Şimdi Ara

Esş Ekibi İle İlginç Diyalog (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
3.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an küresel çapta bir kriz var yayınevlerinin biraz kardan kısarak en azından öğrenci dostu olması beklenir emin olun bu deneme 20-25'e de satılır ama daha az kar elde ederler işte burada para konusu meselesi geliyor ertan hoca para-ıvır konuları benim konularım değil diyor ancak biraz empati yaparsa veya eski öğrenci halini hatırlarsa fiyatın çok yüksek olduğunu kendisi de anlar ertan hocayı yakınen tanımasamda öğrenci halinden anlayan insaflı bir insan olduğunu düşünüyorum zamanında youtube hiçbir katkı olmadan çokca canlı yayın yaptı bunu yapan adam çok para kazandı diye yavaştan malum adam gibi olmaya başlamasının ilk hareketi demek o da zamanında bedava video dersler yapıyordu pdf bile veriyordu hatta en son geldiği nokta ise kaf 3 pdf toplam fiyatı bildiğin normal basılı kaf 3 fiyatını geçmiş durumda nereden nereye işte :)
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    +999999
  • Dersleri parça parça alanlara yardımcı olup da tüm dersleri alana yardımcı olmaması kabul edilemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Benim derdim sene başı tüm dersleri kullanmak için 600 TL vermem ama tüm dersleri kullanmadan neden fazla para vereyim enayi miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam yalama yapıyorum ertan hoca dersleri bana ücretsiz açtı bile denemeyi de kargoladı hadi bakalım size başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hakaretten artakalan kalan beyin hücrelerinize ithafen; Yazıda gördüğünüz gibi fiyat politikasının uçuk olduğunu belirtmişim zaten. Bizden üstün bir yanı da yok sırf fizikçi olduğu için hakaret edilemez değil, bir insan olduğu için hakaret edilemez. Siz bana hakaret edemezsiniz ben size hakaret edemem sonuçta, lakin hoca burayla her iletişim kurduğunda kendisine edilen lafların bazılarının saygı çerçevesini aştığını görüyorum ve rahatsız olduğum konu da bu. Yoksa kimin kimin parasını aldığı veyahut kimin ne kadar para kazandığı umrumda olsun ki? Kaldı ki konudan bağımsız olarak belirtmişim, bu konuda konu sahibi arkadaşımız kesinlikle mağdur durumda ama sırf bu yüzden işini yapan bir insana burada sahtekar gibi ithamlarda bulunamam. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir

• halledebildiniz mi sorunu hocam
  • MarginalEngineer kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam hiçbir dönüt almadım bundan sonrada zor hoca konuyu mutlaka görmüştür dönse dönerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size attılarsa bana da özelden atar mısınız hocam linki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşte bu yüzden bu hocalara para vermiyorum çünkü biliyorum ki bir gün herkes “malum” olacak. Korsana devam

• Esş malumdan farklı olur sanmıştım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.