eskişehirde bu yht lerin olduğu tren garı nerede acaba? merkeze doktorlar caddesi ordu evlerine yakın mesafedemi?
eğer uzaksa otobüsle gelmeyi planlıyorum sanırım tramvay lar la o bölgeye ulaşabilirim. peki bunların biletlerini nereden bulacaz? illa eskartımız mı olması gerekiyor? otogarda öğrenci için biletler satılıyor mu acaba?
tren garı merkeze çok yakın sayılır yürüyerek doktorlara 10 dakikada gidersin. biletleri satan bilet klübeleri var ayrıca bazı marketler de satıyor. hayır eskart olması gerekmez esbilet var tek kullanımluk onlardan alabilirsin. öğrenci: 1,15 tam:1,40. marketler öğrenci satmıyor sadece tam satıyor söyleyim...
Otogarda tramway bileti satılmıyor. Otobüsle gelirsen hiç eskartın yoksa taksiye binmek zorunda kalırsın. Hala aynı mı bilmiyırum ama çok şikayetler vardı bu yönde.
Trenle gelirsen gardan çıkınca sola dön yürü biri köprüye biride aşağı doğru giden bir yol gelecek önüne o yolda sağa dön aşağı doğru git o kaldırımda sağında kanatlı alışveriş merkezi var doğr yolda olduğunu ondan anlarsın daha da devam edersen karşısı doktorlar caddesi zaten , o caddeyi takip et sonuna geldiğinde, tam karşında olacak ordu evi. göremezsen doktorlarda büfelere falan sor sana gösterirler.
saçmalığa bak yahu bu şehre gelen yabancılar ın tek giriş noktası zaten terminaller. sen bu adamların toplu olduğu yerde bilet satmıyorsun ne akla mantığa hizmettir anlamıyorum .
Bilet satılıyor otogarda.Kapının hemen yanında
Yanlıs biliyor heralde arkadas Eskişehir de Eskarta gecildiği günden beri otogarda bilet satılır !.. otogarda tranwaya binersen doktorlarda inersin durakda indiğin zaman karsında köprü olucak köprüden yukarıya cıkmadan sola donup duz gidiceksin saten köprüden baktıgın zaman garı cok net görüceksin
öğrenci kartı varmı peki acaba? bide ben durakları ayrıcı bi cisim göremedim turnike vb. duraklarda kaçak binişleri nasıl önlüyorlar.