|
Bildirim
200 dolar birden indiğine göre demek ki kar marjı oldukça yüksekmiş. Neredeyse %30 indirim yapılması cihazların gerçekten normal fiyatının çok üstünde satıldığını gösteriyor. Bu tüm markalar için geçerli. Allahtan xiaomi gibi firmalar var da biraz insaflı fiyata telefon alabiliyoruz.
|
Vay anasını, benim S8 ile aynı özelliklere sahip hem de yarı fiyatına. Samsung, Apple için ürün başına az kazanıyorlar, maliyetleri baya yüksek falan deniyor ama adamlar nasıl aynı şeyi yarı fiyatına satabiliyor öyleyse. Bunlar baya bizi düdüklüyor. 4150TL vermiştim orji kabıyla beraber, kabı 250tl mi neydi. Tamam bir de gear vr gözlük hediyesi vardı.
|
Sen Essentil Phone u TR de Irak'ta BAE de Kore'de Sudan'da Nijeryaa'da gördün mü? Buralarda servis açmışlar mı? Ülke v/veya bölge nerkezleri var mı? En az her büyük şehirde en az 1 tane servis açmış mı? Reklam yapmış mı? Promosyonlar vermiş mi? Gümrük ithalat vergisi v bilimum ne oduğu harçları ödemişler mi?
Yok yapmamışlar. O zaman Samsung ve Apple la karşılaştırma. |
Açıkçası ben kullanmıyorum kardeşim kullanıyor ama normal de ince eleyip sık dokuyan biridir. Acayip memnun şimdiye kadar, özellikle arayüz hızı ve kullanımında çok memnun. pili de iki gün yetiyor dedi. tek sıkıntısı yedek parça bulmak imkansız. ve amazondan aldığımız ekran koruyucu hala gelmedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |