Şimdi Ara

Euro 2016 Nihai Kadromuz - SON DK AÇIKLANDI ! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
2
Favori
2.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence ne olursa olsun Gökhan Töre kadroda olmalıydı o konuda hata yapıldı .
  • Hasan Aliyi yedin be Terim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Semih Kaya'yı almış. Galatasaray milli futbol takımına Euro 2016'da başarılar diliyorum. Alper Potuk da yok.

• FT yine döktürmüş...

Semih-Ahmet yerine Yalçın ve Ersan alınmalıydı serdar aziz sakatlanmış çok kötü oldu bu...

İsmail Köybaşı yerine Hasan Ali Jesus

Emre Mor yerine Alper Potuk

Olcay defansa yardım ediyor kendine pozisyon yaratıyor bence olması iyi her kanat oyuncusu

uçacak kaçacak diye bir kaide yok...Pasör oyunculara da ihtiyaç var.

Turnuva'ya iyi sezon geçirmiş formda oyuncuları götürürsün...Ne kadar sevmesemde emre belözoğlu bile

alnabilirdi katkı vereceğini düşündüğün bütün topçuları alacaksın yaş önemli falan değil.

Zaten topu topu final'e kadar yürürsen 7 maç yapıyorsun.
  • Olcan Adın, Yasin Öztekin, Kerim Frei, Gökhan Töre, Alper Potuk,Volkan Şen

Hepsini toplasan bi tane adam gibi kanat oyuncusu çıkmaz. Bunlardan hanginin kadroya alınıp hangisinin alınmadığı hiç farketmez benim için.

Olcan Antep-Trabzon performansını 3 sezondur oynamıyor bitik.
    Yasin bir sezon top oynadı şampiyonluk geldi lakin adam bir sezon sonra kazmanın teki oldu.Durum içindeki seçenekler arasından hep en kötü tercihi yapıyor. (Pas,şut,orta kötü)
    Kerim ve Gökhan fizikleri ve güvenleri Biliç ve Şenol hocayla yükselse de yine başarısızlar benim gözümde, hiç bir zaman o layık gördüğünüz, hayal ettiğiniz yerlere gelemeyecekler bu gidişle şu anda düşündüğünüz kadar iyi adamlar değiller zaten.
    Alper öyle maçlar oynuyor diyorum biraz fizik geliştirse bu adam iyi yerlere gelecek ama o da fıs çıktı geliştiremiyor kendini kapasite bu kadar heralde.
    Volkan süratli ama tam anlamıyla deli dana gibi dönüp duruyor, fiziği şuan formda diye popüler lakin kaçırdıkları pozisyonlardan uzun metraj film çıkar FB ve Milli takımda.

Volkan Şen ve Gökhan Töre'nin eksikliği çok büyük yani bu saatten sonra düzelebilecek birşey değil benim gözümde sorunları şu ki bir sonraki hamlede ne yapacaklarını kendileri de bilmiyorlar.Topu aldıklarında herhangi bir kurguları yok tamamen saçmalıyorlar.Dikkat ederseniz aldıkları 10 toptan 4-5 ini çok absürt bir biçimde kaptırıyorlar her maç.

Volkan nispeten adam eksiltmede daha iyi ama içler acısı bir son vuruş yeteneksizi.

• Mevlüt Erdinç'in ne durumda olduğunu bilmiyorum fakat kadroya dahil edilmemesi büyük bir hata, Fransa'da oynamış, bölgenin, havanın dinamiklerini bilen, bunu lehimize çevirebilecek, tecrübesiyle katkı sağlayacak bir oyuncu.

• Yalçın ve Aytaç bariz üstün.

Euro 2016 Nihai Kadromuz - SON DK AÇIKLANDI !

İsmail'in yedek olacağını düşünürsek hasan ali diye inlemeye gerek yokmuş fazla fark eden bir şey yok.

Euro 2016 Nihai Kadromuz - SON DK AÇIKLANDI !

• ne kadar boş konusuyorsunuz sanki ülkede stoper kaynıyor ya
    semih aldıda sanki 11 mi oynuyacak çok zor durumda kalırsak diye?
    asıl olan ozan tufan ne işi var acaba tecrube yok bişey yok semih yine fatih terim zamanında büyük maçlarda filan oynadı yani fatih hoca varken bir oyuncu iyi oynuyabiliyor

tek sorun ozan tufan gazmasını 11 de başlatır kesin hırvatlar maçında bizim oynadgmz her maç kesin gollü geçer..bakalım nolcak ozan tufan çok şişirilen topçu fenerde oynamasa bursada oynasa 11 felan giremezdi kadroya bile çagrılmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

ne kadar boş konusuyorsunuz sanki ülkede stoper kaynıyor ya
    semih aldıda sanki 11 mi oynuyacak çok zor durumda kalırsak diye?
    asıl olan ozan tufan ne işi var acaba tecrube yok bişey yok semih yine fatih terim zamanında büyük maçlarda filan oynadı yani fatih hoca varken bir oyuncu iyi oynuyabiliyor

tek sorun ozan tufan gazmasını 11 de başlatır kesin hırvatlar maçında bizim oynadgmz her maç kesin gollü geçer..bakalım nolcak ozan tufan çok şişirilen topçu fenerde oynamasa bursada oynasa 11 felan giremezdi kadroya bile çagrılmazdı

Kendin demişsin semih fatih hoca ile iyi oynayabilir senin bu mantiginla düşünürsek ozan da fatih hoca ile iyi oynayabilir..

• quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Artık ne kadar tartışsak da boş, artık bundan sonra bize düşen takımımızı en iyi şekilde desteklemek. Yok İsmail, yok Semih yok Burak vs. hepsi bizim oyuncularımız ve Milli takım için ter döküyorlar. İnşallah başarılı oluruz.

Hiçbir şekilde katılmıyorum. Millet olarak en büyük eksiğimiz bu; sorgulamamak, biat etmek...
    Bu yüzden hiçbir alanda Türkiye'den bir halt olmuyor.

Torpille birileri çıkar sağlasın, hak etmeyen kazmalar Milli Takım'a doldurulsun, hak edenler Terim'in kompleksleri yüzünden milli takıma alınmasın (Ömer Toprak)
    Sonra millet bunları desteklesin. Yok öyle bir şey.

Manevi evladı Semih'i koysun bakalım stopere, Hırvatlardan İspanyollardan 3 yiyip iş işten geçince sonra sabaha kadar tartışılacak buralarda...

31 Mayıs'ta yazdığım mesaj yukarıda.

Yani ülke olarak her anlamda o kadar rezil berbat bir durumdayız ki artık herkes kabullenmiş böyle şeyleri bile...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.