Şimdi Ara

ESŞ mi formülsüz fizik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ikisi de bende var

• selamlar gençler. Öğretmenlerin tamamı sizler için farklı yöntem teknik ya da bakış açıları ile çalışmalar yapıyorlar. bu hoca daha iyi denmez. bu hoca bana daha uygun ders anlatıyor diyebilirsiniz tabi ki. ister ücretli olsun ister ücretsiz..
    Ben şahin hoca. formülsüz fizik sahibi.formulsuz fizik nedir? içeriği nedir? bu ve benzeri sorularınız için sahinkandaz@hotmail.com a yazabilirsiniz. unutmayın kullanmadığınız ürünü bilemezsiniz.
  • ikisine de çalış
  • ikisini de dene tarafını seç
  • up. bu arada ikisini de deneyenler yorum atarsa sevinirim. cevabını ben de merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Formülsüz fizik yerine esş daha avantajlı gibi daha çok soru çözüyorsun daha çok mantığını kavratıyor. Formülsüz fizikten ben çok verim alamadım açıkcası
  • Esş derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    9 yıl önce açıldı
    İNTEGRAL Mİ ZOR TÜREV Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ff diyorum. konunun özünü mantığını kavratır
  • Esş ne kanka?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ertan Sinan Şahin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UPadullah
  • selamlar gençler. Öğretmenlerin tamamı sizler için farklı yöntem teknik ya da bakış açıları ile çalışmalar yapıyorlar. bu hoca daha iyi denmez. bu hoca bana daha uygun ders anlatıyor diyebilirsiniz tabi ki. ister ücretli olsun ister ücretsiz..
    Ben şahin hoca. formülsüz fizik sahibi.formulsuz fizik nedir? içeriği nedir? bu ve benzeri sorularınız için sahinkandaz@hotmail.com a yazabilirsiniz. unutmayın kullanmadığınız ürünü bilemezsiniz.
  • sahinkandaz S kullanıcısına yanıt
    Hocam formülsüz fizik sözü kulak tırmalıyor. Ne yani, d=m/v yi bilmeden mi fizik öğreneceğiz? Ya da f=m.a. kullanmadan mı soruları çözeceğiz? Biraz açar mısınız?

• fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    yok bu konuyu açmayayım. onun yerine ff e ucretsiz üye ol ve istediğin bir konuyu söyle onu açayım.izle gör. ya 15 dakika zaman kaybedersin ya da fizik öğrenirsin. yada youtube ff sitesinde onlarca örnek video var izleyebilirsin. d=m/v de var
  • sahinkandaz S kullanıcısına yanıt
    Şahin hocamıza katılıyorum. Elinize sağlık hocam. Aynı şeyleri fırsat buldukça ben de ifade etmeye çalışıyorum. Doğrusu budur bu işin. Başkalarının yorumları da pek bir işinize yaramaz bu gibi konularda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.