Şimdi Ara

etnies ayakkabılarda %50 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.903
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.flo.com.tr/catalogsearch/result/index/?marka=1203&q=etnies

Flo'da uzun süredir devam eden bir indirim. Çoğu yerde 150 civarında olan modeller 100 lira. Hatta bende kendime bi tane barge ls aldım. Bilmeyenler için etnies gerçekten çok kaliteli ve benim çok severek kullandığım bir markadır. 2-3 yıl önce bir kere aldım o zamandan beridir vazgeçemiyorum. Ayakkabı almayı düşünenelere tavsiye ederim.

• Ayakkabılara merakım olmasına rağmen bu markayı ilk kez duyuorum. Benim cahilliğim sanırım 250TL 'ye satılan modellere sahip bir markayı ilk kez duymam
  • Tam detayını bilmiyorum ama çıkış olarak kaykaycılar için ayakkabı üreten bir firma bildiğim kadarıyla. Ondan sonra da diğer alanlara el atmış sanırım. Kaykaycıların çoğunun bildiği bir firmadır bende zamanında kay kayla illgilenen bir arkadaşımdan öğrenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetnbr

Tam detayını bilmiyorum ama çıkış olarak kaykaycılar için ayakkabı üreten bir firma bildiğim kadarıyla. Ondan sonra da diğer alanlara el atmış sanırım. Kaykaycıların çoğunun bildiği bir firmadır bende zamanında kay kayla illgilenen bir arkadaşımdan öğrenmiştim.

Hocam large bs benimde baya hoşuma gitti.Siz ne dersiniz.Ben ayakkabıları temiz kullanırım.Ne kadar götürür beni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalıplar nasıl müdür burdaki floda bu marka yoktu
  • quote:

http://www.flo.com.tr/catalogsearch/result/index/?marka=1203&q=etnies

Flo'da uzun süredir devam eden bir indirim. Çoğu yerde 150 civarında olan modeller 100 lira. Hatta bende kendime bi tane barge ls aldım. Bilmeyenler için etnies gerçekten çok kaliteli ve benim çok severek kullandığım bir markadır. 2-3 yıl önce bir kere aldım o zamandan beridir vazgeçemiyorum. Ayakkabı almayı düşünenelere tavsiye ederim.

Gunluk kullanim icin sneakers lari rahat midir tavsiye eder misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yıllardır Etnies RVM ve Etnies'in Chocolate ile birlikte özel ürettiği (model ismini unuttum şu an) bilekli ayakkabılarını giyiyorum. Gayet güvenerek alabilirsiniz. En az Adidas Originals serisi kadar rahat. Kaykaycı tarzda ayakkabılar üretiyor. Bu işin içinde olduğu için hoplama ve zıplamalar düşünülerek tabanlara koyduğu jel kısımlar insanı günlük kullanımda da çok rahat ettiriyor. Dayanıklı da yani, kaç yıl oldu anasını belledim ikisinin hala rahat ve şekli şemali düzgün.

Bu tarz sevenlere Etnies'in çok benzeri olarak Emerica, kaba saba sevenler için DVS, Osiris, DC Shoes, Globe, günlük için Lakai, C1RCA, Volcom ve en kalitelisini isteyenler için Supra öneririm.

Numaraları da Amerikan (US) kalıbına göre bakıp alın. Mesela Adidas'ta 44 numara hep US 10 giyerim. Bunda da US 10 tam oldu bana ama US 10 Etnies'de 43 numaraya denk geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onder.t -- 31 Mart 2015; 3:05:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 sene önce almıştım halen giyiyorum arada sırada, birkaç modeli fena değilmiş, çok şopar modelleri de var.

http://www.flo.com.tr/Etnies-Etnies-Jameson-2-Eco-Lacivert-Erkek-Sneaker-170582.html

bak bu iyiymiş fakat şu an zaten siyah bağcıklı vans oldschool kullanıyorum, alsam birşey değişmeyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 31 Mart 2015; 3:05:26 >

• 2005'te overstock.com üzerinden shoes.com'dan free shipping'le çiftini 35 dolara almıştık. şimdi baktım fazla değişen bir şey yok. ebay'de shipping dahil 35 dolara mevcut. model çeşidi daha fazla. 6,5 dolar shipping çok iyi rakam. aynı paraya geliyor. çakması zaten yok. link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 31 Mart 2015; 3:59:29 >
  • Genç işi bize gelmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben siyah kırmızıyı aldım ve günlük kullanım için aldım. 1 haftadır giyiyorum ilk geldiğinde baya sertti ancak giydikçe yumuşamaya ve ayağıma oturmaya başladı bence gayet rahatlar ben memnunum. Zaten yorumlara da baktıysanız gayet güvenilir ve güzel bir firmadır.

Ayrıca şöyle bişeyde tavsiye edebilirim flo direk iade yapmak istediğiniz zaman kabul ediyor hatta zamanında internetten aldığım bi ayakkabısını iade etmiştim. O açıdan içiniz rahat olsun bi tane sipariş ederseniz baktınız görünüşünü falan sevmediniz ya bunun numarası bana olmadı diye geri gönderebilirsiniz kısacası illede alın demiyorum ama tavsiye ediyorum :D
  • saolonur kullanıcısına yanıt
    evet bende 2-3 flo ya baktım hiçbirinde etnies yok. kalıp olarak çok bilemiycem ama benim bi tane de comverse ka-one ayakkabım var oda 43 numara 2 etnies ayakkabımda 43 numara. "onder.t" hocam güzel bi açıklama yapmış zaten sağolsun.
  • Zamanında yurtdışından getirtiyordum etnies, dc ayakkabıları taa ki timberland marka ayakkabı alana kadar.
  • quote:

hocam ben siyah kırmızıyı aldım ve günlük kullanım için aldım. 1 haftadır giyiyorum ilk geldiğinde baya sertti ancak giydikçe yumuşamaya ve ayağıma oturmaya başladı bence gayet rahatlar ben memnunum. Zaten yorumlara da baktıysanız gayet güvenilir ve güzel bir firmadır.

Ayrıca şöyle bişeyde tavsiye edebilirim flo direk iade yapmak istediğiniz zaman kabul ediyor hatta zamanında internetten aldığım bi ayakkabısını iade etmiştim. O açıdan içiniz rahat olsun bi tane sipariş ederseniz baktınız görünüşünü falan sevmediniz ya bunun numarası bana olmadı diye geri gönderebilirsiniz kısacası illede alın demiyorum ama tavsiye ediyorum :D

Tesekkurler yorum icin. 80 liraya converse almaktansa denenebilir.Daha rahattir eminim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şahsi görüşüm etnies in en dandik modelleri
  • teşekkürler kaptım bir adet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

şahsi görüşüm etnies in en dandik modelleri

evet, siteye ben de baktım. çeşitler az ve daha çok mevsimlik, yazlık modelleri satıyorlar. RVM tarzı olanları aradı gözlerim hep.
  • Denk gelmemişsiniz muhtemelen ama kaykay ayakkabısı kategorisinde Vans, DC, Supra ile birlikte en çok bilinen markalardandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.