Şimdi Ara

Estetik ameliyatı olmak istiyorum aileme söylüyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • surat olarak çok iyi bi tipim var ama burnum Allah'ın gönlüne güç düşmesin ama kötü duruyor ve acayip psikolojim bozuluyor kameralara çıkmıyorum aynalara çok bakıyorum kendi tipimin iyi gözükmesini düşünmem için en 30 dk geçiyor ama bişey değişmiyor babama söylesem ne gerek var diycek belki kızar ayrıca ergenlik çağındayım geçen sene burnumda kemerden eser yoktu şuan burnum 2 kat büyüdü kemer çıktı her geçen gün kötüleşiyor engellemenin yolu yokmu araştırdım alet malet varmış ama kimse işe yaramıyor diyor her gün kendimi kötü hissediyorum ve ergenlik çağında estetik ameliyatı olması uygun değil yaptırmıycaklarda 2 sene daha nasıl dayanıcam bilmiyorum yardım edin

• Bugün estetik yaptıran yarın ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o yaslarda insan her seyi takiyor yuzundeki en ufak beni bile, 2 sene sonra zaten umrunda olmaz tahminimce
  • fitness var tipin düzelsin
  • Benim burnumdan buyuk mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnight -- 31 Mayıs 2015; 22:24:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylümek
    Söylümek
    Söylümek
    Söylümek

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruskid

Bugün estetik yaptıran yarın ...

hemde tersten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ağır bir ameliyat oldum..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nnight

Benim burnumdan buyuk mu?

evet
  • Tetration kullanıcısına yanıt
    Haklisin o zaman

• dostum herseyden once sen kendini psikolojik olarak buna hazir hissediyor musun?

cunku arkadasim burundan ayni senin istedigin gibi estetik ameliyat oldu ancak suan psikolojisi bozuk ne yapsakda "bu burun bana ait degil" diyor kabullenemedi ne kadar psikologa gitti ise nafile hala ayni vaziyette

o yuzden ailenin soylemeyi gectim bunu gercekten istiyor musun ve karsilasabilecegin sorunlara hazir misin bunu dusunmelisin once

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 31 Mayıs 2015; 22:51:03 >
  • Yaşın kaç bilmiyorum ama en az 18 yaşında olmalısın. Ayrıca ameliyat fiyatları uçuktur bu sadece estetik için geçerli değil.
  • Ergenlik çağında burun büyür. Ilk burun iri gözükebilir fakat 18-19 yaşına kadar bekle, vücudunun hatları oturacak. Ondan sonra yazdıklarına bile gulersin. Doktorla konuşmuştuk zamanında, ergenlik dedi. 1-2 yıl sonra gel. Estetik gerektiricek durum yok demişti. Rahat olun biraz.

• hocam bir şey sorucam burun ameliyatları sadece kış veya bahar aylarında mı yapılıyor? kan akma, hava sıcaklığı durumlarından dolayı. bende de kırık var 3 senedir, çıkıntılı artık yaptırmak istiyorum ben de.
  • Ben de bu sene burun estetiği oldum. Sorun varsa bilgilendirebilirim.
  • emin ol benim burnumda aşırı büyük ve geniş, burnumda normal olsa ortalamanın üstünde sayılacak bir tipim var ama ah o burnum herşeyi bozuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

dostum herseyden once sen kendini psikolojik olarak buna hazir hissediyor musun?

cunku arkadasim burundan ayni senin istedigin gibi estetik ameliyat oldu ancak suan psikolojisi bozuk ne yapsakda "bu burun bana ait degil" diyor kabullenemedi ne kadar psikologa gitti ise nafile hala ayni vaziyette

o yuzden ailenin soylemeyi gectim bunu gercekten istiyor musun ve karsilasabilecegin sorunlara hazir misin bunu dusunmelisin once

Tabiki hazırım eski burnumu yaptırıcam o kadar şuanki burnum bana normal gelmiyor
  • no ss no güven
  • büyük burunlu insan hiç bir zaman karizma olamaz. Bende de var o sorun :( hele ergenlikte arkadaşlar gargamel diyordu şimdi oturdu Allah'a şükür bide sakal uzatıyorum fazla belli olmuyo :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.