Şimdi Ara

ETS 2 Oynayabilecek Kadar Eski Bilgisayarımı Adam Etmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5-6 yıllık bir core 2 duo işlemcili masaüstü bir bilgisayarım var. Bunun bazı parçalarını değiştirip yazın euro truck simulator 2 oynamayı düşünüyorum.
    Fazla bir bütçe ayıramam, ikinci el parçalardan toplamayı düşünüyorum sistemi.

Euro truck 2

Minimum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7/8
    İşlemci: Dual core CPU 2.4 GHz
    Bellek: 2 GB RAM
    256 MB’dan fazla grafik kartı GeForce 7600 GT-class ve ya daha üst seviye olmalı

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7/8
    İşlemci: Dual core CPU 3.0 GHz
    Bellek: 4 GB RAM
    Grafik kartı: 1024 MB Bellek GeForce GTS 450-class ve ya daha üst seviye ekran kartı olmalıdır.

Elimdeki sistem
    Intel Core 2 Duo E4500 2.2 ghz işlemci
    1 gb 667 mhz ddr2 ram
    128 mb nvidia ekran kartı (zamanında spotçudan alırken 256 diye aldık, 128 çıktı)

Üstün körü bir araştırdım
    2 gb ram: 30 tl civarında
    Dual Core işlemciler: 50 tl civarında
    1 gb nvidia ekran kartları: 60 tl den başlıyor.

Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ayrıca alacağım ramin ddr2 olup olmaması elimdeki ile uyum sorunu çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemil baba -- 19 Mayıs 2014; 17:45:24 >

• gts 450 dediği benim eski ekran kartım oyunu full hd ölçekleme 100 diğer ayarlar yüksek karışımı olarak tam akıcı olmasada idareten oynuyordum kasma sorunu fazla yoktu. gts450 alırsan 400 watt power güç kaynağı lazım işlemcin kaldırmaz değiştirmen lazım e5400 darboğaz yapıyodu
  • Sapphire 6670

İkinci el tek kit 2GB Ram

Güç kaynağı olarak VS 650W al evladiyelik kullanırsın.

Gittiği kadar Medium açar 1366x768'de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Sapphire 6670

Yuh o güç kaynağı şaka mı

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Sapphire 6670

Yuh o güç kaynağı şaka mı

İleride sistem topladığında psu almaz.

• cemil baba kullanıcısına yanıt
    belli bir bütçeniz var mı
  • cevaplar için teşekkür ederim.

@fantastik74 hocam diğer konuya yazdıklarınızı da okudum. elimdeki güç kaynağı 400w. zaten tek uygun olan parça o . zaten komple yenilemeyi düşünüyorum. elimdekiler ile birşey yapamayacağım ortada.
    hocam aslında ben dizüstü bilgisayarımdan oynuyordum bu oyunu fakat bu oyun hard diskimi yaktı. oynarsam tekrar yanar korkusuyla oynamıyorum. aslında bu konuya çare bulursak daha iyi olur benim için. eğer bu konuya yardımcı olabilirseniz detayları yazarım.

@Elsa hocam ona da baktım. çok ahım şahım birşey aramıyorum. oyunu oynayabileyim yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemil baba

cevaplar için teşekkür ederim.

@fantastik74 hocam diğer konuya yazdıklarınızı da okudum. elimdeki güç kaynağı 400w. zaten tek uygun olan parça o . zaten komple yenilemeyi düşünüyorum. elimdekiler ile birşey yapamayacağım ortada.
    hocam aslında ben dizüstü bilgisayarımdan oynuyordum bu oyunu fakat bu oyun hard diskimi yaktı. oynarsam tekrar yanar korkusuyla oynamıyorum. aslında bu konuya çare bulursak daha iyi olur benim için. eğer bu konuya yardımcı olabilirseniz detayları yazarım.

@Elsa hocam ona da baktım. çok ahım şahım birşey aramıyorum. oyunu oynayabileyim yeter.

O zaman Asus HD5450 elindeki psu ile kullanırsın mis gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozgn13

belli bir bütçeniz var mı

aslında hocam bütçe pek parlak değil. minimum bir bütçeyle oyunu oynayabilecek kadar bir sistem toplamak istiyorum.
  • quote:

quote:

cevaplar için teşekkür ederim.

O zaman Asus HD5450 elindeki psu ile kullanırsın mis gibi

hocam bahsettiğiniz ekran kartı bu mu?
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-256-mb-asus-ati-5450-vga-plusdvi-plus-s-video-163148365/detay

• Yok canım tarihi eser o benim bahsettiğim son revizyon sıfır alırsanız iyi olur

http://www.vatanbilgisayar.com/hd5450-gddr3-1gb-64bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti-2515.html

• quote:

Yok canım tarihi eser o benim bahsettiğim son revizyon sıfır alırsanız iyi olur

http://www.vatanbilgisayar.com/hd5450-gddr3-1gb-64bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti-2515.html

teşekkür ederim bu daha iyi .

bunu alırsam, elimdeki sistemle sorunsuz çalışır mı? darboğaz olayı yaşar mıyım?

• quote:

quote:

bunu alırsam, elimdeki sistemle sorunsuz çalışır mı? darboğaz olayı yaşar mıyım?

Gonul rahatlığıyla kullanabilirsiniz

• bütçe nedir tam olarak?

psu 12 volt dan kaç a veriyor
  • quote:

quote:

quote:

Gonul rahatlığıyla kullanabilirsiniz

teşekkür ederim yardımınız için. şimdilik en uygun çözüm bu görünüyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: turgaydagloglu

bütçe nedir tam olarak?

psu 12 volt dan kaç a veriyor

400 w çıkış gücü yazıyor. kaça veriyor derken... pek anlamadım.
  • anakartta kaç slot var ram için? elimde 6.5 gb ram var sağlam. yeni sistemden cıkarılmıs satabilirim
  • cemil baba kullanıcısına yanıt
    Hayir ss at bana etiket degerlerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

anakartta kaç slot var ram için? elimde 6.5 gb ram var sağlam. yeni sistemden cıkarılmıs satabilirim

2 tane ram slotu var. ne kadar istiyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter Morgan

anakartta kaç slot var ram için? elimde 6.5 gb ram var sağlam. yeni sistemden cıkarılmıs satabilirim

2 tane ram slotu var. ne kadar istiyorsunuz?

Kaç gb istiyorsun

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.