Yaşım 20,göz kapağım normalden çok aşağı sarkık,şişkin.Doktora gittim, 1700 YTL fiyat söyledi.Aileden onay aldım ama yine de korkuyorum.Estetik olan var mı aranızda?
Bilgisi olan yok mu?
ss koy bişey söyleyelim yaptır veya yaptırma gibisindne ama tabii senin bilceğin iş
nasıl mutlu olacaksa bir insan öyle olmalı bence...ama sonra daha kötü gelme durumu olmasın dikkat et..hani aynaya baktığında vücudunda bir eksiklik hissediyorsan gerçekten bu da bir problem yaratabilir psikolojik açıdan...başarılı geçmesi dileğiyle...f]
benimde gözümün biri kısılıyor yorulunca... ama miyop ondan dedi doktor yani yormazsan ya da gözlük-lens takarsan gözün refleks olarak kısılmasına gerek kalmaz dedi...
acaba seninki böyle bişe olabilir mi? SS yok mu
Estektik olmayı düşünüyorum
karışık bi cümle olmamışmı,estetik ameliyatı,estetik operasyon,vsvs
ben geçirdim estetik operasyon ama benim durumum biraz daha farklıydı. burnumdan hiç nefes alamıyordum çünkü bayağı bir yana doğru eğiklik vardı küçüklükten kalma. içi de kemikle dolmuştu büyüdükçe burnumun. bu eğiklikle barışıktım bi sorunum yoktu psikolojik olarak ama bıçak altına (daha doğrusu çekiç :D) yatmışken estetik operasyon da geçirdim yani hem plastik cerrah hem de kbb doktoru girdi ameliyata. sadece estetik için olur muydum bilmiyorum açıkçası olmazdım gibime geliyor ama bu kişiden kişiye değişir. eğer rahatsız oluyorsan karşındakiyle konuşurken; karşındakinin seni rahatsız eden (istemeden de olsa) bir tepkisi, garip bir bakışı falan oluyorsa ve sen de bundan gerçekten rahatsızsan bence ol. ama tabii ki herşeyi göze alarak girmelisin sonuçta ameliyat oluyorsun. başarı oranını falan iyice bir araştır, her türlü ayrıntıyı doktorunla görüş için rahat gir.
bence ol 20 yasındasın dıs gorunusum onemlı dıyorsan ol cunkı sonra olmadıgına pısman olabılırsın bence erken yasta olmandada fada goruyorum ınsallah ıstedıgın gıbı olsun
görmeden ne diyelim şimdi saçma soruyosun yani. çok kötü geliyosa ol napalım olda rahatla sende kurtul bizde kurtulalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme