arkadaşlar bir anfi devresi yapmak istiyorum bunun için eleman lazım bu elemanları eskişehirde nerede bulabilirim
Esnaf sarayı yanında kutlu elektronik var.Oradan tüm malzemeleri temin edebilirsin.Eğer orada bulamzsan Başak elektronik var orada kesin bulursun.Türkiyede bulamadığın bir entegre olursa söyle ben sana bulayım.
arkadaşım çok saol bilgilerin için.
arkadaşım bir sorum daha olacak bunlar pcb de yapıyomupcb konusunda hiçbir bilgim yokta
Nasıl bir devre yapmak istiyorsun bana söylersen sana yardımcı olabilirim.
1- nerede kullanacaksın 2 - Kaç watt gücü olacak 3 - hobi olarak yapmakmı yoksa hazır almakmı istersin.
anfi devresi yapmak istiyorum kaç watt olacağına karar veremedim pcb yi hazır almak istiyorum devreyi kendim yapacam
320volt isminde bir site var orayı incelemeni tavsiye ederim.Orada bayağı bir anfi devresi mevcut.
Eskişehirde baskı devre yapan var ama tek bir devre yapmazlar. Daha çok aynı devreden 50-100 adet baskı yapıyorlar.undan dolayı pcb ni kendin yapsan daha iyi olur.
neyse uğraşcaz artık saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme