Şimdi Ara

Eskişehirde terminalden esparka nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler neye binip nerede inmeliyim acaba bana yardımcı olabilir misiniz? bide ulaşım için ücfret nasıl öğrenciyim gezmeye geliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eskişehir Otogardan Esparka Tramvayla Ulaşım

Eskişehir Otogarı'ndan Espark AVM'ye gitmek için tramvay kullanabilirsiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz:

• Otogardan çıkın ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tramvay durağına gidin.
    • Durakta "Batıkent" yönüne giden tramvaya binin.
    • "Espark" durağında inin.

Hangi Tramvaylar Esparka Gider?

Otogardan Espark AVM'ye giden tramvay hattı, T2 (Batıkent - Mahmudiye) hattıdır.

Espark Tramvay Durağı Nerede?

Espark AVM'nin hemen önünde bulunan durak, "Espark" durağıdır.

Tramvay Saatleri

Tramvaylar genellikle 10-15 dakikada bir çalışmaktadır. Güncel tramvay saatleri için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Ulaşım Seçenekleri

Tramvay dışında, Otogardan Espark AVM'ye ulaşmak için otobüs veya taksi alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz. Ancak tramvay, genellikle en hızlı ve en uygun fiyatlı ulaşım seçeneğidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Terminalden tramvaya binicen baglar duraginda inicem tam esparkin önü zaten bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu saatte tek secimin taksi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidinnak

Terminalden tramvaya binicen baglar duraginda inicem tam esparkin önü zaten bu kadar

bunun yanında, anadolu üniversitesi yunus emre kampüsü önünde inersen 250 metre yürüyerek ulaşabilirsin, bu seçenek daha hızlıdır
  • 1.5 liraya da bilet alırsın

• lan tramvay tüm şehri geziyo sanırım. ben gittiğimde yunusemre kampüsünü tramvay yolunu takip ederek bulmuştum sonra tren garını yine tramvayı takip ederek buldum
  • quote:

Terminalden tramvaya binicen baglar duraginda inicem tam esparkin önü zaten bu kadar

peki anadolu üniversitesi ile arası ne kadar sürer yürüyerek. bide ulaşım ücreti ne kadar. nereleri gezmeliyim çibörek en iyi nerede yapılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ubermensch

lan tramvay tüm şehri geziyo sanırım. ben gittiğimde yunusemre kampüsünü tramvay yolunu takip ederek bulmuştum sonra tren garını yine tramvayı takip ederek buldum

birisi bi yer sorduğunda ben de genelde tramvay yolundan tarif ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

quote:

peki anadolu üniversitesi ile arası ne kadar sürer yürüyerek. bide ulaşım ücreti ne kadar. nereleri gezmeliyim çibörek en iyi nerede yapılıyor

odunpazarına mutlaka git.ciborekide orda tatar kırım kultur evi var orda ye.sora sora bulursun
  • ulaşım ücreti ne kadar. nereleri gezmeliyim çibörek en iyi nerede yapılıyor
    10 binişlik falan var mı? nerede takılabilirim. 2 gün geçireceğim. hangi kafe daha iyi nerede yemek güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headshotçı

ulaşım ücreti ne kadar. nereleri gezmeliyim çibörek en iyi nerede yapılıyor
    10 binişlik falan var mı? nerede takılabilirim. 2 gün geçireceğim. hangi kafe daha iyi nerede yemek güzel.

Çibörek için papağan çibörek e git hamamyolunda kimse sorsan gösterir . Bilet 10 binişlik falan yok .
  • başka nerelere gitmeliyim. nerede kız arkadaşımla içebilirim.
  • Yardımcı olan arkadaşlar çok teşekkürler.Up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headshotçı -- 15 Aralık 2012; 2:03:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.