Şimdi Ara

ETS 2 BMW X6 v2 + Yolcu Modu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: upperlımb

ellerine sağlık güzel olmuş ama bir eksiği var o da,boyut olarak sıkıntı yaratması. yani, hamburgda çıkıştaki tünele girdiğim anda arabaya bi şeyler oluyor ve ilerleyemiyorum.bi yerlere çarpıyor. aynı şey garajda da oldu. acaba yükseklikte bi sıkıntı mı oluyor?

onlarla karşılaşmadığım için bilemiyorum. zaten mod işini bıraktığımdfan bayadır tahminde edemiyorum şimdi. Görmezden gelinecek hataları
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansevke

quote:

Orijinalden alıntı: upperlımb

ellerine sağlık güzel olmuş ama bir eksiği var o da,boyut olarak sıkıntı yaratması. yani, hamburgda çıkıştaki tünele girdiğim anda arabaya bi şeyler oluyor ve ilerleyemiyorum.bi yerlere çarpıyor. aynı şey garajda da oldu. acaba yükseklikte bi sıkıntı mı oluyor?

onlarla karşılaşmadığım için bilemiyorum. zaten mod işini bıraktığımdfan bayadır tahminde edemiyorum şimdi. Görmezden gelinecek hataları

zaten ölmüş bitmiş konuyu hortlattığımı sonradan farkettim sonuçta bir emek harcamışsın. kamyon sürer gibi x6 sürmek nasip oldu daha ne

• Oyundaki bmw tırlar gibi 14 vites mi yoksa 6 vites mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogi2323

Oyundaki bmw tırlar gibi 14 vites mi yoksa 6 vites mi

v2 sürümünde 6 vites
  • peki nasıl kuruyoz ?
  • arkadaşlar yardım eder misiniz ? indirdim kurdum ama çalışmıyor not: sürümün 1.12.0 Lütfen yardım
  • mod eski sürümlere uyumludur boşuna uğraşma
    Furkan yaz aylarında tekrar mod yapmaya başlayacak şu an sınavlara çalışıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.