D

Onbaşı
04 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese selamlar göründüğü üzere pek fazla oyun oynayan biri değilim. Sadece fm oynuyorum. Ve günlük video izleme internette gezinme vs gibi gündelik işlerimde kullanabileceğim bir pc bakıyorum. 2009 dan beri asus kullanıyorum ve pc artık benı degıstır dıyor. İlk marka tercihim Asus ama yinede açığım diğer önerilere..

fiyat f/p ürünleri önerilirse çok memnun olacağım..

Teşekkürler..
http://www.indirdik.com/ ısımlı sıteden alısverısım oldu 15 gundur kargoya vermedıler ürünümü. allahtan ucuz meblalı bir ürün. Ve hiçbir muhattap bulamıyorum müşteri hizmetleri numarası kapalı.. SAKIn alışveriş yapmayın.!!!
Bir Türk'e nasıl Rusça Öğretileceğini bilen hocadan...

Gerçekten bir Türk'e Nasıl Rusça öğretileceğini bilen bir kişiden....Deneyimli.Rus dili edebiyatı alanında eğitim almış.İngilizce Hakim,Almanca,Ukraynaca,İspanyolcaya Biliyorum

Kulaktan dolma değil yazısıyla okumasıyla konuşmasıyla öğrenen ve öğretmeye hazır olan...

Elimde Öğrencinin hiçbir zorluk çekmeden öğreneceği materyaller mevcut...

Dili Yerinde öğrenen ve Diploması olan.

Uzun süre çok kritik bir kurumda tecrübesi olan...Native Speaker (Aktif Konuşan Anadil düzeyinde)

Gerçekten bu dili öğrenmek isteyen ve enerjisi olan kişiler laf olsun diye 2 3 kelime öğreneyim yeter diye gelip aramayın çünkü Rusça çok emek isteyen sürekli tekrar gerektiren ve üzerinde emek verilmesi gereken bir dildir.

Alfabeyi öğretip öğrendin sen artık diyenlerden uzak durun sadece avunursunuz..

Türk ile evlenmiş Türk diline Türk dil yapısına hakim olmayan Türk dili özellikleri dil bilgisini bilmeyen komik rakamlarla ders kişilerden ders almayın sadece zaman kaybınız olur.Bir kademe ilerleyemessiniz..

Sonuç olarak gerçekten bu dili öğrenmek isteyenler kafasına koyanlar ve emek harcamak isteyenler.Fiyata takılmayın arayın yardımcı olurum.Yeterki siz karar verip arayın.

Ayrıca ileri düzey pratik için benim okuduğum şehirde uygun fiyatlı pratik amaçlı dil kursu ayarlarım.

Yabancılar için Türkçe dersi de veririm.

Kısaca 4 4 lük RUSÇA için iletişime geçiniz..
ıs yapıl
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 176
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 3.150 (Bu ay: 30)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.