Şimdi Ara

Espresso Makinesi tavsiyesi!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
98
Favori
237.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Starbucks gibi yerlerde kahve içmeyi seven biri olarak makul bir maliyetle kendi Latte mi Mocha'mı vs evimde yapabilmek amaçlı espresso makinesi arayışına girdim.
    Benim için kremalı kahve sevdiğimden süt köpürtme önemli. Sade espresso'yu bir iki defa deneme şansım oldu ama çok sert ve ekşi bir tad aldım.

Kapsüllü makine düşündüm ama çekilen kahve hemen bayatlar diye almak istemedim. Hep süt krema şurup olduktan sonra tazelik benim için yine önemli mi onu bilemiyorum. Bununla birlikte geçen hafta sözen el değirmenimi de aldım.

Beko (Arçelik)'in makinesi benim gibiler için en iyi çözüm mü? Bu makineyi nerede bulabilirim?
    Bulamazsam aynı fiyatlara alternatifi var mı?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar Arçelik espresso makinesi k-3185 kodlu ürünü satıyorum ürün sıfırdır düşünen varsa yazabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stiperformance

quote:

Orijinalden alıntı: arel.gr

...... fincan !
    Düzeltme için teşekkürler... Evrensel olarak fincan denebilir.

Ama bu tarz makinalarda sadece fincan kullanılıyor demek yanlış olur. Latte ve türevleri bardakta servis edilir. Bizim tüketimimiz genelde bardak üzerinden yapıldığı için bu şekilde söylemeyi uygun buldum. Latte bardağı vs. gibi....

Bardak fincan dışında bilgi almak isterseniz yardımcı olurum. Malum makina hakkındaki kullanımı bakımı setup ayarları vs. gibi...

eyw.... isabetli urun almissiniz.
    paralel ozellikli delonghi kullaniyorum, illy cekirdekle.
    bir kez cappuccino icin sut kopurttum, gecmis yazilarda belirttigim gibi temizlik seklinden dolayi makinenin bu ozelligini kullanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 28 Ekim 2014; 11:40:26 >

• Arkadaşlar arçelik K-3185 kodlu espresso ve cappucino makinesini 350 tlye satıyorum kredi ödemem olduğu için fiyatı düşürdüm elimde bir tane kaldı iyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Sevgili arkadaşım arçelik veya beko espresso makinesi Gaggia nın en alt ve eski bir urunudur.Eğer manuel bir makina alacaksan saeco 1 numaradır.sahibinden.com da gurseltan isimli aramanla benim sayfama giresin orijinal italyan saeco yu Get lı yani deneyip alman kolaylığıyla satıyorum.Malına güvenen GET li satış yapar.Bende şu an iki tam otomatik espresso makinası aldım bundan ötürü manueli satıyorum,köpük ve tadını garanti ederim..Ayrıca 0 Melitta aldığım için Krups tam otomatik espresso yu düşünürsen değirmeni de var kendi çeker öğütür sana sadece bir tuşa basmak kalır sütüde çok iyi köpürtür...İyi günler
  • Arkadaşlar bende Cafissimo latte almayı düşünüyorum kahve seven bir dostuma, ben pek anlamadıgım için yorumlarınıza ihtiyacım var? özellikleri artıları eksileri hakkında bilgi verebilirmisiniz ? öğütmesi, kavurması vs varmıdır ? pek bi bilgim olmadığı için anlamsız soru sorduysam kusuruma bakmayın, amacım güzel bi hediye almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbjk_ -- 1 Kasım 2014; 17:32:23 >
  • Delonghi ECAM 23.460 ile Delonghi ESAM 04.350 arasındaki farklar nelerdir? hangisi daha yeni ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Arkadaşlar Starbucks gibi yerlerde kahve içmeyi seven biri olarak makul bir maliyetle kendi Latte mi Mocha'mı vs evimde yapabilmek amaçlı espresso makinesi arayışına girdim.
    Benim için kremalı kahve sevdiğimden süt köpürtme önemli. Sade espresso'yu bir iki defa deneme şansım oldu ama çok sert ve ekşi bir tad aldım.

Kapsüllü makine düşündüm ama çekilen kahve hemen bayatlar diye almak istemedim. Hep süt krema şurup olduktan sonra tazelik benim için yine önemli mi onu bilemiyorum. Bununla birlikte geçen hafta sözen el değirmenimi de aldım.

Beko (Arçelik)'in makinesi benim gibiler için en iyi çözüm mü? Bu makineyi nerede bulabilirim?
    Bulamazsam aynı fiyatlara alternatifi var mı?

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

beko güzel bir çözüm fakat yapması biraz zahmetli bende var şu anda belçikadan aeg lavazza favola getirdiğim için pabucu dama atıldı :)) pm atabilirsin.

Bu arada lavazza modo mio kapsüllerden türkiyede yokmuş malesef alırken farkında değildim :( kapsülleri tekrar doldurarak deneyeceğim umarım olur yoksa makine elimde patlamış olacak....

• 0zan 0 kullanıcısına yanıt
    makina elime ulaştı bir türlü sıcak kahve alamıyorum kahve bardağa dolduğunda makina sıcaklık ayarı full ken 55-60 derece oluyor 32 460s için konuşuyorum ayrıca ilk delonghi ürünümdü bu konu ile müsteri hizm ve teknik servislerle muhattap oldum full otomatik kahve makinası konusunda hepsi zır cahil !!! ürünü söylüyorum adamlar neredeyse bomba diye karakola götürecek bu teknik servis ve müşteri hizm kalitesiyle allah düşürmesin yani onların eline
  • Gerçek kahve keyfi topiğine yazdığım mesajımı buraya da yazıyorum;
    Delonghi eco 310 um bugün geldi. Lavazzadan deneme amaçlı aldığımız espresso ile ilk denemeleri yaptım. Standart bir kahve zincirinde ki espressoya 10 dersek benimki 9, latteye 10 dersek benimki 7. Sütü köpürtmeyi ve sıcaklığı ayarlayamadım. Zamanla daha iyi olur gibi. Esas espresso tadını evde yakalamak müthiş bir duygu. Şimdi yukarıda verdiğiniz online kahve satan sitelerden siparişlere geçeceğim. İlk olarak onların kendi harmanlarını deneyeyim diyorum. Benim gibi evde bu işe soyunmak konusunda tereddüt yaşayan arkadaşlar hiç düşünmeyin gayet güzel oluyo. Şimdiki hedeflerim uygun aromaları yakalamak ve katkı maddesi olmayan şuruplar bulmak.
  • Merhaba sartug buralardaysan miele kahve makinaları ile ilgili bilgin var mı? Cm6300 modeli var. Sence nasıl bir makine?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada miele kullanan veya bilgisi olan varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasap34 kullanıcısına yanıt
    Eski bir soru lakin ben yeni okudum :) Makinalar hakkında bir konu açtım zaten kapsüllü makina olarak kesinlikle delongi nepresso tavsiye ederim arzu ederseniz model belirtebilirim.Makina tamircisi ve bir kahve meraklısı olarak bu önerimi yaptım saygılar.
  • İsviçre seyahatimde içtiğim kahveler acayip hoşuma gitmişti. Kime sorsam nespresso demişti.

Nespresso Inissia C40 aldım, çok memnunum, kahveler de süper.

Tchibo kullandım farkı çok... Hiç düşünmeyin Nespresso alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Less_Is_More

İsviçre seyahatimde içtiğim kahveler acayip hoşuma gitmişti. Kime sorsam nespresso demişti.

Nespresso Inissia C40 aldım, çok memnunum, kahveler de süper.

Tchibo kullandım farkı çok... Hiç düşünmeyin Nespresso alın derim.

Nespresso'nun kapsülleri yanlış bilmiyorsam aluminium dan üretiliyormş. Tchibo'nunki ise plastik.
    Fiyat bakımından Tchibo %50 civarı makine ve kapsül konusunda daha ucuz.
    Nespresso'nun Tchibo'dan bariz iyi olduğu genel kabul olmuş durumda.

Ben de geçenlerde zaten arasıra kahve yapıyorum ne uğraşacağım öğütücüsüydü tamp'ıydı kahvesiydi diye gittim Tchibo Cafissimo Classic aldım.
    Yaptığı kahve fena değil ancak şu an yarıoto. makine için bütçe ayarlamaya çalışsaydım daha mı iyi olurdu diye de düşünmüyor değilim.

İleride elim rahat olursa çift boiler'lı bir makine ile orta kalite bir değirmen almayı düşünüyorum. O zamana kadar kapsüllü sisteme devam.

• Sinboyu öneren arkadaşlar neye göre önerdi anlayamıyorum, muhtemelen çoktan bozulmuştur

şirkete bir ürün aldık baya hoş tasarımı var, şirkette kullanım için aldık ama profesyonel olarak cafe açsak bile kullanılırmış

http://www.markabeyaz.com/delonghi-bco420-filtre-kahve-cappuccino-ve-expresso-makinesi

• quote:

Orijinalden alıntı: michellefb

Sinboyu öneren arkadaşlar neye göre önerdi anlayamıyorum, muhtemelen çoktan bozulmuştur

şirkete bir ürün aldık baya hoş tasarımı var, şirkette kullanım için aldık ama profesyonel olarak cafe açsak bile kullanılırmış

http://www.markabeyaz.com/delonghi-bco420-filtre-kahve-cappuccino-ve-expresso-makinesi

Ben de aynı soruyu sorarak başlamıştım, sonra video incelemelere özellikle aşağıdaki linkte profesyonel satıcıların yaptığı incelemelere baktım, gördüm ki alt seviye modeller (delonghi'nin giriş seviye ürünleri vs.) ne yapıyorsa bu cihaz da yapabiliyor (capresso ec100 yani sinbo scm2926). Giriş seviyesi için tasarım artılarını da katarsak (çıkarılabilir metal altlık ve üstteki bardaklık gibi) evde espresso için ve süt köpürtme özelliği (çok iyi) için çok güzel bir alternatif. 150 dolara satılan bir ürünü sinbo getirip 160 lira civarına TR piyasasında nasıl satmış onu anlayabilmiş değilim ama delonghi'nin cd220 vs gibi ürünlerine gidip tefal mağazalarında incelemiş biri olarak çok rahat alternatif olacağını düşünüyorum.

Sözün özü zar zor gittigidiyor da sıfır satan bir dükkan buldum aldım, 10 gündür kullanıyorum, işini yapıyor ve çok memnunum. Video inceleme yapmak isterdim ama bu saatten sonra belki piyasada bulunamayacak bir ürün için uğraşmak istemedim. Giriş seviyesi güzel bir cihaz arayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Sinbo marka olarak bende de çok iyi çağrışımlar yapmasa da, bu ürüne erişme şansı verdiği için bana büyük kıyağı oldu:)

Seattle Coffee Gearyoutube
    Crew Review: Capresso EC100
    https://www.youtube.com/watch?v=hoAzoC9-LH8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 4 Aralık 2014; 11:42:26 >

• Bende Nespresso U modeli var.

Cidden çok güzel tadı var kapsüllerin.Fakat ben ürünü satın alırken Media Markt'teki kız kapsülleri heryerde bulursun dedi.Araştırmadan etmeden onun lafına dayanarak aldık makinayı.Sadece kapsüller Nişantaşında tek şubesi olan yerde satılıyor.Online satışta var ama aynı üründen minimum 10 adet(1pk) almanız gerekiyor ve en düşük sipariş ise 5 paket.Yani 50 kapsül sipariş vermeden olmuyor.Buda en az 100 TL gibi bir fiyat yapıyor.Kargo ücretide cabası.Ancak şubesine gittiğin zaman kahveleri ücretsiz deneme ve ayrı ayrı alma imkanı sunuyor.Madem sen bunu Türkiye pazarına soktun Mardindeki adam ne yapacak ?

Neyse şu cihazdan bir an önce kurtulurum inşallah.İnanın kahvesine tek lafım yok muhteşem ama satış politikasını sevmedim.

• michellefb kullanıcısına yanıt
    kusra bakmayın ama şu delogniler çocuk oyuncağı gibi. portafiltreyi elinize aldığınızda bile bunu anlar hissedersiniz.

bakın hala piyasada bekonun ithal ettiği gaggia evolution serisi dolanıyor. ikinci elleri şaka gibi fiyatlarda 100 lira civarı. ve bu ürün yurt dışında 250 dolardan satıldı. ülkemizde minimum edeir 800 lira olması gereken bir üründü.

http://www.cappojim.com/images/D/Gaggia-portafilter-01.jpg

http://coffeesnobs.com.au/Attachments/Gaggia01_001.JPG

http://www.cappojim.com/images/D/Gaggia-portafilter-01.jpg

sadece şu elinize aldığınız döküm portafiltre sıfır plastik içerir, nerden baksan 1 kilodur bu. bir de delognilere bakıyorum inanın komik kalıyor, oyuncak gibi. bin liradan yukarı fiyat vermiyorsanız piyasada alabileceğiniz en iyi ürün hala beko bk2170 dir. aklınızdan çıkarmayın temiz bulursanız kaçırmayın.

• Kahve makinesinde Delonghi bir numaradır. İtalyanlar işin içine basınç gücü girdiğinde teknoloji olarak gerçekten iyi durumdalar. Yaptıkları ütü ve kahve makineleriyle farklarını ortaya koyuyorlar. Kahvenin İtalyan kültüründe ne kadar önemli bir yeri olduğunu da hesaba katarsak kahve makinesi seçerken İtalyan markası üzerinde durmak biraz daha anlamlı oluyor. Kahve makinesi alacaklara aşağıdaki modelleri mutlaka incelemelerini öneririm:

www.aynigunkargo.com
    Aynigunkargo.Com - Binlerce Ürün Aynı Gün Kargoda!
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-cafetiere-espresso-bc0264
    319 Tl - espresso, cappucino, filtre kahve
    www.aynigunkargo.com
    En Ucuz Delonghi BCO420 Espresso Cappuccino Makinesi
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-bco420-espresso-cappuccino-makinesi
    409 Tl - espresso, cappucino, filtre kahve

düşük bütçeli olanlar için ise;

www.aynigunkargo.com
    En Ucuz Delonghi ICM15240 BK Filtre Kahve Makinesi
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-icm15240-bk-filtre-kahve-makinesi
    95 TL- filtre kahve

kahve öğütücüsü için delonghi kg79 modelini öneriririm:

www.aynigunkargo.com
    En Ucuz Delonghi KG 79 KAHVE ÖĞÜTÜCÜ
    http://www.aynigunkargo.com/delonghi-kg-79-kahve-ogutucu
    - 109 TL

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.