Şimdi Ara

Euro 2016 Nihai Kadromuz - SON DK AÇIKLANDI ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jacques

Semih Kaya'yı almış. Galatasaray milli futbol takımına Euro 2016'da başarılar diliyorum. Alper Potuk da yok.

Semih'i alması saçma da 3 tane gsli var. Bjkli ve fenerli sayısı daha fazla. Bi insanın bütün mesajları mı saçma olur arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan 1. mesaja baktım AÇIKLANDI yazmışsın bari kadroyu da eklesene be kardeşim ben mesela bu konuyu yeni gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Alper Potuk kesinlikle kadroda olmalıydı. Yere ayağı basan, topu alıp gidebilen, yedekten gelip oyuna katkı yapabilecek bir adamdı. Töre'nin olmaması iyi. Hem cezalı hemde faydasız bir adam. Beşiktaş taraftarı 25 30 milyon deyip şişiriyor ama siz bakmayın onlara kendisi 5 dakika oyuna katkı yaparken 40 dakika sahada bomboş gezen birisi. Grup elemelerinde yaptığı hareketten sonra zaten ipi çekilmeliydi. Vukuatları bununla da bitmiyor tabi Töre'nin tek tek bahsetmeye gerek yok. Yasin'in kadroda olmaması doğru bir hareketken Semih'i alarak bu doğruluğu nötr hale getirmiş. Semih'ten daha çok hak eden kişiler vardı o formayı. İsmail olan bir kadroda Hasan Ali banko olmalıydı.

O doğru bu yanlış diyoruz ama acı bir gerçek var ki bu kadro ile grup aşamasından çıkamayız. Eski milli takım kadrolarını mum ile aratıyor.

İpi çekilmeliydi derken ? İdam mı edilsin ? 25-30 diyen kimse de yok zaten kendisine. Çoğu taraftar 17-18'e gitsin diyor. 15'e bile razı olanlar var. Ama onun boşluğunu 18'lik Emre ile doldurmak yerine alınabilirdi diyoruz sadece. En iyi 4 üçüncüden biri olup gruptan çıkarsak en az 1 maç daha oynayacaz. Etti sana 2 maç. Bu 2 maçta en azından kulübende oturan, hamle oyuncun olarak Töre olsaydı kötü mü olurdu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

quote:

Orijinalden alıntı: ImPerspektif

Alper Potuk kesinlikle kadroda olmalıydı. Yere ayağı basan, topu alıp gidebilen, yedekten gelip oyuna katkı yapabilecek bir adamdı. Töre'nin olmaması iyi. Hem cezalı hemde faydasız bir adam. Beşiktaş taraftarı 25 30 milyon deyip şişiriyor ama siz bakmayın onlara kendisi 5 dakika oyuna katkı yaparken 40 dakika sahada bomboş gezen birisi. Grup elemelerinde yaptığı hareketten sonra zaten ipi çekilmeliydi. Vukuatları bununla da bitmiyor tabi Töre'nin tek tek bahsetmeye gerek yok. Yasin'in kadroda olmaması doğru bir hareketken Semih'i alarak bu doğruluğu nötr hale getirmiş. Semih'ten daha çok hak eden kişiler vardı o formayı. İsmail olan bir kadroda Hasan Ali banko olmalıydı.

O doğru bu yanlış diyoruz ama acı bir gerçek var ki bu kadro ile grup aşamasından çıkamayız. Eski milli takım kadrolarını mum ile aratıyor.

İpi çekilmeliydi derken ? İdam mı edilsin ? 25-30 diyen kimse de yok zaten kendisine. Çoğu taraftar 17-18'e gitsin diyor. 15'e bile razı olanlar var. Ama onun boşluğunu 18'lik Emre ile doldurmak yerine alınabilirdi diyoruz sadece. En iyi 4 üçüncüden biri olup gruptan çıkarsak en az 1 maç daha oynayacaz. Etti sana 2 maç. Bu 2 maçta en azından kulübende oturan, hamle oyuncun olarak Töre olsaydı kötü mü olurdu ?

Valla son grup maçında da oyuna katkı versin diye dakika 62'de alındı dakika 77'de adamın futbol hayatını sonlandırıyordu. Hemde en önemli maçımızdan. O son frikik golü gelmeseydi bugün turnuvada olmazdık. Yasin'in alınmaması ne kadar doğru ise, Töre'nin de alınmaması o kadar doğrudur. O son maçta yaptığı hareket ile zaten EURO 2016'ı hak etmiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

içimizde ki irlandalılar türkiyeyi seçseydi en az yarı final oynardık bu turnuvada

Volkan
    G.Gönül - Emre Can - Ömer Toprak - Caner
    İlkay - Mehmet Topal
    Hakan Çalhanoğlu - Mesut Özil - Arda Turan
    Cenk

Yedekler: Oğuzhan, Volkan Şen, Balta, Mallı , Mor, Burak, Gümüş vs.

Ne alaka? Türkiyede doğmamış bir adamın Türkiye milli takımını seçme zorunluluğu yoktur.
  • Alper yok ha

Yine bir Terim klasiği

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Ulan 1. mesaja baktım AÇIKLANDI yazmışsın bari kadroyu da eklesene be kardeşim ben mesela bu konuyu yeni gördüm.

koskoca resim koydum kardeş 1.mesaja ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Bu sezon lig'de

• Semih Kaya

MB Hava Topu Kaz.: 1,8
    İki Mücadele Kaz.: %58

• Yalçın Ayhan

MB Hava Topu Kaz.: 3,0
    İki Mücadele Kaz.: %71

Yalçın Ayhan iyi güzel oynadı da, adamın uluslararası arenada hiç tecrübesi yok. Onun yerine Ersanı çağır daha iyi. En azından belli bir kalitesi var..
  • Kim ne derse desin arkadaş,turkiyede o seviyelerde top oyanayabilecek tek defans oyuncusu gokhan gonuldu,oda sakatliklarla eski performanslarina ulasamiyor.Semihten cok hakedenler olabilir ama o seviyede oynayabilirler mi orasi muallak.
    Bunun disinda kanser olacagimiz bir turnuva bizleri bekliyor,simdiden basarilar

• Şu kadroda Ömer ve formda bir Serdar Aziz olsaydı yürür giderdik turnuvada.

Allah yardımcımız olsun..

Hollandada yaşadığımdan, ispanya maçına bilet alıcaktım ama kadroyu gördükten sonra içim daraldı vazgeçtim..

TV de izlerken bile hop oturup hop kalkacaz belli.

Bence pek umutlanmayın derim..
  • UltraFast U kullanıcısına yanıt
    2008 Almanya maçına çıkan kadroya bir bakın sonra tekrar cevap verin bence...

• Son dört sezonda
    Olcay 32 gol 19 asist
    Alper 11 gol 8 asist

Alper ne yapmıştı hak etmiş milli takımı ? Olcay bizi şampiyon yapan adamlar arasında en önemlilerden birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Orijinalden alıntı: Fulton

Ulan 1. mesaja baktım AÇIKLANDI yazmışsın bari kadroyu da eklesene be kardeşim ben mesela bu konuyu yeni gördüm.

koskoca resim koydum kardeş 1.mesaja ?

Imgur görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam f.terim bazı saplantıları var çok severim kendisini ama bazı kararları enteresan mesela ümit karan en formda olduğu dönemde bile milli takıma almadı.elbet vardır hataları..

Ömer toprak ta böyle bir durum olabilir.birde şöyle bir baktım kadroya alper alsın töre yi alsında kimi çıkarsın oda bir problem dolayısıyla ben normal karşılıyorum

• yav ne yalçın ne semih milli takımın kapısından girecek adam degiller. bi maganda yüzünden ömer gibi adamdan oldu takım. ideal tandem ömer ersan olmaliyken ikisi de cagrilmamis. tam saçmalık ya.
    olcay ismai ve nuri de tam skandal. ne oynadı ki bu adamlar bu sene?

• 0 puandan fazla alırsak alıntılayın 20 gün çizicem
  • tam sövmelik adam şu ft eskiden nötrdüm şimdi bayağı sinir oldum ya 5-6 oyuncu değişmeli o kadrodan en az
  • evet semih'in bayağı tecrübesi var. hatta astana maçında gs'ye tecrübesi ile puan kaybettirdi süper

• Bende semih kaya olayini garipsedim. Daha çok hakedecek oyuncular var kabul. Ancak sinyor terim bu işleri iyi biliyor. Ahbap eş dost muhabbetinden çok hamle oyuncusu olarak kullanabilir. Yalçin Ayhan çağrilabilirdi ama orada dizleri titrer bu adamin. Ulkede stoper yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burkina Faso

Son dört sezonda
    Olcay 32 gol 19 asist
    Alper 11 gol 8 asist

Alper ne yapmıştı hak etmiş milli takımı ? Olcay bizi şampiyon yapan adamlar arasında en önemlilerden birisi.

sırf iki üç hareket yapıp göz boyamadığı için bizim taraftar hariç herkes sallıyor. yeri geldiğinde maçta ben de kızıyorum fakat oynamayacagi maçlarda cenk'in ceza sahası içinde nasıl yalnız kalacağını göreceğiz.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.