Bildirim
Etek Altı Sapığı Suçüstü Yakalandı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sütçü diye okudum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hep merak ederdim bunları çekenlerin nasıl tipler oldugunu -
Bu soğukta etek nedir bacım?
İngiltere gibi medeni(!) ülkede ne gerek vardı bunu yapmaya. İstese verirdi zaten...
Bu ülkenin ingiltere olması da ayrı bir ironi zaten,ulan 1 yıl kaldım orada millet eliyle koymuş gibi buluyordu.
Ama upskirt emek istiyormuş harbidenŞaka bir yana bunlar istanbul karaköy zeytinburnu tramvay hattında da çok var dikkat edin.
-
Oğrenmiş olduğuna göre yeni işin hayırlı olsun
quote:
Etek Altı Sapığı Suçüstü Yakalandı
İngiltere'de bir marketin güvenlik kamerasına yakalanan sapık, bir kadının etek altı fotoğrafını çekmeye çalışırken görüntülendi.
İngiltere'nin başkenti Londra'da sapık adam, bir kadının etek altı fotoğrafını çekerken yakalandı. Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, beyaz tişörtlü sapık, görüntülerde birkaç kez kadının fotoğrafını çekmeye çalışıyor.
İKİNCİ KEZ DENEDİĞİNDE YAKALANDI
Hiçbir şeyden haberi olmayan kadının yanında çömelip ikinci kez fotoğraf çeken sapık bir güvenlik görevlisi tarafından yakalandı.
Polisten yapılan açıklamada, güvenlik görevlisinin fotoğrafları sildirip dükkandan çıkmasını istediği 20'li yaşlarında gözüken kişinin arandığı belirtildi.
+ layın da üste çıksın linke tıklamak zorunda kalmasın kimse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 12 Aralık 2015; 11:39:31 >
-
Siten hayırlı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X