Şimdi Ara

Ethernet mi, Usb mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LINKSYS WAG160N 300MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

Bağlantı: Ethernet (10/100), Kablosuz

Bu modem'e Ethernet Kart üzerinden 10/100Mbps bağlanmak mı,

yoksa Usb Adaptör ile 300Mbps Bağlanmak mı daha mantıklı?

Not: Modem Pc Kasasının üstünde duracak!
    100mbps ethernet kart yerine 300mbps wireless bağlantının hız farkı ne gibi bir artı sağlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikibinbir -- 5 Temmuz 2010; 22:30:01 >

| işlemci: INTEL Core 2 Duo E6600 | Anakart: GIGABYTE GA-965P-DS3 | Ekran Kartı: HIS HD 5670 IceQ 1GB | Ram: GEIL 4x1GB Dual DDR2 800Mhz | Monitör: LG W2261VP-PF | HDD: SEAGATE 320GB Sata2 | PSU: HIGHPOWER 350W | Kasa: AOPEN Nouveau | DVD Rom: LG Sata DVD-RW DL | Modem: ZYXEL P660HN-F1Z + NWD-271N | OS: Windows 7 Home Premium x64 |
  • Ben gözle görülür bir fark bulamıyorum 300 mbp wifi ile 100 lük eth. arasında.
    Aynı modemi bir ev/iş ağı olarak da kullanıyorsan evindeki veya işyerindeki makinalar arasındaki dosya paylaşım hızını hangi bağlantıyı seçtiğin belirler fakat her durumda 100 Mbit ethernet stabilite olarak galip gelecektir.
    Mesela ben ev ağımda 1 adet media server ve 3 adet bilgisayar kullanıyorum ve hıza önem veririm bu yüzden tüm makinelerimin ethernet kartları gigabit hız destekli bundan faydalanabilmek için de ağımda zyxell gigabit switch kullanıyorum makinalar arası dosya paylaşımım 50-70 MB saniye aktarıma ulaşıyor ama yine de internete faydası olmaz çünkü evime gelen 8 Mbit maximum gördüğüm hız da 800 KB/s.

Orijinalden alıntı: Definitive©

Modem ve PC yanyana duruyorsa gidip PC için kablosuz ağ adaptörü almak ve onunla uğraşmak gereksiz. 100 Mbit ethernet bağlantısı gereğinden fazla yeterli olacaktır.

quote:

Modem ve PC yanyana duruyorsa gidip PC için kablosuz ağ adaptörü almak ve onunla uğraşmak gereksiz. 100 Mbit ethernet bağlantısı gereğinden fazla yeterli olacaktır.

Sence hangisi mantıklı arkadaşların dedikleriyle hareket et.
    11 yıl önce açıldı
    E-Sim destekli modem var mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.