Şimdi Ara

ESKİŞEHİR PLAJI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eskişehir Büyükşehir Belediyesince Kent Park'ta yaptırılan açık olimpik yüzme havuzu ve yapay plajın açılışı yapıldı.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, açılışta yaptığı konuşmada, yaklaşık 10 yıl önce Porsuk Çayı'ndaki kirliliğin kentin en büyük sorunlarından biri olduğunu söyledi.
    Uzun zamandır temiz ve bakımlı bir Porsuk Çayı hayal ettiğini ifade eden Büyükerşen, şöyle konuştu:
    ''Hayallerimi gerçekleştiremezsem huzursuz olurum. Porsuk Çayı'na da kısa sürede hayat verdik. Kentin en önemli değerlerinden olana Porsuk, hak ettiği görünümü kazandı. Porsuk'un 10 yıl önceki kötü görünümünü vatandaşlara unutturduğumuz için övünüyorum. Eskişehir'in adeta gerdanlığı Porsuk Çayı'na elmas bir taş ekleyeceğiz. Bozkırın ortasında açacağımız plaj ve havuzun Türkiye'de benzeri yok. Dünyada da eşine ender rastlanır.''
    DSİ Bölge Müdürlüğünün kentin içinden geçen kanalların üzerini kapatma projesinin bulunduğunun iddia edildiğini belirten Büyükerşen, ''Kanallar da Porsuk Çayı gibi kentin değerlerinden. Onların tekrar betonladık ve güvenli bir hale getirdik. Bu yıl da peyzajına başlayacağız. İnşallah DSİ'nin böyle bir projesi yoktur. Böyle bir karar alınırsa başta ben olmak üzere söz konusu karara karşı çıkarız'' dedi.
    Daha sonra havuzda Eskişehir İhtisas Kulübü, Anadolu Üniversitesi ve Sarar yüzme kulüplerinin katıldığı yüzme yarışması düzenlendi.
    Gökmeydan Mahallesi'nde bulunan Kent Park'ın içindeki havuz ve plajda 15 soyunma kabini, yaklaşık 150 şezlong ve iki cankurtaran kulesi bulunuyor.
    Havuz ile yapay plajdan yararlanmak isteyenlerden 3 lira alınmasının planlandığı öğrenildi. Saat 10.00 ile 18.00 arasında hizmet verecek havuz ve yapay plaj için gelen talebe göre müşterilerin kullanım günleri belirlenecek.

ESKİŞEHİR PLAJI

ESKİŞEHİR PLAJI

ESKİŞEHİR PLAJI

ESKİŞEHİR PLAJI

• büyükerşen çalışıyor.
  • Millet rahat durmaz işer mişer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piêr Dé Sans -- 22 Temmuz 2009; 19:28:03 >
  • kışında buz pisti yaparlar şimdi orayı.
  • daha çok para almalılar yoksa cingenler mahveder
  • çok pis olur ora bence
  • daha fazla almalılar bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende gitmek istiyorumda biraz eni ufak bide deve gibi boy var bende acaba derinliyi ne kadardır
    çoçuk havuzundaymış gibi durmıyalım ben ve saz arkadaşlarım magandalık yapmaya gidicez :D
  •  ESKİŞEHİR PLAJI

ESKİŞEHİR PLAJI

ESKİŞEHİR PLAJI

• quote:

Orijinalden alıntı: TuKiu
    ben ve saz arkadaşlarım magandalık yapmaya gidicez :D

Magandalık kadromuz dolu. İnşallah 100 yıl sonra emekli olanların boşalttığı magandalık kadrolarına yeni alımlar yapılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguin -- 9 Ağustos 2009; 0:34:04 >
  • bir şehrin aynı yerden ne kadar çok resmi çekilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuKiu

Hocam bende gitmek istiyorumda biraz eni ufak bide deve gibi boy var bende acaba derinliyi ne kadardır
    çoçuk havuzundaymış gibi durmıyalım ben ve saz arkadaşlarım magandalık yapmaya gidicez :D

DerinliĞi
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

bir şehrin aynı yerden ne kadar çok resmi çekilir acaba

Kıskanıyor musun?

ESKİŞEHİR PLAJI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Kıskanıyor musun?

ESKİŞEHİR PLAJI

acıyorum sadece köprübaşı odunpazarı ve otogarın oradaki plajdan başka resim yok eskişehirle ilgili

• Sirkülasyon sıkıntısı var bence , hemde derin değil ama olsun yine de belediye çalışıyor...
  • Giden var mı suyu nasıl temiz mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

quote:

Kıskanıyor musun?

ESKİŞEHİR PLAJI

acıyorum sadece köprübaşı odunpazarı ve otogarın oradaki plajdan başka resim yok eskişehirle ilgili

Al, üzülme.

Bu fotoğrafta Eskişehir'den.
     ESKİŞEHİR PLAJI

• he şöyle virane yerlerinide koyun 2-3 yerle sınırlı değil eskişehir
  • quote:

he şöyle virane yerlerinide koyun 2-3 yerle sınırlı değil eskişehir

Ama bu fotoğraftaki yerler çoktan yıkıldı.

Park yapıldı.
  • hasan polatkandan lisenin oraya gelirken bir foto

ESKİŞEHİR PLAJI

esparkın önü

ESKİŞEHİR PLAJI

büyükerşenin oturduğu mahalle ,vişne evleri;

ESKİŞEHİR PLAJI

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.