Şimdi Ara

Eskişehirde Fal bakan Cafe ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bi aralar vardı ben hatırlıyorum bi kadın fal bakıyordu bi cafede adalar tarafında yada porsuk sırasında bilen varmı öyle bir yer ?

• yorumum olmasın .
  • o adalar sırasında bi aynacı var o adam bakıo acayip bişi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: goplu34

yorumum olmasın .

hahaha

@uzil

aynacı derken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi troy -- 14 Şubat 2011; 16:20:33 >
  • dostum dediğimi yap.

önüne yazı yaz, " fal bakan bir yer biliyonuz mu ? " diye

leon cafeye bak, genede sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 14 Şubat 2011; 16:39:58 >
  • http://www.222rehber.com/cilek-cafe-eskisehir.html

şöyle bi yer buldum ama yakın zamanda giden var mı ?

• (Gaibden haber vermek maksadı ile yıldız ilmi ile uğraşan kimse, büyücü gibi günaha girer.) [İ.Mace]

(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]

(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.)

(Karı-kocayı birbirine düşüren Allahü teâlânın lanetine uğrar.) [El-Envar]

(Ana ile evladın, kardeşle kardeşin arasını açana lanet olsun.) [İ.Mace]

(Kâhinlik yaparak alınan para haramdır.) [Buhari]

Hadis-i şerifte buyuruldu ki: Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur�an-ı kerime inanmamış olur. [Bezzar]

İbni Ebi Zeyd hazretleri diyor ki: (Cinci tarikatçıya inanmak, insanı cinden kurtardığına inanarak, ona ücret vermek caiz değildir. Büyü çözene de para vermek caiz değildir.

Süphanallah demeyin dalarım nette falla ilgili bakarken buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LsR -- 14 Şubat 2011; 16:41:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyete Kahvesi vardı kızılcıklıda kapandı. Adalarda yalaman ile harabe arasından gir sokağa doğru giderken sağda Cafe Sükse var prestijin yanı. Orada hem tarot hem kahve falı bakıyorlar. İyi de baktıklarını söylüyorlar. Şahsen ben baktırmadım. Birde Nil diye bir kadın var sanırım en iyi tarotçulardan biri eskişehirde. Evlere gidip baktığı falan oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haplo

Sosyete Kahvesi vardı kızılcıklıda kapandı. Adalarda yalaman ile harabe arasından gir sokağa doğru giderken sağda Cafe Sükse var prestijin yanı. Orada hem tarot hem kahve falı bakıyorlar. İyi de baktıklarını söylüyorlar. Şahsen ben baktırmadım. Birde Nil diye bir kadın var sanırım en iyi tarotçulardan biri eskişehirde. Evlere gidip baktığı falan oluyor.

prestiji biliyorum onun yanı dedin bi kaç gün içinde gidip bakarım sağol bilgi için tarot değilde kahve falına baktırırırz bakalım
  • falci kimki gelecegi gecmisi bilecek onlar Allaha sirk kosuyor baska birsey degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

(Gaibden haber vermek maksadı ile yıldız ilmi ile uğraşan kimse, büyücü gibi günaha girer.) [İ.Mace]

(Falcıya fal baktıran, onun sözüne inanmasa bile, kırk gün kıldığı namaz kabul olmaz.) [Müslim]

(Fal bakmak, yazı ve çizgi ile gelecekten haber vermek, puta tapmak gibidir.)

(Karı-kocayı birbirine düşüren Allahü teâlânın lanetine uğrar.) [El-Envar]

(Ana ile evladın, kardeşle kardeşin arasını açana lanet olsun.) [İ.Mace]

(Kâhinlik yaparak alınan para haramdır.) [Buhari]

Hadis-i şerifte buyuruldu ki: Uğursuzluğa inanan, kâhinlik yapan, kâhine giden, büyü yapan ve yaptıran ve bunlara inanan bizden değildir, Kur�an-ı kerime inanmamış olur. [Bezzar]

İbni Ebi Zeyd hazretleri diyor ki: (Cinci tarikatçıya inanmak, insanı cinden kurtardığına inanarak, ona ücret vermek caiz değildir. Büyü çözene de para vermek caiz değildir.

Süphanallah demeyin dalarım nette falla ilgili bakarken buldum

1- zaten günaha giriyoruz sıkıntı yok

2-namaz 7 aydır cami yüzü görmedim

3-yorum yok

4-evli değilim

5-herşeye inanmıcan

6-ben bedava baktırtıyorum

7-8- bu ikisi kötü vurdu

-----------
    ama fala inanma, falsızda kalma demişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

dostum dediğimi yap.

Leon çok çirkin bi yer. Kısa saçlı kısa boylu balık etli erkeksi kaba çirkin hatunların garsonluk yaptığı kıraathanenin adalar versiyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haplo -- 14 Şubat 2011; 16:57:01 >
  • quote:

quote:

dostum dediğimi yap.

Leon çok çirkin bi yer. Kısa saçlı kısa boylu balık etli erkeksi çirkin hatunların garsonluk yaptığı kıraathanenin adalar versiyonu.

valla bilmiyorum. ben fal bakıyorlar diye biliyorum ondan yazdım yoksa git orada otur demem :D ben harabede felan takılırım genelde. birde çağdaşta

• Sosyete kahvesi vardı ora kapandı.Osmalı,Sükse bide adaların sonunda Çilek vardı bi bak bakalım orlara
  • quote:

quote:

dostum dediğimi yap.

Leon çok çirkin bi yer. Kısa saçlı kısa boylu balık etli erkeksi kaba çirkin hatunların garsonluk yaptığı kıraathanenin adalar versiyonu.

bahsettiğin garsonu bede gördüm.. bi süre arkadaşla bu erkekmi kızmı diye tahminde bulunmuştuk

• quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

quote:

quote:

dostum dediğimi yap.

bahsettiğin garsonu bede gördüm.. bi süre arkadaşla bu erkekmi kızmı diye tahminde bulunmuştuk

prejtizde 1 kaç tane sağlam garson var özellikle kasada oturan can yakar

• gidelim bari su prestij cafeye kasadaki oturanı merak ettim
  • Lan 14 şubatta işiniz gücünüz yoksa çıkın akşam içelim süngerde snopsda maydayde sokakta farketmez bana.
  • quote:

Lan 14 şubatta işiniz gücünüz yoksa çıkın akşam içelim süngerde snopsda maydayde sokakta farketmez bana.

hocam etme. peygamber efendimizin doğumu bugün. ama yarın olur, çarşamba olur, perşembe olur. hatta bir içme buluşması ayarlarsak fena olmaz
    içelim güzelleşim
  • Fal mı yok daha neler?

Ne için baktıracaksın panpa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.