Şimdi Ara

Ethernet bağlantılı yazıcı wireless yapılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung çok fonksiyonlu 4623FN yazıcı almayı düşünüyorum. Bu yazıcının ethernet bağlantısı varmış.

Girdiğim birkaç mağazadaki satıcılar bu yazıcının uygun bir modem ile kablosuz yapılabileceğini söylediler. Dedikleri kadarıyla USB girişi olan yeni nesil bir modeme bu printer bağlanıyormuş. Daha sonra evdeki tüm bilgisayarlar kablosuz olarak bu yazıcıyı kullanabiliyormuş.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Modemi değiştirmek gerekirse ne özelliklere sahip bir modemin alınması gerekir?

Yoksa satıcıların anlattıkları doğru değil mi?

Başkan

Not: Samsung 4623FN'in kablolu olarak birden fazla bilgisayar tarafından kullanılabildiğini biliyorum.

• Güncel
  • kablosuz modem alacaksın tabiki.sen modeme kablosuz bağlanacaksın port sayısı sana kalmış.yazıcıyı ethernet kablosuyla modeme bağlıyorsun sonra kurulumu usb den değil networktan yapıyorsun yazıcı tanıttıktan sonra sokağın bir ucuna git laptopunla ( tabi çeksin bir diş) oradan yazdır kolay gelsin..
  • Bir önceki arkdaşın dediği gibi ya wireless print server alacaksınız ki, alacağınız printserverın özelliklerine göre uyum problemi yaşama ihtimaliniz var. ya da sayın civalı sokak lambası'nın dediği gibi access point alcaksınız. Bunu alırken tek sikkat etmeniz gereken cihazın wireless client , kablosuz istemci moduna sahip olmasını istemek olacak. İStemci modunda ayarlayıp cihazın aldı ip numarasını bilgisayarda yazıcı olarak tanıtmak yeterli olcaktır. İkinci elde 35-100 lira arasınd abulunabilir. Sıfırı 100 tl üstünde olabilir.

Görüşleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Fakat ethernet bağlantısı olan bir yazıcının kablosuz ortamda çalıştırılması bana çok karmaşık geldi. Bir de düşünün sadece baskı değil, tarama, faks fonksiyonları da var.

Bu arada Samsung ile görüştüm: Gelecek aydan itibaren kablosuz, kurulumu çok kolay, çok fonksiyonlu lazer yazıcıları piyasaya süreceklerini söylediler. Tabii fiyatının ne olacağını bilmiyorum ama bu tip bir alet almak, şayet kablosuz isteniyorsa, bence en sağlıklısı gibi gözüküyor.

Başkan

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.