Şimdi Ara

Eu East da bukadar az kişimiyiz yahu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hiçmi yok sürekli eu oynayan ? ismlerini yazssın olanlar Üst konudaki kimse yok nerdeyse hepsi bırakmıs ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navavaner -- 24 Mart 2012; 7:14:36 >

• sabah 10da yatarım akşam 7de kalkar ertesi gün sabah 10a kadar eudayım guardsman bobu geçmeyi planlıyorum
  • ME2 :D oynuyormusun suan ?
  • evet
  • W8 me :P
  • Oha ya renekton harika bi class :D 4 kişiyi kaca kaca üst üste koydum 200 canla :D
  • Bitti oyunum , LossForce Ekle sende :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Msn muhabbetine donmus.Ayrica forumun cogu Eu'da oynuyor.Onemli olan West'te mi East'te mi oldugun.
  • Cumartesi pazar sab ahlarız diye bi dünya hzırlık yaptım forumdan kimse yok ortalıkta :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: navavaner

Cumartesi pazar sab ahlarız diye bi dünya hzırlık yaptım forumdan kimse yok ortalıkta :S

Bende her gün sabah 7 den 11 e kadar giriyorum oyuna,ekledim seni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükleer Başlıklı Kız -- 24 Mart 2012; 7:55:20 >
  • Ekle Blashyrkh MR. Midin geçilmez kalesi.) :p
  • Ekledik online değilsin şuan :D biz atalım bi kac oyun :D
  • Yayık Ayran ekleyebilirsin ;)
  • TraGGy eu east 300 arkım var ekleyemiyorum ve 880 winim war dominionla beraber kusura bakmayın ama ekleyemiyorum sınır 300 müş
  • Facebookta 1500 arkadaşım var diyenlerden sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: navavaner

Oha ya renekton harika bi class :D 4 kişiyi kaca kaca üst üste koydum 200 canla :D

Gördüm trollemeden durmim dedim renekton class değil panpa character şampion hero ne dersen de ama class değil :D
  • ekleyin beni hacı genelde 4 kişi giriyoruz 1 adet özürlü denk gelmesin diye dua etmek istemiyorum artık
    Summoner Name: HipHopLorD
    İdiot değiliz, pro değiliz, troll buildle bile oyun götürürüz, yanyana oynuyoruz haberleşme iyi oluyo yumrukla filan ss veriyoz
  • class nedir hacu
  • Justiceh
    ekleyebilirsiniz eu&east
  • bende class olarak en çok archer seviyorum. ayrıca wotlk tercihimdir cataclysm' e ısınamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.