Şimdi Ara

Euko Genie Sistemi (Oyunun Kendi Bot Sistemi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
10.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 6e

quote:

Orijinalden alıntı: A4eK

Günlük değil de 10 adet vermişler her birini 2 saat kullanabiliyorsun.

Fiyat olarak da 70-80 cash falan ise eğer, işimiz var vallahi.

120 n points diye geçiyor 10 ludur diye tahmin ediyorum 10 tane gondermisler çunku denemek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

quote:

120 n points diye geçiyor 10 ludur diye tahmin ediyorum 10 tane gondermisler çunku denemek için.

Koxp yerine 3200 cashi çekicek millet artık desenize

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

quote:

quote:

Koxp yerine 3200 cashi çekicek millet artık desenize

Aynen öyle olacak da maximum paramum yani baska bir şey olmaz bunla.Basit bir makro gibi çalışıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

beleş kxp varken bizim millet ona para veripte pustan alır mı sizce ?

Bunda ban tehlikesi ve soyulma riski yok ama

bununda bug'unu bulurlar efe reyiz :D bizim milletin kafa tersine çalışıyor
  • O değilde sağ üst köşede çakılı kaldı knight genie sekmesi ve hareket ettirilmiyor ne buff ne wolf ne bastığımı göremiorm ve silemiyorum pofff
  • Yalnız ko için çok büyük bir adım bu. Silkroad gibi olucak yani exp kasma sistemi. Şunu 3 sene once yapsalardı oyun patlama yapıp hiç oyuncu kaybetmezdi ama kendileri kaybetti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toraman1903

Yalnız ko için çok büyük bir adım bu. Silkroad gibi olucak yani exp kasma sistemi. Şunu 3 sene once yapsalardı oyun patlama yapıp hiç oyuncu kaybetmezdi ama kendileri kaybetti

Yeni exp slotları gerekiyor ama. 2 slot paramunla olmaz bu bot işi
  • Cidden hareket ettiremiyorm genie butonunu
  • Biz diyoruz oyun eski haline donsun 1pt apostle kesmek icin ugrassin , bunlar gidiyo neler cikariyo. Abi ellesmeseler millet zevk almaya baslicak . Koxpu laldirsalar biitcek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColdSauce

Biz diyoruz oyun eski haline donsun 1pt apostle kesmek icin ugrassin , bunlar gidiyo neler cikariyo. Abi ellesmeseler millet zevk almaya baslicak . Koxpu laldirsalar biitcek

Botları bitirseler bu sefer para yok, gb 50 lira oldu diye ağlayacaksınız. Adam koxp kaldırsa nasıl cash satacak ? Şuan eukoda bir sürü player pustan scroll çekip satıyor pazarda. Boş boş konuşuyonuz 1 2 3 sabrediyorum da sürekli aynı şeyleri görmek sıkıyor insanı.
  • arkadaslar oto rpr falan yok gece bırakıp gidemiyorsunuz, yemek yerken veya dizi falan izlerken acip 5-10dk da bi rpr yapıp gelirsin slota açarsın bence olumlu stoklarım uskoya gelse
  • Oto repair, oto pot, mob seçme falan yok bu yüzden kosp damgası vurmak yanlış. Ayrıca bazı sorunlar da var mesela buff-heal için bıraktığınızda birisi town atarsa towndaki adama heal falan atmaya çalışıyor, bozuluyor. Zye ne gelirse gittiği için yanınıza güçlü mob çekildiğinde ona da saldırabilir.

Kısacası, öyle akşamdan sabaha bırakılacak bir icat değil. Sadece acil işiniz olduğunda veya alt tabda takılmak istiyorsanız açılacak bişey.
  • Bence bu sisteme fazla talep olmaz millet 2 saat koxp için 70-80 cash vermez hf gibi aylık,haftalık yapsalar daha rahat olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok iyi olmuş. Ban riski olmadan gönül rahatlığı ile kasılacaklar. Bu arada tek düşünceniz akşamdan sabaha bırakmak olmasın. Mesela çarı bota bırakıp pc başında yorulmadan kasılmanı izleyebilir, film açıp izleyebilir, başka yerlerde forumlarda rahatça takılabilir, yarım saatlik işini halledip gelebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saxı

Bence çok iyi olmuş. Ban riski olmadan gönül rahatlığı ile kasılacaklar. Bu arada tek düşünceniz akşamdan sabaha bırakmak olmasın. Mesela çarı bota bırakıp pc başında yorulmadan kasılmanı izleyebilir, film açıp izleyebilir, başka yerlerde forumlarda rahatça takılabilir, yarım saatlik işini halledip gelebilirsin.

O amaca hizmeten yapmışlar sanırım. KO botlar gibi çok programlı değil. Ve şöyle bir durumda var arkadaşlar, sanırım cz de olmaması durumunda kimsenin koxpa bir isyanı da yok yani
  • Güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 8 Ağustos 2012; 12:57:00 >
  • mageler kasabiliyor mu bununla?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun birgün kendi koxpunu çıkaracagını tahmin etmiştim.
  • exp slotları boş lvl kasılmıyor adamlarda koxpa baş vuruyordu exp için sonradan cılkı çıktı koxp pk ya indi falan filan ama genie sistem biraz bu açığı kapatır maalesef 2 saatlik olması biraz dez avantaj benim fikrim silkroaddaki gib taxi yapılsa hiç bir sorun klmaz bakın silkroada exp slotları her zaman fulldür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empleador -- 8 Ağustos 2012; 16:32:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

Oto repair, oto pot, mob seçme falan yok bu yüzden kosp damgası vurmak yanlış. Ayrıca bazı sorunlar da var mesela buff-heal için bıraktığınızda birisi town atarsa towndaki adama heal falan atmaya çalışıyor, bozuluyor. Zye ne gelirse gittiği için yanınıza güçlü mob çekildiğinde ona da saldırabilir.

Kısacası, öyle akşamdan sabaha bırakılacak bir icat değil. Sadece acil işiniz olduğunda veya alt tabda takılmak istiyorsanız açılacak bişey.

Sen hâlâ KO oynuyor musun ya?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.