Şimdi Ara

Etin ne kadar pişmişini seversiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben medium rare severim ama bizim toplumda well done'ın bile üstünde yiyorlar.Fazla kuru geliyor bana.Sizin düşünceleriniz neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kuulsun qnq

• Cig yiyom ben
  • Yeteri kadar pişmişini

• Normal-Çok pişmiş arası.

• %76,4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Medium'u deneyin.Az zeytinyağı, deniz tuzu ve karabiberle marine edin(kısa bir işlem 2-3 dk bekletin.Seasoning deniyor)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Medium rare tavsiye ederim

• ingilizce terimlere ne gerek var normal az pismiş çok pişmiş diyemiyor musun ?
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Oyle olur mu yha ingilizce terim kullanacak ki kuul olsun yha xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ingilizce terimlere ne gerek var normal az pismiş çok pişmiş diyemiyor musun ?

Az pişmişin çok pişmişin derecesini nasıl anlatayım? Gavurlar bulmuş derecelerini, isimlendirmişler.sadece googlea yazıp bakmak size kalıyor.

• İlk once et alabiliyomusun diye sorsaydin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

İlk once et alabiliyomusun diye sorsaydin

Hocam bende her gün et alamıyorum tabiki.Olduğu zaman nasıl seversiniz diye sordum.

•  Etin ne kadar pişmişini seversiniz?

Medium ideal gibi duruyor.Ama tabi bizim asıl et alışkanlığımız well done'ın bile 2-3 kat daha üstü.Eskiden az pişmiş et mi olur derdim ama evde deneyince kesinlikle çok daha iyi olduğunu bizzat gördüm.Artık köfte,et gibi ürünleri ortası grileşmeden ocaktan alıyorum.

• Kanlı kanlı

• quote:

Orijinalden alıntı: -Emirhan-

Medium ideal gibi duruyor.Ama tabi bizim asıl et alışkanlığımız well done'ın bile 2-3 kat daha üstü.Eskiden az pişmiş et mi olur derdim ama evde deneyince kesinlikle çok daha iyi olduğunu bizzat gördüm.Artık köfte,et gibi ürünleri ortası grileşmeden ocaktan alıyorum.

Tek düzgün yazan sen oldun hocam teşekkürler.Bazı küçük beyinliler bu soruyu bile cevaplayamıyor.Zaten ayda bir yediğimiz şeyi nasıl seversiniz diye sordum cevaplara bak.

• Adam et yemeyi dota2 sanmis et dedigin tam pismis yenir

Soyle duzgun bi cok pismis mexican steak, yanina baharatli parates kizartmasi.. öfff

• quote:

Bence bunu imzası "Treth's music box" olan biri söylememeli.Ayrıca bu neredeyse evrensel bir kavram.Bizim orta pişmiş dediğimiz medium'a tekabul etmiyor.
  • Çok pişmiş az pişmiş dicen lan işte ne o öyle rare medium falan alt tarafı mangala gittin mi ananla babanla yiyosun işte arada evde köfte yaparsın çakma jön seni

• quote:

Orijinalden alıntı: -Emirhan-

quote:

Bence bunu imzası "Treth's music box" olan biri söylememeli.Ayrıca bu neredeyse evrensel bir kavram.Bizim orta pişmiş dediğimiz medium'a tekabul etmiyor.

O eskiden Treth'in Müzik Köşesiydi. Hesabı iki kişi kullanırken kız arkadaşım değiştirmiş imzayı bende dokunmadım. Hatta ben onu çoktan unutmuştum aklıma bile gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.