Şimdi Ara

Ethernet kablosundan kurtulmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar linkteki ürün hakkında bilgisi olan var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/Network%20Aksesuar%C4%B1/linksys-plsk400-plsk400-200mbps-4-port-powerline-adaptor-kiti/productdetails.aspx?I_ID=59054

mesafe yüzünden kablosuzdan pek verim alamıyorum. Ethernet kablosundan kurtulmak istediğim için bu tür bir ürün almak istiyorum. Bir ara sağlıksız çalıştıklarıyla ilgili bir şeyler okumuştum. durum aynı mıdır?

• mesafeden kastın ne?
    powerline ürünleri çok uzak mesafelerde sağlıklı çalışmaz.
  • Dergilerin ve sitelerin donanım test merkezleri bu ürünü elbette yere göğe sığdıramamışlar, test ettikleri en iyi şeymiş vs.. ama önemli olan son kullanıcının fikri.

Yabancı kullanıcı yorumlarına göre bu cihaz HD film izleme, play station gibi şeylerde mükemmel, dosya aktarım hızında ise faciaymış. Saniyede 4-5 mb'la aktarıyor diyorlar. Kurulumunun çok basit, bağlantının da oldukça dengeli ve güvenilir olduğundan bahsedilmiş. Download - upload - ping rakamlarının çok iyileştiğini söyleyenler de var, "bu tip şeylerin çalışması için bir 10 yıl daha geçmeli" diyenler de.

Sanırım bağlantı kalitesi, biraz evin elektrik tesisatıyla da ilgili. Benim edindiğim izlenime göre evde multimedia ağı için birinci seçenek olabilir ama LAN ve internet konusunda denemeden bir şey demek zor.
  • mesafe 10-12 metre kadar.
  • daire içinde farklı odalarsa sıkıntı olmaz gayet hızlı ve güzel çalışır.
    Lakin başka daire ile bağlantı kuracaksan sistem çalışmaz. Bu ürünler elektrik sayacını geçemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu üründe farklı sigortalarda çalışan prizlere takılması iletimi engellermi. yani evimde bir grup priz bir sigortaya dğer bir grup başka sigortaya bağlı. iki farklı sigortaya bağlı pc yi bağlamak için kullandığımda sorun yaşarmıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.