Şimdi Ara

Etek Altı Sapığı Suçüstü Yakalandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep merak ederdim bunları çekenlerin nasıl tipler oldugunu
  • Bu soğukta etek nedir bacım?

• İngiltere gibi medeni(!) ülkede ne gerek vardı bunu yapmaya. İstese verirdi zaten...

• Bu ülkenin ingiltere olması da ayrı bir ironi zaten,ulan 1 yıl kaldım orada millet eliyle koymuş gibi buluyordu.
    Ama upskirt emek istiyormuş harbiden Şaka bir yana bunlar istanbul karaköy zeytinburnu tramvay hattında da çok var dikkat edin.
  • Oğrenmiş olduğuna göre yeni işin hayırlı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İngiltere'de bir marketin güvenlik kamerasına yakalanan sapık, bir kadının etek altı fotoğrafını çekmeye çalışırken görüntülendi.
    İngiltere'nin başkenti Londra'da sapık adam, bir kadının etek altı fotoğrafını çekerken yakalandı. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, beyaz tişörtlü sapık, görüntülerde birkaç kez kadının fotoğrafını çekmeye çalışıyor.
    İKİNCİ KEZ DENEDİĞİNDE YAKALANDI
    Hiçbir şeyden haberi olmayan kadının yanında çömelip ikinci kez fotoğraf çeken sapık bir güvenlik görevlisi tarafından yakalandı.

Polisten yapılan açıklamada, güvenlik görevlisinin fotoğrafları sildirip dükkandan çıkmasını istediği 20'li yaşlarında gözüken kişinin arandığı belirtildi.

+ layın da üste çıksın linke tıklamak zorunda kalmasın kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 12 Aralık 2015; 11:39:31 >

• Siten hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.