Şimdi Ara

Eticaret alisverislerinize 100 tl maxipuan firsati (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
21
Favori
22.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TY cüzdana yüklediğim 250 yi karta geri yüklemek istediğimde, 136 ve 114 e bölerek birini kayıtlı karta diğerini de yükleme yaptığım Maxmum karta aktarıyor.
    Tek seferde yekten diğer karta aktaramadım. bir yol çaresi var mı acaba bildiğiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frdbb

TY cüzdana yüklediğim 250 yi karta geri yüklemek istediğimde, 136 ve 114 e bölerek birini kayıtlı karta diğerini de yükleme yaptığım Maxmum karta aktarıyor.
    Tek seferde yekten diğer karta aktaramadım. bir yol çaresi var mı acaba bildiğiniz.
    Hic bir bilgim yok, konu basliginda bizzat yapan sahsa danisirsaniz cevap verecektir

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    hocam sormaya geldim demissiniz cevap vermissiniz ama mantik yürüterek mi ödediniz mi

• Arkadaşlar bu kampanyaları bankalar alışveriş yapıp ürün alın diye yapıyor ve sizin o bankayı kullanarak puan kazanmanızı sağlıyor. Halen insanlar gelip yok oraya yükledim buradan aktardım şuradan çektim diyip kampanyayı suistimal ediyorlar. Şimdi gelip de bu yasal falan filan demeyin bozuşuruz. Bir şeyin yasal görünmesi suistimal edeceğiniz anlamına gelmiyor. Banka aptal değil. Bu ay olmasa bir sonraki ay. O da olmazsa bir sonraki ay bu sistematiği çözüp kapatacaklar. İsteseler 24 saatte bile kapatırlar POS kısıtlamasından.

Halen saçma sapan konular konuşuluyor. Alışveriş yapacaksanız yapın kazanın puanınızı yapmayacaksanız ortalığı bulandırmayın.
  • EPttAVM MTV ödemesi e-tahsilat olarak geçiyor işlem açıklamasında. Sayaçta işlemedi yani olmuyor boşuna denemeyin.

Eticaret alisverislerinize 100 tl maxipuan firsati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 1 Temmuz 2020; 20:34:5 >
  • Görselde koltuk ve abajur var, yani kategori olarak EV harcaması olarak görünüyor, işlem Ziraat posundan çekildiği için muhtemelen yarın provizyon dan çıkınca yatacaktır.

• İade falan uğraşmıyorum valla totalde 2 Gr altın alirim.trendyol cüzdan ile alışverişe extra puanda veriyor hesabima göre en az 50 TL kalacak altıni nakite cevirince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkjack -- 1 Temmuz 2020; 21:24:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mbs79 M kullanıcısına yanıt
    Provizyondan çıkıp dönem içine geçtiğinde eğer sayaç işlerse mesaja güncelleme yaparım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşlemi gerçekleştirirken maksimim POS ekranı çıktı yani başka postan çekmedi. Kampanya şartlarında Maximum postan geçmesi lazım diyor yani eğer başka postan çektiyse zaten kampanyaya dahil olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-753FA63CF -- 1 Temmuz 2020; 21:35:14 >
  • Bu Trendyol cüzdan para yükleyip iade istemek bence kampanyaları suistimal etmektir. İllegal bir durum olmasa dahi bu şekilde yapılırsa bankalar da kampanya yaparken ona göre davranır. Trendyolun cuzdandaki parayı iade etme konusunda tekrar bir karar alması şart. Cüzdan hizmeti çok güzel lakin istismar ediyor bizim insanımız. Cuzdandaki para iade edilmemeli bence .

• İşlem kategorisi EV görünüyor VERGİ sembolü farklı, uygulamadan kampanya filtreleme den görebilirsiniz, muhtemelen maximum posu da olabilir bekleyip göreceğiz

Yarın durumu bildiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-753FA63CF

İşlemi gerçekleştirirken maksimim POS ekranı çıktı yani başka postan çekmedi. Kampanya şartlarında Maximum postan geçmesi lazım diyor yani eğer başka postan çektiyse zaten kampanyaya dahil olmayacaktır.
    Mtv ödemeleri ziraat posundan çekiyor, 3D şifre ekranı maximum gelmiştir, o maximum posundan çekildiği anlamına gelmez. Ödeme yapa bastıktan sonra sol alttan bağlantının hangi adresten gittiğine bakın, ziraat yazıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 1 Temmuz 2020; 23:25:4 >
  • Vay Niyazi Biz kış uykusundayken ne hikayeler dönüyormuş

O değilde ben banka olsam kafası buradan kafası çalışan bir arkadaşı 6000.TL maaşla işe alırım, tek görevi interneti özellikle sıcak fırsatlar tarzı siteleri çok sıkı takip edip, her türlü ajanlığı yapıp ( buna Whatsapp grupları vs de dahil )

her türlü açığı bulmak ve bilgi işleme rapor etmek .

Banka her ay en az 50.000 TL kara geçer haa ( belkide 250.000TL geçer bilemiyorum )

jujuuu gibi bir elaman bulacaksın, maaşı 10.000 yapacaksın, forumu kurutur valla, ortada sıcak fırsatlara uğrayan kimse kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıladam -- 1 Temmuz 2020; 23:40:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

hocam sormaya geldim demissiniz cevap vermissiniz ama mantik yürüterek mi ödediniz mi
    ben aslında cevabı alıntı yaptığım değil diğer kişiye verdim.
    yani henüz mtv ödemedim. 500 50 değil de neden 250 25 veriyor diye soran arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chipparacıabi

Bu Trendyol cüzdan para yükleyip iade istemek bence kampanyaları suistimal etmektir. İllegal bir durum olmasa dahi bu şekilde yapılırsa bankalar da kampanya yaparken ona göre davranır. Trendyolun cuzdandaki parayı iade etme konusunda tekrar bir karar alması şart. Cüzdan hizmeti çok güzel lakin istismar ediyor bizim insanımız. Cuzdandaki para iade edilmemeli bence .
    Cüzdandaki parayı iade etmemek gasp ile eşdeğer.

Birde trendyol bunu yaptığı anda cüzdan biter.Kimse içine para koymak istemez.

Sorun Trendyolun değil , bankaların problemi. Sorunu çözecek olanda bankaların ta kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden gasp olsun ki kimse kimseyi cüzdana para koy diye zorlamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chipparacıabi

Neden gasp olsun ki kimse kimseyi cüzdana para koy diye zorlamıyor.
    Ben kendi rızamla , bana mantıklı geldiğinden , yine aynı para değeri ile cüzdana paramı yatırdım !

Cüzdana koyduğum para kime ait ?

Sen benim Cüzdana koyduğum parayı hangi sıfatla alı koyuyorsun ?

Sen tuttuğun para karşılığında bana bir hizmet ve ya meta verdin mi ? Avantaj sağladın mı ? Ben senden bir şey satın aldım mı ?

Yukardaki soruların 3 soruya HAYIR diyorsan, demek ki aramızda ticari bir ilişki yok.

Sen bankaya para koyduğun zaman , banka sana paranı vermem ama istersen bizim eşantiyon dükkanımız var oradan o parayla birşeyler alabilirsin dese nasıl olurdu ?

Cüzdanın özelliği kart cart curt ile uğraşmadan hızlı alışveriş imkanı sağlamak.

Sen daha kendi haklarından bir habersin !

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.