Şimdi Ara

ETS 2 BMW X6 v2 + Yolcu Modu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modun yapımcısı benim kendi sitemde koymuştum 3 ay oluyor herhalde modu yapalı. Amacım reklam değildir eğer bi sakıncası varsa konu hemen kaldırılsın şayet reklama ihtiyacım yok

Değişiklikler ;

Drift ve Normal sürüş yük taşıma olarak seçeneklerle 2 ye ayrıldı. Yani tamirciden şasi ve motor seçerek modlar arasında geçiş yapılabiliyor.

Tekerleklerin havada durma sorunu çözüldü

1.4.x sürümlerine uyumlu hale getirildi

Özel pmd yapılarak hiçbir şekilde diğer modlarla çakışmayacak şekilde ayalarndı.

Oyunun orjinal tırları hala duruyor

Aracın ağırlığı ayarlandı yavaş kalkma sorunu çözüldü.

Gerçek bir BMW gibi kolay hızlanıp hızlı gidebiliyor.

ETS 2  BMW X6 v2 + Yolcu Modu

Yapımcı : FurkanSevke

BMW :http://bc.vc/A7PrNB

Yolcu Modu :http://www60.zippyshare.com/v/74583929/file.html

FİZİK MODU KULLANMAYINIZ!!!

• furkansevke kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık dostum...

NOT: (Tanımadıysan söyleyeyim,EmreR420)
  • nerelerdesin sen :D
  • Tamamen bağımsız mı? Yani sadece dolaşmak için mi yoksa araç tırmış gibi nakliyat yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arrow.-

Tamamen bağımsız mı? Yani sadece dolaşmak için mi yoksa araç tırmış gibi nakliyat yapıyor mu?

yolcu taşınıyo
  • Bu arabayı nerden bulabilirim modu yükledim de ?
  • iveco kabin sçeneklerinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • denemek gerek :)
  • Araç kamyon gibi kalkıyor, sürüş kamyon sürer gibi oluyor , sürmesi zorlaşıyor, tabi bunlar yapılması zor şeyler ama beğendim ben modu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Araç kamyon gibi kalkıyor, sürüş kamyon sürer gibi oluyor , sürmesi zorlaşıyor, tabi bunlar yapılması zor şeyler ama beğendim ben modu

v2 de öyle değilki v2 sürmüşsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

Araç kamyon gibi kalkıyor, sürüş kamyon sürer gibi oluyor , sürmesi zorlaşıyor, tabi bunlar yapılması zor şeyler ama beğendim ben modu

v1 mi sürmüşüm yoksa v2 mi çözemedim , kamyon gibi kalkan hangisiyse onu sürdüm, burdaki linkten indirdim.

Çalışanı varsa bi makas show yapayım

• ets 2 yi tekrar yükleyecektim.bari bunu da denerim.eline sağlık
  • güzel olmuş eline sağlık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

v1 mi sürmüşüm yoksa v2 mi çözemedim , kamyon gibi kalkan hangisiyse onu sürdüm, burdaki linkten indirdim.

Çalışanı varsa bi makas show yapayım

ya oyunun fizik ayarlarıyla oynayamadım tabiki çünkü tırlarda etkileniyor ama v2 sürümünde ağırlığını gerçek bmw ağırlığına yakın yaptım. motoruda güçlendirdim gayet rahat kalkıp fırlıyor ve çok ciddiyim sırf makas atmak için giriyorum oyuna bazen :D çok zevkli oluyo drift şasi seçincede drift kolaylaşıyo ama drift için kullanıcı ayarları lazım direksiyon hassasiyeti yarıya gelecek falan

• dosyayı nereye atıyoruz acaba? oyunun ana dizinine ve oyunun belgelerimdeki mod klasörüne attım ama oyunda araçla alakalı bir şey bulamadım, parça yapılandırma bölümünde de yok. v1.5.2 güncelleme var onunla alakalı bir durum mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 7 Ekim 2013; 23:17:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

dosyayı nereye atıyoruz acaba? oyunun ana dizinine ve oyunun belgelerimdeki mod klasörüne attım ama oyunda araçla alakalı bir şey bulamadım, parça yapılandırma bölümünde de yok. v1.5.2 güncelleme var onunla alakalı bir durum mu?

1.4.x sürümleri için yapıldı. 1.5.2 ye uyarlamadım bi farkı varmıdır bilmiyorum
  • Bir şekilde çalıştırmayı başardım ama kurulum hakkında bilgi verseydiniz daha yerinde olurdu, kendi sitenizde de verilmemiş, gerekli bilgiyi başka yerlerden buldum. Parçaları oyuna yansıttıktan sonra v1.5.2 sürümünde parça değiştirmeye direk kabinden başlayınca atıyor diğer parçaları değiştirdikten sonra kabini değiştirince sorun çıkmadı. Genel olarak iyi bir mod olmuş. Sadece aracın sürekli vites yükseltiyor gibi ses çıkarması rahatsız edici, yani motorun sesi bir yerde standarda girmiyor, birde araç içindeyken bile ses yoğun şekilde geliyor. bunun yanında oyun çekici endeksli bir oyun olduğu için aracımızın manevra kabiliyetinin onlar gibi olması da rahatsız ediyor, hıza konsantre olamıyorsun ama o makul bir sorun bu oyun için Need for speed oynamıyoruz sonuçta

Bu arada kurulumu bilmeyen arkadaşlar için;
    - İndirdiğiniz mod dosyasını rardan çıkarıp Belgelerim\Euro Truck Simulator 2\mod” klasörünün içine kopyalayın.
    - Oyunda profilinize giriş yapmadan önce mevcut profilindeki Düzenle seçeneğine girip modu aktif edin.
    - Araç parçalarını yapılandırmak için IVECO parça servisine gidip aracın her ünitesi için BMW parçaları seçilip kaydediliyor. Sonrasında BMW aracınız sizin...

• doğru söylüyorsun ben elimden gelenini yaptım emin ol benim yaptığım ayarı yapamıyanlar çok ama sonuçta tır oyunu bi yere kadar :D belki başka bir modla çakışmadan veya oyun sürümünden dolayı belli ayarlar sizde çalışmamışta olabilir.

Ses konusuna gelirsek sırf araç converti ve animasyonları ayarlaması 4 koca günümü saatlerimi aldı. geri kalan ayarlar 3 gün aldı. hiç biyerde bmw sesi yokki bi bmw sesi bulup sitesinden kendim parçalara bölüp ayarlamaya çalıştım fakat çok uğraş gerektirdi üstüne bide içi için ayrı ses yapamadım sesleri boğmamız gerekiyor iç seslere eklemek için.
  • ayrıca forum konusuhttp://www.simulasyonturk.com/forum/Konu-ets-2-mod-bmw-x6-v2-yolcu-modu.html

verilmemiş dediğiniz için atıyorum
  • ellerine sağlık güzel olmuş ama bir eksiği var o da,boyut olarak sıkıntı yaratması. yani, hamburgda çıkıştaki tünele girdiğim anda arabaya bi şeyler oluyor ve ilerleyemiyorum.bi yerlere çarpıyor. aynı şey garajda da oldu. acaba yükseklikte bi sıkıntı mı oluyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.