0,75 faizli esnaf kredisi başvuru şartları neler? 500 binlik esnaf kefalet kredisi başvurusu için detaylı bilgiler https://www.hurriyet.com.tr/galeri-0-75-faizli-esnaf-kredisi-basvuru-sartlari-neler-esnaf-kefalet-kredisi-basvurusu-icin-detayli-bilgiler-42154137Herkese kredi musluklarını açtılar. Bankalar ucuza kredi alıp 2 katına bize sattı, işverenler ucuz kredi aldı, şimdi de esnafa ucuz kredi verecekler. EEEEEE bize yok mu ucuza kredi? Tüketici kredileri yüksek hemde vadesi az, taşıt kredileri yüksek, konut kredileri yüksek. %12 faiz var ama krediler uçmuş durumda, bizde ucuza kredi istiyoruz. Sürekli hep başkalarına başkalarına. En çok seçmen de yine biziz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 16 Ekim 2022; 17:58:3 > |
Esnafa kredi paketi (Hani bize?)

-
-
Bu esnafa verilen kredinin faizinin yarısı hazine tarafından karşılanıyor. Yani esnaf 7,5 faiz ödüyorsa, 7,5 de hazine destekliyor. Burada resmen hazine vergi kaçıran esnafın faizini, vergi veren çalışandan karşılıyor. Bundan sonraki gelen hükümet kesinlikle buna el atmalı. Bu kredi yeni bir şey değil, yıllardır veriliyor.
-
Orası ayrı boyut zaten. Ben berber işletip çocuğunu özel üniversiteye gönderen esnaf tanıyorum, oda ufak bir ilçede. Benim çocuğum olsa özel üniversiteye gönderemem. Kaçırdıkları vergi ayrı bir boyut, dükkanlarının önündeki yolu bile babasının malıymış gibi dubalarla kapatıp önüne araba park ettirmemeye çalışıyorlar. Bu ülkede gereksiz olarak bir esnaf seviciliği var anlamış değilim.
Aldıkları kredileri de istedikleri gibi de kullanıyorlar. Polis bir arkadaş akrabasının esnaf kredisiyle kendisine sıfır araç aldı. Ne denetim var ne bir şey...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X