Şimdi Ara

Eticaret alisverislerinize 100 tl maxipuan firsati (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
21
Favori
22.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mükemmel
    :)
  • exponent kullanıcısına yanıt
    Hahahaha herkesin fikrine saygım sonsuz fakat benim yaptığım sahtekarlık değil. İş, alışveriş, harcama vs. yaptığım kurumun veya kurumların bana tanıdığı fırsatları sonuna kadar kullanırım. En doğal hakkım olarak görüyorum bunu sayın forumdaş :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onur1155 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, onun için yazdım ama canlı destekte belirlenen miktar şu an için bu nedeni ile ilgili bilgimiz yok cevabını aldım..

• Su ana kadar tonla yontem anlatildi, en masumu bu . Cunku birincisi trendyol normalde cuzdana para ekle cek noktasinda hic bir kisitlama zaten yapmiyor. Buna ek olarak para harcama yapilan karta iade cekilmedigi icin isbankasinin da bir zarari ya da hakkina girmek yok. Yapi krediye de yok cunku eger yapi kredi bir puan sagladi ise zaten iade edilince geri alir . Eger isbankasindan gelen para yapi krediye aktariliyorsa geri cekilerek, e bunun yapilmasi icin de sahtekarliga gerek yok cunku yapi krediden yuklenen bakiye alisveriste kullanilmis

Nereden baksan en ufak sahtekarlik yok, anlatilani kafasi almamislar bos beles konusuyor. Tekrar okuyun anlamazsaniz sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçenki e ticaret kampanyasında bizim arkadaş trendyola 4 defa 300 yukledi yukler yuklemezde 300 olarak geri çekti.kampanyada tamamlandı görünüyordu düne kadar.bakalım puanlar yatacakmı? eğer yatarsa trendyoldan gelen iadeyi başka şekilde algılıyor olabilir sistem.bu arada işlem yaptığı kart bankamatikti.

• onu da dun konusmustuk, bazen puanlar yatiyor, geri alinana kadar kullanilip sonra puana sebep olan alisveris iptal ediliyor. bu durumda karta borc yansitilip yansitilmayacagini bilemiyoruz .. aslinda bu normalde de olan bir sey zaman zaman. ozellikle iade sureci uzun suren alisverislerde eger basta puan kazanilip harcandi ise ayni durum oluyor
  • bu arada cok fazla ozel mesaj geliyor bu konudaki sohbetimize iliskin, yanit vermedim hic birisine yanlis anlamasinlar, yontemi uygulayan deneyen ben degilim, yapan arkadasa danisirsaniz yardimci olacaktir
  • Ag de deneyen oldu mu

• k35 K kullanıcısına yanıt
    Hocam, bilmiyorum ama sormak istiyorum seçili alışveriş siteleri dediğinde orada olmayan bir firmanın kampanyaya dahil olma ihtimali yüzde kaç olabilir?

• isiniz gucunuz hile hurda...

• Krksfath kullanıcısına yanıt
    Hatlar karıştı parafa yazıyom diye yazdım

• 500 e 50 vermiyor da, 2 tane 250'ye 50 veriyor. acayip memleketiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankamatik kartta eksiye düşme olmazki maxipuanları harcamışsa nasıl geri alacaklar

• EPTTAVM den mtv ödenince sayaç işler mi arkadaşlar? yapan varsa bilgilendirebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalizma

EPTTAVM den mtv ödenince sayaç işler mi arkadaşlar? yapan varsa bilgilendirebilir mi?
    bunu sormaya gelmiştim benden önce davranmışsınız.

500 tlye 50 derse iki kere 500 tl üstü mtv ödeyip kampanyadan yararlanmış olursunuz.
  • konu kapanması lazım ikide bir trendyol cüzdan sorup durmayın arkadaşlar
  • Krksfath kullanıcısına yanıt
    Garanti bonusta (kişiye özel olabilir) 75 lira üzerine 3 taksit yapıyor alışverişlerde sonradan. Ben trendyoldan 190 liralık tek çekim alışveriş yapmıştım ve banka bunu 3 taksit yaptı. sonra ben siparişi iptal ettim fakat iade tek seferde geldi, mevcut ayımın borcu taksitlendirilen alışveriş peşin iade geldiği için azaldı.ödemede sorunu olanlarda bu şekilde alışveriş yapıp iptal edildiğinde asgari tutar vb. avantaj sağlar tüketiciye.
  • Trendyol cuzdan bir problem degil ki, alisveristir banka nezninde zaten, eger oradaki bakiye baska bankaya aktarilirsa bu trendyolu ilgilendirir, isbankasi karti ile zaten artik alisveris yapilmis durumda

Bosuna endiselenmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jujuuu -- 1 Temmuz 2020; 14:39:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.