< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
yeni bir gün gelmiyor ki bir rezalet daha patlamasın. :))
bi maske bi deneme ile düşer mi? düşermiş aga. pardon bi deneme deyip hocayı kızdırmayalım. 3948234 kişinin uyumadan yemeden içmeden hazırladığı geri kalan tüm kalitesiz denemeleri yok eden 20tyt 16 ayt kozmik denemeleri. alanlara hayırlı olsun. netlerimizin geliştiği güzel bir gün olsun ahali |
Bence ekibiniz sizle aynı vizyonda değil hocam, en azından ben öyle olduğunu umut ediyorum.
|
Konudan bağımsız olarak ertan hocaya bu şekilde yüklenilmesine anlam veremiyorum açıkçası. Ertan sinan şahinin her zaman fiyat konusunda eğreti duran bir yapısı vardı lakin burada sorulara cevap verdikçe sizlerin de ağır laf söyleyebilme hakkını kendinizde bulduğunuzu görüyorum maalesef
|
Telegramda sağlam şekilde görürüz inş :d
|
Hocam zaten para iadesi isteyen yok ama ortada bir mağduriyet olduğu ortada bunun için bir çalışma yapilabilirdi ve inan bana eğer eklenen konular olsaydı o derslerin parasını almadan kimseye o dersleri bedavadan vermezlerdi.
|
Dersleri parça parça alanlara yardımcı olup da tüm dersleri alana yardımcı olmaması kabul edilemez
|
Diğer konunuza da yazdım hocam ancak buraya da eklemem lazım.Eleştiri yapmak en doğal hakkımız ancak bunu hakarete dayayarak yapıyor kimi arkadaş anonim olmasına güvenerek.Biri size yardımcı oluyor diye hakaret hakkını kendinde gören arkadaşlar var.Birine hakaret edince deneme fiyatları düşmeyecek.Alıp alamama konusu tabiiki herkes için farklı da bu deneme 5 lira olsaydı da imkanı olup pdf alacak olacaktı.Bence de deneme fiyatı fazla ancak bu daha düzgün bir şekilde belirtilebilir.
![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarginalEngineer -- 10 Nisan 2020; 10:46:38 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 10 Nisan 2020; 11:55:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 10 Nisan 2020; 13:3:40 > |