Şimdi Ara

ETKİLİ SİVİLCE KREMİ ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
9.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedir beyler fiyattan çekinmeyin pahalı veya ucuz fark etmez hem sivilceleri hemde izlerini yok etsin

• yüzümü derisini tamamen soyan bir krem yokmu
  • Var acneleyse al tupun ucunu kopar hepsini yuzune bosalt sabah kalkinca yuzun sadece kemik olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para var ise git medicana cildiye yada devlet hastanesine hem kafa yorma hemde huzurlu ol. Bende gittim 2 ilaç yazdi 2 ay sonra kontorle gidecem iste onlar o kadar okumus adamlar cilt tipine göre verecekler. Para var isede lazaere git hem sivilce hem iz miz kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRunaway

Var acneleyse al tupun ucunu kopar hepsini yuzune bosalt sabah kalkinca yuzun sadece kemik olacak

[sm=s16.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

Para var ise git medicana cildiye yada devlet hastanesine hem kafa yorma hemde huzurlu ol. Bende gittim 2 ilaç yazdi 2 ay sonra kontorle gidecem iste onlar o kadar okumus adamlar cilt tipine göre verecekler. Para var isede lazaere git hem sivilce hem iz miz kalmaz

lazer abartı olur

bu aralar çok yoğun olduğumdan hastaneye gidemiyorum onun için krem önerisi arıyorum etkili ya sivilceleri geçirecek yada hem sivilceyi hemde yüzün derisini atıp yeni deri çıakrtacak bir krem arıyorum

ucuz pahalı fark etmez kaliteli ve etkili olsun yeter
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Para var ise git medicana cildiye yada devlet hastanesine hem kafa yorma hemde huzurlu ol. Bende gittim 2 ilaç yazdi 2 ay sonra kontorle gidecem iste onlar o kadar okumus adamlar cilt tipine göre verecekler. Para var isede lazaere git hem sivilce hem iz miz kalmaz

lazer abartı olur

bu aralar çok yoğun olduğumdan hastaneye gidemiyorum onun için krem önerisi arıyorum etkili ya sivilceleri geçirecek yada hem sivilceyi hemde yüzün derisini atıp yeni deri çıakrtacak bir krem arıyorum

acneylse var tahriş yapabilir. Madecesscol var sivilceleri çok iyi izleri bilşmem ama dolgun sivilce var ise 1-2 gün sür anında yok edecek. sebamed yeşil sabun engellicek sivilce hemde yok edecek zamanla. Garnier 3ü1 arada maske al peeling yap ölü derisini atsın .

• quote:

quote:

quote:

lazer abartı olur

acneylse var tahriş yapabilir. Madecesscol var sivilceleri çok iyi izleri bilşmem ama dolgun sivilce var ise 1-2 gün sür anında yok edecek. sebamed yeşil sabun engellicek sivilce hemde yok edecek zamanla. Garnier 3ü1 arada maske al peeling yap ölü derisini atsın .

acneylse hakkında baya iyi yorumlar var kimse tahriş şikayeti diyil yüzünün soyulmasından şikayet etmiş

yarın ona göre krem alıcam eczaneden

• Geçen hafta sağlık ocagina gittim aknilox jel ve yaninda nadixa krem verdi, sivilce ve izleri için, bakalim kullanmaya basladim 5 gun falan oldu bi tanr iltihapli deri altinsan gelen igrenc bi sivilcem vardi onu söndürdü genel olarak da bi solukluk yaptı yani kirmizimsi lekeler pembelesmeye basladi falan, bu sekilde artik tamamrn gecene kadar 4 5 ay falan kullanmayi düşünüyorum, bu arada acnelysei ben de okudum ondan da ayrıca aldim haftada bi iki defa da onu kullanacağım doktorun verdigi iki kremi de su sekilde sabah aksam kullanıyorum : aknisol jel zaten uhu gibi ucucu bi sey sürdükten hemen sonra yüzünden uçuyor bir iki dakika sonra da nadixayi sürüyorum ama onu yüzüne iyice yedirmen lazım, kremler şimdiye kadar hafif kuruluk dışında bir sey yapmadı o da çok rahatsız etmiyor sadece sabah evden cikarken nemlendirici kullanabilirsin, inşallah geçerler bakalim

• quote:

nedir beyler fiyattan çekinmeyin pahalı veya ucuz fark etmez hem sivilceleri hemde izlerini yok etsin

hocam yaşını bilmiyorum kusura bakma. eğer ergenlik sivilcesiyse çok ağır tedavi ürünleri kullanma derim, çünkü bu yaşta çıkması normal oluyor ve de ağır tedavi ürünleri cildi çok fazla tahriş ediyor
  • Sivex

Su an yuzumde etkili, zararsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: waitisova'Blazac

quote:

nedir beyler fiyattan çekinmeyin pahalı veya ucuz fark etmez hem sivilceleri hemde izlerini yok etsin

hocam yaşını bilmiyorum kusura bakma. eğer ergenlik sivilcesiyse çok ağır tedavi ürünleri kullanma derim, çünkü bu yaşta çıkması normal oluyor ve de ağır tedavi ürünleri cildi çok fazla tahriş ediyor

94 doğumluyum ergenlik sivilcesi diyildir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: waitisova'Blazac

quote:

94 doğumluyum ergenlik sivilcesi diyildir

hocam buluğ çağı ya da ergenlik artık her neyse, bu dönemde vücuttaki sivilce vs değişim ya da farklılaşmaları bazılarında 25yaşına kadar sürüyor diye duymuştum, ben de birkaç tedavi ürünü kullanmıştım ama yok deriyi soyuyordu yok sonradan tekrar çıkıyordu falan bırakmıştım kullanmayı belki 3 yıllık o dönemde 2 yıl kullanmışımdır ilaç onun dışında sado falan kullanıyordum, şimdi 23 yaşımdayım 20sinden beri çok şüükür sivilce derdim olmadı, benim tavsiyem doğal şeyler veya doğal şeylere yakın ürünleri dene, ama eğer dersen ki bunları denedim işe yaramıyor bir dermatoloğa görünmen iyi olur, elden birşey gelmesz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 7 Ekim 2013; 23:26:20 >

• bugün acnelyse aldım 6.50 ye umarım etkilidir
  • kullanan arkadaşlar etkili akne sivilce prüzsüz bir yüz için ne tavsiye ediyorlar halen acnelyse vs. hangisiinden memnunsunuz tavsiye ederisniz teşekkürler
  • Sebamedin Clear Face Diye Sabunu Var Al Sabah Akşam Yıka yüzünü Faydasını Göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conta28

Sebamedin Clear Face Diye Sabunu Var Al Sabah Akşam Yıka yüzünü Faydasını Göreceksin

onuda denerim şuan acnelyse aldım yüzüme sürdüm o işe yararsa ona devam edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: call of cthulhu

quote:

Orijinalden alıntı: Conta28

Sebamedin Clear Face Diye Sabunu Var Al Sabah Akşam Yıka yüzünü Faydasını Göreceksin

onuda denerim şuan acnelyse aldım yüzüme sürdüm o işe yararsa ona devam edicem

hocam etkili oldumu. 1 sene geçmiş aradan tavsiye edermisiniz
  • ben imex kullanıyorum daha 4 5 gün oldu alalı bakalım faydasını görecezmi, birde sakalları kestim hep süzümde ve çenemin altında sivilce izi kalmış, sivilce izine iyi gelecek bi krem veya çözüm biliyormusunuz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.