Şimdi Ara

Eticaret alisverislerinize 100 tl maxipuan firsati (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
21
Favori
22.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmalar cuzdan adi altindaki mecrayi iki turlu kullanabilirler . Biri trendyolun yaptigi gibi geri cekime olanak verebilir ya da yatirilan paranin alisveriste kullanilmak zorunda oldugu sistem gibi . Ikincisinin cazip olmasi icin elbette bazi ek avantajlarin sunulmasi gerekir yoksa kimse parasini ilerideki bir muhtemel alisveris icin parasinin ozgurlugunden vazgecmez

O yuzden yukarida xlboy un yazdiklari tam dogru degilse de onun bu cevabi yazmasina sebep olan dolandiricilik vs ile hic alakasi yok konunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dikkat trendyol cuzdana para atarım altın alırım cep telefonu alırım diyenlere mşhizmetlerinden cvb geldi alinamaz mis boşuna uğraşmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackkjack kullanıcısına yanıt
    Altin alınmaz cuzdanla cvb geldi cep telefonu dahil Eticaret alisverislerinize 100 tl maxipuan firsati

• Bagersirat kullanıcısına yanıt
    Çok da güzel aliniyo

Eticaret alisverislerinize 100 tl maxipuan firsati

Ne zaman aldın yeni sistem böyle diyor

Dün aldım bir günde sistem yenilenmis olamaz

Ben bugun yazdım bu cvb geldi
    Ayrıca bir not düşey im dünden beri dir trendyol uygulama sorun gördüm
    Bir örnek vermek gerekirse butik olarak migros sanal market 2 ayrılmıştı bir diğerinin adı migros kargo operasyon diye geçiyordu migros sanal market sayfa butigi 60 tl sepet olayı ve 100 tl kargo ücretsiz işi var
    Ama migros kargo operasyon butigi sayfasında ne 60 sepet olayı nede 100 tl kargo ücretsiz olayı vardı sadece 30 tl ustu tum urunler ucretsiz kargo beda idi onda olan ürünlerin tümü yine aynı şekilde migros sanal market butigi ile aynıydı
    Bende bundan istifade ederek 50 15 2 adet yedigün kodunu 2 adet trendyol cuzdanla birleştirerek 50 35 indirim sağladım kendime
    Demem o ki sistem yenilemesi olabilir yada aldığın altın kategori dışı olmuş olabilir

Bir saat sonra bir tane daha alacağım haber veririm sonucu

Çeyrekte de denermisin sana zahmet

Ben Gr alıyorum ama gr de geçen herşeyde gecer

Yine aldım sorunsuz sekilde

Her ürünü alabiliyorsunuz cüzdanla, mh'ye inanmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya inanmayıp hala Mh arayanlar var. Cüzdan ile altın alınıyor. Açık ve net. Alınmasa ne olacak; cüzdandaki paranı kartına geri iade alırsın olur biter. Uzatmanın anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bagersirat

Çeyrekte de denermisin sana zahmet
    Çeyrek de gram da alınıyor. Az önce 673 ten çeyrek alımı yaptım. Sorun Yok.

• frdbb kullanıcısına yanıt
    Tşkler bende deneyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bagersirat -- 3 Temmuz 2020; 1:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

Buraya inanmayıp hala Mh arayanlar var. Cüzdan ile altın alınıyor. Açık ve net. Alınmasa ne olacak; cüzdandaki paranı kartına geri iade alırsın olur biter. Uzatmanın anlamı yok.
    Harbiden.. kafası çalışmayan çok fazla eleman var. 2 tıkla test edeceği şeyi 3 saatini harcayıp aynı zamanda gereksiz spam mesaj basan tipler.

Milletin bu tür tiplere kızması gerekirken günah keçişi hep yanlış adamlar seçiliyor.. Çünkü seçenler yine kafası çalışmayanlar..

örnek jujuu nun bu forumda şeytan ilan etmeye kalkanlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    EPttAVM MTV ödemesi olumsuz işlem dönem içine aktarıldı ama sayaca işlemedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Harbiden.. kafası çalışmayan çok fazla eleman var. 2 tıkla test edeceği şeyi 3 saatini harcayıp aynı zamanda gereksiz spam mesaj basan tipler.

Milletin bu tür tiplere kızması gerekirken günah keçişi hep yanlış adamlar seçiliyor.. Çünkü seçenler yine kafası çalışmayanlar..

örnek jujuu nun bu forumda şeytan ilan etmeye kalkanlar

Alıntıları Göster
    Bilmemekten yapiyor bazisi, yani sanki ben burada bir kisaltmayi uzun yazdigimda, ya da bir mh aradigimda normalde o banka firma ya da kurulusun senelerdir anlayamadigi bir kesfi yapip onlara bildirmisim saniyorlar , ikinci grup ise "aaa su nickte bir adam gecen bunu yazip ters gitmisti , e pek de sevilmiyor, dur bir ters gideyim de rahatlayayim hem prim de yaparim" derdinde ..

• Bu durumda olacak haberi bekliyordum hocam parafı olanlar için mtv de paraf elektronik kampanyasını kullanmak mantıklı olacak o zaman
  • Farkli gün şartı yok değil mi ? Vatandan pc diyeceğim tek tek aynı gün siparis vereyim mi parcalari ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 3 Temmuz 2020; 9:6:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.