Şimdi Ara

Eskişehir Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehirli abilerim kardeşlerim, cumartesi günü eskişehirde olucam günübirlik daha önce hiç bulunmadım. Ne yapılır ne edilir pek bilgim yok. Gezilecek, mutlaka görülecek yerler; yemek için mekan tavsiyeleri falan, birde akşam takılacak pub gibi şöyle güzel önerileriniz nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim cevap veren dostlara iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• odun pazarı,sazova parkı, adalar,espark , porsuk çayının etrafında dolanırsınız işte akşamda barlar sokağında gözüne hoş gelen bir yere gir pub olarak, çiğ börek mutlaka ye, ada kebabı da deneyebilirsin ben çok seviyorum onu, bide müzeler falan var işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

odun pazarı,sazova parkı, adalar,espark , porsuk çayının etrafında dolanırsınız işte akşamda barlar sokağında gözüne hoş gelen bir yere gir pub olarak, çiğ börek mutlaka ye, ada kebabı da deneyebilirsin ben çok seviyorum onu, bide müzeler falan var işte

Sağol dostum peki eskişehirde fiyatlar falan nasıl yanımızda ne kadar bulundurmak gerekir bi bilgin var mı?

• Sazova parkına git kesinlikle. Onun dışında pek masraf yapmana gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fohnpole kullanıcısına yanıt
    fiyatlar genel olarak uygun mesela 50 cl birayı barlar sokağında 8 tl ye falan içersiniz yiyecek içecek ucuz öğrenci şehri olduğu için ,istanbula falan kıyasla acayip ucuz
  • Şelale parkada çıkabilirsin manzara için. Balaban köfte ve çibörek tavsiye ederim
  • fiyatlar uygundur. odunpazarı evleri'nde müzeler var onlara gidebilirsin. devrim arabasına uğrayabilirsin.
    pub'lardan memphis, del mundo, hangover gibileri iyidir. ama barlar sokağına bir girip beğendiğin yere oturman daha iyi olur. fiyatlar büyük şehirlere göre daha iyidir.
    barlar sokağı'nda kahvaltıyı da öneririm, güzel oluyor.

parkları bu mevsimde gezmek ister misin bilmiyorum.
    yiyecek bir haltı yok. çibörek overrated bir şey, hayal kırıklığına uğrayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: declan43

fiyatlar genel olarak uygun mesela 50 cl birayı barlar sokağında 8 tl ye falan içersiniz yiyecek içecek ucuz öğrenci şehri olduğu için ,istanbula falan kıyasla acayip ucuz

İyiymiş hocam teşekkür ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

fiyatlar uygundur. odunpazarı evleri'nde müzeler var onlara gidebilirsin. devrim arabasına uğrayabilirsin.
    pub'lardan memphis, del mundo, hangover gibileri iyidir. ama barlar sokağına bir girip beğendiğin yere oturman daha iyi olur. fiyatlar büyük şehirlere göre daha iyidir.
    barlar sokağı'nda kahvaltıyı da öneririm, güzel oluyor.

parkları bu mevsimde gezmek ister misin bilmiyorum.
    yiyecek bir haltı yok. çibörek overrated bir şey, hayal kırıklığına uğrayabilirsin.

teşekkür ederim dostum :)

• Her şeyden önce giyebildiğin en kalın şeyleri giy.
  • Balaban köfte dediğinizi de odunpazarında falan mı yiyebilirim hocam yoksa başka yerde mi?

• Abdüsselam Balaban kebap salonu varmış bende yeni duydum gitme fırsatım olmadı normal esnaf lokantasıymış ama Balaban'ın asıl ustası oradaymış çok övüyorlar oraya gidebilrsin Odunpazarına bağlı Arifiye mahallesinde. Zaten Eskişehir küçük şehir istediğin yere kısa zamanda ulaşabilirsin tramvay vs. ile.
  • Hava buz gibi bu hava da bi cacık olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetuck

Hava buz gibi bu hava da bi cacık olmaz.

Hocam alt üst içlik, üstüne boğazlı kazak, üstüne içi yün bir ceket, onun üstündede mont giyicem. Bere, atkı, eldiven aldım yanıma. Çok üşürsek vodka alırız artık

• Teşekkür ediyorum hocam ilginiz için :) iyi akşamlar :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.