civic lerinkini aldım bi iki değişiklikle uydurdum tek servisinde var oda yanlış hatırlamıyorsam 125 civarlarında bişe söylediler
    klimaya gelince göstepe sanayisinde klimacı var orada olabileceğini düşünüyorum.

birde itiraf arkadaşlar aracımla ilgili birşey aradığımda neredeyse yalvararak parça bulmak inanın beni aracımdan son derece soğuttu beğenmediğimiz tofaş grubu inanın yedek parça ve servis konusunda bizim araçlara kıyaslıyarak inanın kral en ufak bir parça sorduğunuzda çıkmacı veya yedek parçacılar piyasada olmadığını veya çok nadir olduğunu bildikleri için kapı enaz 80 veya 100 tl den açılıyor.
    o yüzden aracımı bir an önce satacam
    (anki isyan gibi oldu sanırım)

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.