![]() ![]() Need for Speed Underground OST
All Rights Reserved. ESRB NOT RATED (C) 2003 https://www.youtube.com/watch?v=4-OlYiH1DXI&list=PL4hXqREXVtjdDi8tEpe1tp2SO_wX18a1WRALLİYE AZ KALDI. Yatırım tavsiyesi değildir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 17 Temmuz 2025; 0:50:28 > |
ETH 3400

-
-
Ethereum BTC ile birlikte mi hareketlenmişti (BTC 83'lerdeyken) , yoksa sonradan mı harekete başladı?
-
Bitcoin uzun zamandır tek başına hareket ediyor. Hatta bitcoin çıkarken ETH 2100 ve altına sarkmıştı. Şimdi ise bitcoin ath yaptı 123k'ları gördü ve biraz dominans boşaltıyor.
Eth'ye giriyor para. Büyük şirketler bitcoin satıp ETH alıyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
-
O zaman diğer altcoinler de yükselmeye başlayınca, tepeyi topluca gördüklerine kanaat getirildiği anda tüm kripto piyasasından kaçmak gerekir diye düşünüyorum. Kişisel düşüncem böyle, yatırım tavsiyesi değildir.
-
Altcoinlerde yükseliş çok kısa sürüyor. Yani o yüzden benim her gün burada bunları kontrol etmem çok önemli. 4 Senelik serüvenin sonuna geliyorum işte.
Çok badire atlattık inşallah sıkıntısız kaçarım.
-
Umarım en tepe noktada kaçarsın.
-
İnşallah hocam. En tepe olmasa bile oralara yakın yerlerde kaçmam gerekecek. Birde bunları TR borsalarına sokmak sıkıntı olacak. 3000 Dolar USDT gibi stabil coinlere kısıtlama getirdiler. Baya bir sakat.
Tereyağından kıl çeker gibi iş yapmam lazım.
-
Param olsa da ben alsaaaaammm
Bu kripto isinde zaten bitcoin ve etherium haric hepsi boş şuanda hicbirine guvenemem omg
Ytd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hamza yola gelmeye başladın bakıyorum.
-
Naaaabican mejnun ekmek parasiii
Altin fiyati spekülatif yakinda dusebilir
Dolar euro tl hepsi eriyo enflasyon
Borsa = manipülasyon
E nabican
Ytd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben boşuna 3-4 senedir bas bas bağırmıyorum burada.
Neyse düşüşler elbet olur o zamanları da değerlendireceğim.
-
1 haftada temizinden 60k bıraktı aro
-
Tebrikler hocam. Allah daha çok versin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X