euro 8,5 dolar 6,9 iken gelmeyen 2021 modeller

-
-
Onu geç Euro 10'dan düşünce indirim gelmeyen fiyatlar ve euronun tekrar 10 olması ile tekrar zam yiyor.
Euro 6 Lira bile olsa artık indirim geleceğini hiç zannetmiyorum. Faiz de aldı gitti başını hadi hayırlısı.
-
Valla bizim insanımız aldıkça yapacak birşey yok
Sürekli zam zam . Yapsınlar bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Araba bugun almayan yarin yaya kalir, bosuna kimseyi dinlemeyin butcenize gore birseyler alin gecin. Hayal satiyor baaagzi arkadaslar cesitli forum ve sozluklerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün konya yolundaki Doğuş otomotive bir gideyim yeni Golflere bakayım dedim. otoparkta boş yer olmadığı gibi herkes ikinci bir park sırası yapmıştı. ben de o şekilde park edip içeri girdim. bir tane zemin katta, bir tane de üst katta golf vardı. seata bakayım dedim bakmaz olaydım, içerisi bomboş, sadece bir tane ibiza vardı. bu Doğuş bu araçlara ne kadar az zam yapsa bence az kalır. ver coşkuyu doğuş. zamlandıkça daha çok talep geliyor.
-
-
Arkadaşlar oraya buraya gittim her yer dolu abooooooovvv bu ne ya yılda 5 milyon araç satıyor valla hala alan oluyor bu sene 6 milyon satacak herhalde.
83 milyon + 6 milyon mülteci nüfusu olan ülkede yılda 700 bin otomobil + hafif ticari satıyor diye millet çok araç satıldı diyor. Ya kardeşim şehirlerimizin planlaması berbat bu yüzden çok araç varmış gibi.
89 milyonluk ülkenin 20 milyonu sadece 1 şehirde o da 7 tepe üzerine kurulmuş saçma sapan yolları olan bir şehir. Trafik olacak tabii ki yılda 50 araç satsan İstanbul'da yine trafik olur bu saatten sonra bu trafiği düzeltecek tek şey Dünya'da yaşamın kalmaması.
Not: Troll konu yine yorum yazdık prim yaptırdık özür diliyorum herkesten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Mart 2021; 22:13:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TheCaliph_Arkadaşlar oraya buraya gittim her yer dolu abooooooovvv bu ne ya yılda 5 milyon araç satıyor valla hala alan oluyor bu sene 6 milyon satacak herhalde.
83 milyon + 6 milyon mülteci nüfusu olan ülkede yılda 700 bin otomobil + hafif ticari satıyor diye millet çok araç satıldı diyor. Ya kardeşim şehirlerimizin planlaması berbat bu yüzden çok araç varmış gibi.
89 milyonluk ülkenin 20 milyonu sadece 1 şehirde o da 7 tepe üzerine kurulmuş saçma sapan yolları olan bir şehir. Trafik olacak tabii ki yılda 50 araç satsan İstanbul'da yine trafik olur bu saatten sonra bu trafiği düzeltecek tek şey Dünya'da yaşamın kalmaması.
Not: Troll konu yine yorum yazdık prim yaptırdık özür diliyorum herkesten.
türkiye' de araç çok muhabbetinin boş olduğunu, istanbul' da; türkiye' de şehir planlaması olmadığını, şehri geç yolları bile planlı yapamadığımızı zaten kimseye anlatamadık, anlatamıyoruz, anlatamayacağız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17türkiye' de araç çok muhabbetinin boş olduğunu, istanbul' da; türkiye' de şehir planlaması olmadığını, şehri geç yolları bile planlı yapamadığımızı zaten kimseye anlatamadık, anlatamıyoruz, anlatamayacağız.
Alıntıları GösterValla istiyorlar ki kimse arac alamasin yilda 1000 arac satilsin. Eskisi gibi koyden ile ilceye gidelim 1 gun sursun.
Bize yakin nufusu olan cogu ulke bizden en az 2 kat fazla arac satiyor yillik. Almanya'yi saymiyorum zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Onu geç Euro 10'dan düşünce indirim gelmeyen fiyatlar ve euronun tekrar 10 olması ile tekrar zam yiyor. Euro 6 Lira bile olsa artık indirim geleceğini hiç zannetmiyorum. Faiz de aldı gitti başını hadi hayırlısı. |
Araba bugun almayan yarin yaya kalir, bosuna kimseyi dinlemeyin butcenize gore birseyler alin gecin. Hayal satiyor baaagzi arkadaslar cesitli forum ve sozluklerde.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X