Şimdi Ara

Esş Ekibi İle İlginç Diyalog (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malumdan beter bunlar

Elini veren kolunu kaptiriyor bunu seneye tüm paketi almayi düşünenler mutlaka bakmalı ki internette bu ertanin videolari geziyor gerek yok yani

• MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Kendi sonunu hazırlıyor almayarak en büyük cezayı verin

• Konudan bağımsız olarak ertan hocaya bu şekilde yüklenilmesine anlam veremiyorum açıkçası. Ertan sinan şahinin her zaman fiyat konusunda eğreti duran bir yapısı vardı lakin burada sorulara cevap verdikçe sizlerin de ağır laf söyleyebilme hakkını kendinizde bulduğunuzu görüyorum maalesef

• Denemenin çözümleri ücretsiz değil mi?
  • Hocam çok iyi fikirmiş seninki. Ama keşke bu kadaar yorum yapmadan bir de buradan tatlı tatlı Ertan hocanın kendisine iletseydik belki olur diyecekti adam. Ha güzelce dedin o da yine de olmaz dediyse yukarıdaki yorumlara aynen katılıyorum bu arada.

• pluviophile_ P kullanıcısına yanıt
    Ben destek ekibine yazdım Ertan hoca konuyu görmüştür umarım gelir buraya mesaj yazar paketi alan herkesde gelişmelerden haberdar olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir açıklama yapsaniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bana da atin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • paketi olanlar işin peşini bırakmasınlar. mecbur sempatik gözükmek için isteklerinizi kabul edeceklerdir.
  • developeradmin D kullanıcısına yanıt
    Aynen deneme icin dershaneye gidiyordum zaten aralijta basladi 400 liram cop su an

• PhenomenalOne P kullanıcısına yanıt
    Bizden ustun olan yani ne ? Fizik bölümü mezunu fizikçi kendisi fiyat politikasını eleştirmek bizimde hakkımız eleştiririz belli bir sure 3 gun 4 gun sonra degisim olmazsa farklı alternatiflere yöneliriz burada yalama yapmana gerek yoktu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Is that GlockGoing Slowly

Bizden ustun olan yani ne ? Fizik bölümü mezunu fizikçi kendisi fiyat politikasını eleştirmek bizimde hakkımız eleştiririz belli bir sure 3 gun 4 gun sonra degisim olmazsa farklı alternatiflere yöneliriz burada yalama yapmana gerek yoktu bence
    Diğer konunuza da yazdım hocam ancak buraya da eklemem lazım.Eleştiri yapmak en doğal hakkımız ancak bunu hakarete dayayarak yapıyor kimi arkadaş anonim olmasına güvenerek.Biri size yardımcı oluyor diye hakaret hakkını kendinde gören arkadaşlar var.Birine hakaret edince deneme fiyatları düşmeyecek.Alıp alamama konusu tabiiki herkes için farklı da bu deneme 5 lira olsaydı da imkanı olup pdf alacak olacaktı.Bence de deneme fiyatı fazla ancak bu daha düzgün bir şekilde belirtilebilir.

• Walter H.White kullanıcısına yanıt
    Egitim *iken şeytan diyeni diyorsanız bence de o çok ağır ve bence ertansinansahin dava açmalı şahsa hakaretten bununla beraber ben de sıkıldım bu boş muhabbetten belki fiyat politikasını az buz günceller dedim en azından kargosu ücretsiz olsun dedim ama ipine bile takmadı.

Veririm parasını cozerim 35tl ile batacak adam değilim ana konudada da aynisini yazdim mecbur tekel olduğu icin almak zorundayız eldekiler bitince ama en son alacağım, bir de okuma ozurlulerden bu yazıyı r olarak algılayanlar var neyse bu foruma girmeyeceğim diyorum gene giriyorum size iyi çalışmalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Is that GlockGoing Slowly

Egitim *iken şeytan diyeni diyorsanız bence de o çok ağır ve bence ertansinansahin dava açmalı şahsa hakaretten bununla beraber ben de sıkıldım bu boş muhabbetten belki fiyat politikasını az buz günceller dedim en azından kargosu ücretsiz olsun dedim ama ipine bile takmadı.

Veririm parasını cozerim 35tl ile batacak adam değilim ana konudada da aynisini yazdim mecbur tekel olduğu icin almak zorundayız eldekiler bitince ama en son alacağım, bir de okuma ozurlulerden bu yazıyı r olarak algılayanlar var neyse bu foruma girmeyeceğim diyorum gene giriyorum size iyi çalışmalar.
    Size de iyi çalışmalar
  • KONUYA MESAJ YAZAN ARKADAŞLAR LÜTFEN HAKARET İÇERİKLİ MESAJLAR ATMAYIN ELEŞTİRİ YAPACAKSANIZ SEVİYELİ BİR ŞEKİLDE BELİRTİN HAKLI DURUMDAN HAKSIZ DURUMA DÜŞMEYİN
  • Lan var ya adamı deneme çıkardığına pişman ettiniz valla.
    Zaten deneme çözümlerine erişsen, direkt o soruların çözümüne bakınca alacağın verim ne kadar olabilir ki? Ayriyetten dijital derslerin iadesi veya değişimi yok yasal olarak.
    2 haftadır niyeyse yok X hoca dersimi iade etmedi, yok Y hoca dersimi değiştirmedi diyip boş yere ağlıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.