Arkadaşlar herkese selamlar, bilgisayarın ethernet driverini güncelledim ve internetim saçmalamaya başladı anlatmaya çalışacağım; örneğin youtubede video izliyorum 1 2 dk sonra bir hata oluştu diyip video duruyor sadece bununla kalmıyor sorun, eskiden girdiğim internet sitelerine girmiyor pc loadingte kalıp cevap yok diyor siteler diyorum kii bundan önceki drivere geri döneyim ama driver sitesi açılmıyor çok sinir bozucu bir durum lütfen bana yardım edin ne oldu benim internetime ? aygıt yöneticisinde ethernetin ismi şu şekilde ; realtek pcıe gbe family controlller ve windows 10 64 bit kullanıyorum.
farklı tarayıcı denemeni öneririm olmaz ise modemi başlangıç ayarlarına döndür ve tekrar kurulum yap
quote:
Orijinalden alıntı: 32amacor32
farklı tarayıcı denemeni öneririm olmaz ise modemi başlangıç ayarlarına döndür ve tekrar kurulum yap
tarayıcı ile alakalı deil denedim sonuç aynı, bu aynı zamanda onlıne oyunlara da etki etti ağırlaştı net önceden lole kullanıcı adı şifre girdikten sonra direk girerdi şimdi 3 4 sn bekliyor. ama modeme reset atmadım hiç
tekrar format at ama driveri güncelleme format esnasında ethernet kablosu takılı olsun otomatik driveri kursun bakalım ne olacak
yok ya format attım yine düzelmedi, bu arada modeme reset atamadım reset tuşu bozulmuş galiba modemin driveri de yok internetten indirmeye çalışıyorum download kısmına kadar geliyor ama indirmiyor net çoğu siteye girmiyor ve girse bile download edilmiyor yok mu yardımcı olabilecek bile biri, modemin modeli Air 6372 sıperonline
şimdi chorme den girdim modem arayüzüne fabrika ayarlarına döndürdüm ama yinede düzelmedi ya