Şimdi Ara

ESP nasil kapatilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
13.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru gayet acik arkadaslar esp kapatmak icin tus yoksa kapatilabilirmi kapatilirsa garanti bozulurmu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

ESP Nasıl Kapatılır?

{esp nedir} olarak bilinen Elektronik Stabilite Programı (ESP), araçların kaymasını veya savrulmasını önlemek için tasarlanmış bir güvenlik özelliğidir. Ancak bazı durumlarda, örneğin pist yarışları gibi, ESP'yi kapatmak gerekebilir.

{esp nasıl kapatılır} sorusunun cevabı araç modeline göre değişebilir. Ancak genel olarak şu adımlar izlenebilir:

• Aracın kullanım kılavuzuna başvurarak ESP kapatma yöntemini belirle.
    • Aracın orta konsolunda veya gösterge panelinde bulunan ESP düğmesini bul.
    • ESP düğmesine basarak veya çevirerek özelliği kapat.

Bazı araçlarda ESP yalnızca belirli sürüş modlarında kapatılabilir. Örneğin, {assetto corsa esp kapatma} için yarış moduna geçilmesi gerekebilir.

ESP'nin kapatılması, aracın yol tutuşunu azaltabileceğini unutmamak önemlidir. Bu nedenle, yalnızca gerekli durumlarda ve güvenli bir ortamda ESP'yi kapatmalısın.

{esp arızası} durumunda ESP sistemi çalışmayabilir. Bu durumda, aracın kullanım kılavuzuna başvurarak arızanın nasıl giderileceğini öğrenmelisin. {ford courier esp kapatma} veya {ford transit esp kapatma} gibi araçlar için özel prosedürler olabilir.

{esp arızası nasıl giderilir} sorusunun cevabı, arızanın nedenine bağlıdır. Bazı yaygın nedenler arasında sensör arızaları, kablo sorunları ve ECU hasarı bulunur. Bu arızaları gidermek için kalifiye bir teknisyene başvurman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kapatılırsa garanti dışı kalmaz bazı arabalarda asr tuşuna uzun basıca kapanıyor diye hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

kapatılırsa garanti dışı kalmaz bazı arabalarda asr tuşuna uzun basıca kapanıyor diye hatırlıyorum

Hocam alfa romeo mito var yabanci kaynaklarida arastiriyorumda pek anlamadim spor moda alinca biseyler kapaniyomu falan aracta tuş yok ekrani kurcalayacam biraz daha bilen varsa sevinirim arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

kapatılırsa garanti dışı kalmaz bazı arabalarda asr tuşuna uzun basıca kapanıyor diye hatırlıyorum

Hocam alfa romeo mito var yabanci kaynaklarida arastiriyorumda pek anlamadim spor moda alinca biseyler kapaniyomu falan aracta tuş yok ekrani kurcalayacam biraz daha bilen varsa sevinirim arkadaslar

spor moda alınca süspansiyon sertleşir, direksiyon sertleşir, gaz tepkileri hassaslaşır herhangi bir sistem kapanmaz
    tuş yoksa kapatılmıyordur belki her arabanın kapatılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 18 Haziran 2015; 12:52:39 >
  • sigortasını attırabılırsın esp nın ama pek tavsıye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amadeus_M

sigortasını attırabılırsın esp nın ama pek tavsıye etmem

Oyle biseye gerek yok hocam sagolun yinede

@jimijendrix sizde sagolun

• jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Benim astra h 2005 spor paketli ve manuel OLMASINA rağmen sport tuşu var.tuşa 5-6 saniye Basılı tutunca esp off oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu degismis arac alinir mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

Benim astra h 2005 spor paketli ve manuel OLMASINA rağmen sport tuşu var.tuşa 5-6 saniye Basılı tutunca esp off oluyor.

doğrudur ilk mesajı yazarken astra aklıma geldi ama emin olmadığım için yazmamıştım
  • Honda civic 2012 de kokpitin solunda 3 tane tuş var biri far yıkama biri park sensörü kapama biri de ESP kapama. 1.5-2 saniye basılı tutunca esp kapanıyor. Ben her araçta kapatma imkanı var diye sanıyordum
  • Arabadan arabaya değişiyor. Bazı arabalarda tamamen kapatılabiliyor, bazısında kısmen kapanıyor yani araba çizgisinden fazla çıkınca devreye giriyor, bazı arabalarda hiç kapanmıyor.
  • Astra J de "TC" tuşuna 20-25 saniye basılı tutunca ESP devre dışı kalıyor. Kontak kapatana kadar tekrar düğmeye basmazsan devreye girmiyor. (Tamamen kapanıyor.)

Renault scenic II de esp kapama tuşu vardı ama hiç bir işe yaramıyor, kapatsanızda 50 km hızı geçtiğinizde kendiliğinden devreye giriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.