Şimdi Ara

EU East Takım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Duydum ki EU West için DH takımı kuruluyormuş, EU East için bir takım yapılanması var mı?
    Eğer yoksa ve katılım olursa east takımı oluşturabiliriz.

• olursa eğlencesine arada normal gamelere takılabilirim sanırım artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

olursa eğlencesine arada normal gamelere takılabilirim sanırım artık...

+1 bende katılırım
  • nickim imzada yazıyo isteyen eklesin ben tank oynamam diye mızmızlık yapmam :) taric singed akali vayne [xin ->(jungle) oynamayı severim
  • BL4CKSNAKE ekleyebilirsiniz müsait oldukça maç atabiliriz şuan müsaitim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

olursa eğlencesine arada normal gamelere takılabilirim sanırım artık...

+1 bende katılırım

aslında oynayamazmısım brandle iki maç kaybettikten sonra onu anladım gerçi takımımda cok kotuydu ben adamların canını dibe cekeren minion kesmekle meşgul bi malphite ve midde kendimle oynuyomus gibi hissettigim bi branda resmen motor oldum...pff millet bu malphiteyi niye alıyo neden gang alınca ultisini atmıyo anlamış degilim 4 kişi 2 bar canları kaldıgı oluyo gp gelip adamların ustune kosuyo ya ulti atsana az canları bile olsa 3 kişi kesebilirmisin...yoh...
  • Isimleri alalim beyler olmuyor beyle tektuk. Dilerseniz aksamlari DH kanalinda toplanin orada daha rahat takim cikartirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Isimleri alalim beyler olmuyor beyle tektuk. Dilerseniz aksamlari DH kanalinda toplanin orada daha rahat takim cikartirsiniz.

dh kanali ilk 1-2 gun dolu oluyo sonra kimse olmuyor
  • O zaman o kanala girdiginizde her loginde oraya gireceginiz sekle getirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

O zaman o kanala girdiginizde her loginde oraya gireceginiz sekle getirin.

lol'de DH in kanali mi var .s (amma cahilim .d) nasil girecegiz oraya ayiptir sormasi ve otomatik nasil ayarlaniyo? Hafta sonu surekli online olacagim skype de var oyun atabiliriz
  • Oyuna girdinizde sag alttan "View your Chat Rooms Control Panel" yazan ortadaki baloncuklu tusa tikliyorsunuz. Acilan menude hemen altta "Create or Join a chat Room" yazan + isaretli baloncuka tikliyorsunuz.
    Acilan yere TR veya DH yazin (yada istediginiz herhangi bir baska oda ismi). Sonrasinda o odaya girdiginizde Odanin penceresindeki Disli simgesine tiklayin ve "Auto join On Startup" secenegini isaretleyin.

Edit:
    Menuleri ilan tam yazayim dedim. Ezberden olmuyor artik yaslandik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 17 Kasım 2011; 23:35:19 >
  • @Gurcellonline oyun nickin ne ?
  • EU East : Gurcell
    EU West : GurcellOnline
    NA : Gurcell
  • konu asagida kalmasin
  • eastta zor anladıgım kadar surekli boş kanal :D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.