Bildirim
EUKO ve USKO 15 Ekim Salı Günü Birleşiyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
EUKO'nun saçma sapan özellikleri USKO'ya değil de USKO'nun özellikleri EUKO'ya aktarılırsa iyi olur. Ki büyük ihtimalle öyle olacak. -
inşallah 5 li ve 3lü ok skilleri eukodaki gibi olur. tek temennim bu. -
Player yok diye birleştirmeleri iyi olmuş ama bu kadar item ve hack olursa oynamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ardream da+3 i.b +3i.n le gezmek sence iyimi ? euko da player olsa düşünmeden geçerdim -
Aynı IDler ne olacak acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Uçanayı
ardream da+3 i.b +3i.n le gezmek sence iyimi ? euko da player olsa düşünmeden geçerdim
Bahsettiğim şey özellikler. Örneğin EUKO'da High Class takınca bildiğim kadarıyla direk old takı gibi kararıyor ve açmak için pus itemı gerekiyor. Herşeyi paraya dökmüş herifler. O tarz saçma şeyleri aktarmamalarını umuyorum. -
oyunun sitesinde böyle bi bilgi yok
edit = özür dilerim facebook page inde varmıs
quote:
Orijinalden alıntı: 6e
quote:
Orijinalden alıntı: Uçanayı
ardream da+3 i.b +3i.n le gezmek sence iyimi ? euko da player olsa düşünmeden geçerdim
Bahsettiğim şey özellikler. Örneğin EUKO'da High Class takınca bildiğim kadarıyla direk old takı gibi kararıyor ve açmak için pus itemı gerekiyor. Herşeyi paraya dökmüş herifler. O tarz saçma şeyleri aktarmamalarını umuyorum.
Hımm ben sadece takı sınırlaması var sanıyordum iyi oldu aydınlattığın.
-
serverlar mı birleşecek ? yoksa sadece usko clienti ile yeni ölü serverlara mı gireceğiz ? -
Başlığı editersen iyi olur.
Server listeleri birleşecek sadece.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X