Şimdi Ara

EURO 2016 Türkiye Maç Biletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Diğer #Maç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timur75 -- 20 Mayıs 2016; 16:49:03 >

• TURKİYE HIRVATİSTAN MAÇI 2 ADET BİLET VARDIR.. KALE ARKASI DEĞİL GÜZEL YERDEN:: DM ATINIZ LÜTFEN:: ELDEN VERİLİR:::!
  • merhaba.ispanya ve çek maçlarına yanyana 2 kişilik cat 4 biletim vardır.ANKARA'da elden teslim edebilir veya kargolayabilirim.fiyat için mail atabilrisiniz.
  • merhaba arkadaşlar türkiyenin grup maçlarına ait 2 şer tane 4.kategori biletleri elimdedir. hepsini satmak istiyorum tek tek ya da kombine olarak biletler yan yanadır.
    ilgilenen olursa mesaj atıp telefon numaramı alabilir.izmir de ikamet etmekteyim. uygun bi ücretten verebilirim.Eşim işe girdiği için gidememekteyim.
  • Türkiye Hırvatistan maçına 4 adet 3. Kategoriden yanyana bilet var. İlgilenenler mesaj atsın.
    Bu mesaja eklenen görseller:

EURO 2016 Türkiye Maç Biletleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafagnç M kullanıcısına yanıt
    ne kadardan veriyorsunuz? pm atılmıyor sorun var da. bana ulaşırsanız sevinirim.
  • timur75 T kullanıcısına yanıt
    hırvat maçı için fiyat bilgisini dm'den atabilir misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS - Başakşehir 20 Tl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hırvatistan maçı için 1.kategori bir adet bilet ihtiyacım vardır 750 tl ödeyebilrim üstünde mesaj atcaklar atmasınlar hiç
  • Merhaba arkadaşlar, Euro 2016 türkiye grup maçlarına CAT1 ve CAT2 olacak şekilde biletlere ihtiyacım vardır.
    Gişe fiyatından maksimum 50-60 euro fazla olarak ödeme yapacağım .diğer şekilde uçuk kaçık fiyat isteyenler. Sağ ellerini ağzına götürüp yalasınlar.
  •  EURO 2016 Türkiye Maç Biletleri

ycakır isimli arkdaş gişenin 40 50 euro falzasına bilet arıyor bana 500 euro fiyat çekiyor
    3 katı gişenin

çok temiz bir arkdaş cidden
  • mustafagnç M kullanıcısına yanıt
    Türkiye Hırvatistan maçına 2 adet bilet ihtiyacimiz var fiyat bildirirseniz sevinirim
  • Çek Cumhuriyeti maçına bilet aranıyor 1 kişilik
  • Türkiye-Hırvatistan maçına 4. kategori 2 kişilik bilet arıyorum. Bileti Türkiye'de veya Fransa'da elden alabilirim. 2 bilete 100 euro verebilirim, planı değişen vs. olursa, iletişime geçebilirsiniz.
  • Merhaba,

İspanya maçına 1 adet kat4 bilet 400 TL'ye İstanbul'da elden teslim alabilirim. Kat 3 bileti varsa ona da 500 TL verebilirim.

İlgilenenler varsa lütfen bilet yer bilgisi ile birlikte mesaj atsınlar.
  • Arkadaşlar, Türkiye-Hırvatistan maçına KATEGORİ 1 biletim var. Ama maça gidemeyeceğim. Satmak istiyorum.

Bilet bilgileri ; Category :1 , gate:F , block :405 : row(sıra) : 28, koltuk:59

Malum bilet üzerindeki fiyat 145 EURO, ayrıca 15 EURO kargo ücreti :160 EURO MALİYET

İstediğim fiyat :200 euro
  • Çek maçına cat4. 2 adet biletim mevcutt ur.almak isteyenler ankara da görüp alabilir.tanesi 500 tldir.

• merhaba, türkiye hırvatistan maçına kategori 2 ve 3 ten ikişer adet biletim var.
    ilgilenenler özelden yazsın lütfen
  • Ankara'da Elden Teslim 2 Adet Türkiye-Hırvatistan Maçı için 1. kategori EURO 2016 bileti EURO 2016 Türkiye Maç Biletleri
  • Acil satılık 2 adet cat4_H_H3 Türkiye İspanya mac bileti, ankara da elden teslim yapılır.
  • Türkiye çek cumhuriyeti maçına 2 adet cat4 biletim var Türkiye kale arkası.gidemeyeceğim için satıyorum.ankara da elden görülüp alınabilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.