Şimdi Ara

Ethernet driver,ı yok oldu yükleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı kullanırken ani elektrik gitti geldi bilgisayar kapanmadı ama bu arada ethernet driver,ı silindi şimdi ne yaptıysam yükleyemedim

Anakart ECS marka A780GM-A sitesinden indirdim yükledim yinede olmuyor ne yapmam lazım

• Sistem geri yükleme denedin mi?
  • Evet denedim olmuyor

Yok bu böyle olmayacak buradan yardım istedim ama dünden bu yana internetsizim artık dayanamıyorum dosyalarım gitse bile formata başlıyorum
  • Sisteminizin olduğu bölümnden diğer bölüme dosyalarınızı alın öyle formatlayın. Dosyalarınıza kıymayın.
  • Onu biliyorum benim demek istedigim yükledigim onca program oyun vs hepsi gidecek tekrar kurmaya ugrasıcam
  • İşte ona pek yapacak bişey yok. Bende format sonrası güncellemeleri yeniden yüklemeye gıcık oluyorum.
    (bu arada ben oyun klasörlerini olduğu gibi yedekleyip format sonrası geri olması gerektiği yere atıyordum yani program files'a. Her oyunda olmuyor ama yerin varsa dene)
  • Oyun sevelerinide alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • E onları da alacan tabii. Emek var işin ucunda
  • Oyunlarda dediginiz şekilde bende daha önce denedim ama illa sorun çıkıyordu onun için yedeklemeyle ugrasmıyorum artık ne yapalım gülü seven dikenine katlanır formata başladım yarıya geldi bile
  • Oooo boşuna yazmışız o zaman. Hayırlısı olsun kolay gelsin arkadaşım
  • Format bitti driver yine yok
  • hiç driver hatasına benzemiyor. elektrikler gidince dosyalar silinmez ki en fazla hdd zarar görürse dosya yapılara bozulur dosyalar bozulur. bence ethernet arızası gibi
  • Aynen sanırım öyle donanımsal bir sorun var offf elimde parçada yok bugünde masaüstüne geçemiyorum
  • Yoo benimde elektrikler kesilince ses kartı driverim gitmişti kurdum düzeldi.
  • başka yerden bul indir öyle dene bi ufak program için değmez
  • Ethernet çipi yanış harici bir ethernet kartı taktım düzeldi boşuna format attım
  • keşke dün görmüş olsaydım format atmanıza izin vermezdim...çünkü aynı olay benimde başıma geldi geçen sene yakınlarımıza yıldırım düştü ve elektirkler kesildi bende sen gibi günlerce uğraştım ama sonrasında modeme bağlı ethernet çipinin yandığını buldum ve usb ile bağlanarak internet ihtiyacımı gideriyorum...

edit : modem ethernetimi yanmış yoksa bilgisayar üzerindeki ethernet mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi covert -- 14 Temmuz 2011; 21:30:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaZoR_03

keşke dün görmüş olsaydım format atmanıza izin vermezdim...çünkü aynı olay benimde başıma geldi geçen sene yakınlarımıza yıldırım düştü ve elektirkler kesildi bende sen gibi günlerce uğraştım ama sonrasında modeme bağlı ethernet çipinin yandığını buldum ve usb ile bağlanarak internet ihtiyacımı gideriyorum...

edit : modem ethernetimi yanmış yoksa bilgisayar üzerindeki ethernet mi ?

Kasadaki ethernet çipi yanmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.