Şimdi Ara

EUNE ile WEST arasındaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın bir süre içerisinde arkadaslarla aldıgımız karar dogrultusunda cehennemden cıkıs bileti almaya karar verdik ve hangi sunucu daha iyi farkları nelerdir bilenlerden fikirlerini almak istedim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

EUNE ve WEST Arasındaki Farklar

League of Legends'ta (LoL), "EUNE" ve "WEST", oyuncuların rekabet ettiği iki sunucudur. Her iki sunucu da farklı coğrafi konumlarda yer alır ve benzersiz özellikler sunar.

EUNE (Doğu Avrupa Sunucusu)

• Açılımı: East Europe Nordic & Eastern Europe
    • Konumu: Doğu Avrupa ve Kuzey Avrupa ülkelerini kapsar (Türkiye, Rusya, Polonya, Ukrayna vb.)
    • Oyuncu Tabanı: Türkiye'den çok sayıda oyuncuya ev sahipliği yapar.
    • Rekabet Seviyesi: Genelde WEST sunucusuna göre daha düşük kabul edilir.

WEST (Batı Avrupa Sunucusu)

• Konumu: Batı Avrupa ülkelerini kapsar (Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İspanya vb.)
    • Oyuncu Tabanı: Daha fazla sayıda Batı Avrupa ülkesinden oyuncuya ev sahipliği yapar.
    • Rekabet Seviyesi: Genellikle daha yüksek kabul edilir, çünkü daha fazla sayıda deneyimli ve üst seviye oyuncu barındırır.

Sunucu Seçimi

Sunucu seçimi, aşağıdaki faktörlere bağlıdır:

• Konum: Mümkün olan en düşük gecikme süresi için coğrafi olarak en yakın sunucuyu seçmelisin.
    • Rekabet: Daha yüksek rekabet seviyesi arıyorsan WEST sunucusunu seçmelisin.
    • Dostlarla Oynama: Arkadaşların belirli bir sunucuda oynuyorsa, aynı sunucuda oynamak isteyebilirsin.
    • Topluluk: EUNE sunucusu, özellikle Türkiye'den oyuncular için daha büyük bir topluluk sunar.

Her iki sunucu da benzer oyun deneyimleri sunar. Sonuçta en iyi sunucu, bireysel tercihlerine bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • eune ye gitme orda ruslar ve polonyalılar var. ve emin ol oraya giderseniz trye cennetmiş dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlucard

eune ye gitme orda ruslar ve polonyalılar var. ve emin ol oraya giderseniz trye cennetmiş dersiniz.

Sen uyumuyon mu la ? Benim hazirandan beri kastıgım postu 1 ayda kasmısssın.
  • Türkiyedeki sorun ne ise EUNE de aynı sorun var bu sefer Ruslar ve Polaklar oluyo. EUW gel iyidir.

Kısaca şöyle açıklıyim ben EUNE EUW birleşikken başlamıştım sonra o serverlar ayrıldı işte bizi EUNE ye atmıştı. Günde 5 oyun atıyorsan 3 tanesi ya trol dür ya afk yada no comminucate. Sürekli Rusça konuşmalar falan filan. Delirirsin yani. Allahtan zamanında West'e geçişler bedava olmuştuda hemen EUW ye geçmiştik.
  • Kurwa der giderlm.
  • EUNE de başlamıştım oyuna. Baya önce hatta size şöyle söyleyim ben oyuna başladıgımda maokai yeni çıkmıştı sanırım yada nocturne. EUNE de full Dominion oynadım ben normal oyun hiç oynamadım cok az oynadım. Domi de zaten 501 win var bende. TR geldigimden beri 1 yıldır normal oynuyorum ben. EUNE de communication 0 arkadaşın dedigi gibi. Oyuna girerdim. Çok nadir konusurdu insanlar oda 1-2 kişi. Ya ingilizce bilmiyorlar yada cidden konusmayıp sadece oyun oynayıp cıkan türden insanlardı. EUNE de en sinir oldugum şey iletişim olmamasıydı ama WEST te sanırım bu problem yokmus. Arkadaşlarla hazırladık RP leri Yılbaşından sonra geçicez inşallah.
  • EUNE = Rus + Polonya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NaturalBornKillah kullanıcısına yanıt
    TR açıldığı zamanlara yakın polonyalılar east e akın etti
  • Ruslardan DOTA2 de çok çektim. LoL de nasıllar bilmiyorum ama
  • eune=tr
  • eune=cyka der giderim
  • Westin ingilizce bilmeyen ispanyol,alman,italyan,fransız troll veletlerle dolu olması
  • kurwa
    davay davay
    farkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logitech333

eune=tr

• EUNE git bence değişiklik olur euw gelme abi kapasite çöktü artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

EUNE git bence değişiklik olur euw gelme abi kapasite çöktü artık

Dostum ben zaten EUNE de oynadımda ranked durumunu bilmiyorum orada. Ben tr de yükselememekten bıktım + oyunculuk 0 tr de. Yükselemiceksemde iyi adam akıllı oyuncuların arasında kalayım west te.
  • West iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.