|
Audio teknik servisini aradım. 2010 sonrası kapı zillerine benimki 2013 otomatiğine yeni bus plus audio ürünleri oluyor muş ama panelde telefon özelliği olduğu halde çalışmıyormuş. Süs diye koymuşlar. Cinden felan getiriyorlarsa çalışmıyor olabilir. Röle siparişi verdim. Lehimleri yapınca röle gelince burada paylaşırım. 1.daire zil calma data hattı 56 pulse ile bildiriyor. Bunu Arduino ESP bildiriyor. Ölçüyor mu? Veri okutabilirsem kodlama kısmını çözerim de bu panelden verileri nasıl okuturum hiç bir fikrim yok. Arduino ESP 56 pulse getirmeyi becerebilirsem kodlama ile röle ile zil çaldırabilirim. Ama 56 pulse vs ben 18 daire için bendeki ürün için nasıl çıkarabilirim. Biraz daha basit düşünsek. Şimdi altaki zil çalınca benim camera devreye giriyor. Birde diyofondan kamera butonuna basınca kamera devreye giriyor. Alttaki kapı zile basınca acaba butondan çekeceğim iki kablo birbirine değmiş gibi tepki veriyor mudur. Eğer öyle ise ben bunu çözerim. Buradaki çekincem benim kapımdaki kapı zili kaç volta kadar kaldırıyor bilmiyorum. Veya diyafona benim kapı zilimden kaç volt geliyordur. Dirençler ile çözmeyi düşüneceğim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ölçüm cihazı bekliyorum gelince bunları ölçeceğim. Bu şekilde çözersem kapı zilini de çözmüş oluyorum. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı