Bildirim
ETİKETCİLİK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ SSLİ
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Boş iş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşman başına
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hellası çok olan kazanır -
Ya abi üstüne para versen binmem bunlara bu ne ya :D bi de kendi çaplarında isim koymuşlar ba ba ba 'etiketcilik' :D :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trafikte bunlarla gezmiyolar heralde,yani umarım sadece fotoğraf çekme amaçlı takılıp geri sökülmüştür o zımbırtılar.Hindistanda böyle yapılan araçlar baya var sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Mendieta58
Trafikte bunlarla gezmiyolar heralde,yani umarım sadece fotoğraf çekme amaçlı takılıp geri sökülmüştür o zımbırtılar.Hindistanda böyle yapılan araçlar baya var sanırımquote:
Orijinalden alinti: Mendieta58
Trafikte bunlarla gezmiyolar heralde,yani umarim sadece fotograf çekme amaçli takilip geri sökülmüstür o zimbirtilar.Hindistanda böyle yapilan araçlar baya var sanirim
yok hocam böyle geziyorlar,denk gelmedi mi hiç -
Ne fantazisi var anlamış değilim şimdiye kadar hella yazan şu zımbırtıları yakmanın heleki.
Geçenlerde istanbulda bizzat kendim çektim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Mayıs 2016; 18:57:15 >
-
-
denyoluğun ve kıroluğun vücut bulmuş hali -
Apaciligin zirvesi. Akıl sağlığı yerinde olan bi insan bundan zevk almaz.
Tamam, asla kendi arabamda kulanmam ama trafikte de arada bir böyle tipleri görmek fena olmuyor, eğleniyoruz. Akan trafikte apaçilik yapmadıkları sürece tabe.
Ne yani, bi gidin salonunuzdaki vitrine bakın, bissürü kullanılmayan incik, boncuk, porselen, kristal, misafir takımları vesair zir zibil tıkılı değil mi ne farkı var?
Bende mi? Vitrinimiz yok Olan biten mutfak dolaplarının içinde kullanımda.
Yav neyse ne de; bi de bunların cama boş kola fanta şişeşi yapıştırıp mekanik zil taktıranları var, ciddiyim yav, tenefüs zili takılı dış aynanın yanında onlar daha bi eğlenceli oluyor.
-
Ducato hariç hepsi berbat olmuş.
Ülkeyi yönetseydim bu tür araç sahiplerini taksimde sall.... yahu saçmalamayın. zevk işi bu. bana göre çingene işidir ama kime göre neye göre. insanların zevklerine burun uzatmaya hadsizliğe gerek var mı ? akıl sağlıgı falan ne boş yorumlar. -
Aferin. -
Allah'ıma şükürler olsun ki Ankara'da tofaş/bmw/dolmuş apaçiliği bunlardan 1 milyon kat daha güzel.
Bu tip saçma araçları İstanbul ve nadiren Kocaeli'de görüyorum.
Çocukken ben de elbise dolabıma çizgi karakter etiketlerini yapıştırır bundan keyif alırdım.
Bu araç sahiplerinin o dolaplarda sıkışmadıklarına üzüldümne yalan söyleyim. -
Sabahcılara up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
apache işi -
Bu bir çeşit akıl hastalığı sanırım. Çöp ev gibi.
Benzer içerikler
- egm kaydı bulunamadi ne demek
- evin önüne park etme hakkı
- plakadan taksi sorgulama
- 1.5 dci motor
- en iyi jant markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X