Şimdi Ara

Eskişehir KYK da kalan var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir kyk dan memnun musunuz, hijyeni vs nasıldır ? Okula yakın yerde mi??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ben de eskişehirdeyim, siz anadolu da mısınız osmangazi'de mi?
  • kokare K kullanıcısına yanıt
    Osmangazi hocam

• ben de osmangazi hangi bölümdü senin acaba :) ben de bilgi edinmek istemiştim de kyk ya da başka yurt apart vs tarzı yerler için
  • osmangazi'deysen sana uzak olacak yurt. anadolu üniversitesi'nin içindeki devlet yurdu erkekler için sadece. osmangazi'nin hemen yanında iki tane var ama kız örenci yurdu yaptılar oraları 2 sene önce falan.
    bu arada uzak dediğim tramvayla maksimum 25 dakika.
  • terrakic T kullanıcısına yanıt
    Uzaklıgı önemli değil aslında.
    Demek istediğim Kyk çıkarsa nasıl bir yerde kalacagımı hiç bilmiyorum.Odaları kaç kişiliktir, banyo ve tuvaletler temiz midir yada internette okuduguma göre bazı kyklarda priz getirmek yada ketılda su ısıtmak vs yasakmış.Birde hırsızlık olayları vs cok oluyormuş gibi.Yani böyle şeyler varsa özel yurtta kalmak çok çok mantıklı geliyor bana.Zaten okadar rahat biri değilim,bayaga titiz ve takıntılıyım bazı şeylere.

• Özel yurdun ayligi ne kadar kyk nin ayligi ne kadar ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben kalıyorum hocam 2 senedir. odalar 4 kişilik bizim bloktaki odalar küçük ben d bloktayım. odalar odada bulunanlara göre ve o kattaki gorevli olan temizlik personeline gore temizliği değişiyo kapılarda kilit yok sadece dolaplarda kilitler var. banyo tuvalet de dedigim gibi oda o katta bulunanlarla ilgili bizim blokta her katta 1 er tane banyo 2 şer tane tuvalet var benim bulundğum kattaki tuvaleti çok iyi kullanmıyorlar ama alt kattaki temiz oluyo gidiyorum oraya mesela banyo fazla kirlenmiyo zaten devamlı su alıyo ama yinede cok titiz temizsen yarı özellere git. ketil yasak diyorlar bazen topladılar ama ben geri aldım bide aksam 5 den sonra yani mesai saati bitiminden sonra alırsan sıkıntı olmaz :) priz odada arkadas kullanıyo hic bisi demediler. cok temiz ve titizsen tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßLacKLioN

ben kalıyorum hocam 2 senedir. odalar 4 kişilik bizim bloktaki odalar küçük ben d bloktayım. odalar odada bulunanlara göre ve o kattaki gorevli olan temizlik personeline gore temizliği değişiyo kapılarda kilit yok sadece dolaplarda kilitler var. banyo tuvalet de dedigim gibi oda o katta bulunanlarla ilgili bizim blokta her katta 1 er tane banyo 2 şer tane tuvalet var benim bulundğum kattaki tuvaleti çok iyi kullanmıyorlar ama alt kattaki temiz oluyo gidiyorum oraya mesela banyo fazla kirlenmiyo zaten devamlı su alıyo ama yinede cok titiz temizsen yarı özellere git. ketil yasak diyorlar bazen topladılar ama ben geri aldım bide aksam 5 den sonra yani mesai saati bitiminden sonra alırsan sıkıntı olmaz :) priz odada arkadas kullanıyo hic bisi demediler. cok temiz ve titizsen tavsiye etmem

malesef öyleyim hocam :(.Her sabah saçımı yıkamadan dışarı çıkmam , odaların kendine özel tuvalet banyosu da yok zaten yada fazla kalabalık bir odada kalmak istemem .Yarı özellere gelirsek onun gelmesi zor oluyormuş galiba torpil olayları yuzunden.Mecbur özellere bakıcaz ama onlarda da sözleşme sıkıntı işte.Diyelim ben 1 ay kaldım beğenmeyip çıkmak istediğimde sözleşme yuzunden kalan ayların parasını mecbur ödemek zorunda kalıyormuşsun.Galiba kykda da öyle bir durum varmış.Kyk cıkarsa ilk ay yapamayıp çıkmak istediğimde belli bir ücret ödeniyormuş sanırım dogrumu bu ?

• Empty Words. kullanıcısına yanıt
    torpil olayini hic duymamıstım bence yaz hocam yarı özeli yarı özellerin kendine ait wc ve banyosu var diye biliyodum. apart olarak geciyo ozeller dedigin gibi sözlesme ile alıyorlardı o sıkıntı. kyk ile ilgili sorunu tam anlamadım kyk cikarsa mesela yurt ucreti 130 tl ya 130 degilde ilk girdiginde deposito ile oduyorsun fiyatı hatırlamiyorum ama 300 de işte yurt + depozito . diyelim cıkacaksın ya o odedigin ucretin yani depositonun hepsini vermiyorlar diye biliyorum ama yinede bi kısım oduyorlardı bunu arastırırsan saglıklı bilgi bulursun. yani k
  • bu yüksek ücretli düşük ücretli muhabbeti nedir, ben yırt tamamen ücretsiz olacak diye biliyodum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    kardeşim bu gece eskişehire gidicem otobüsle yatay geçişle kayıt olucan anadolu üniversitesine gelmişken yurt işinide ayarlıyayım diyorum şimdi ek tercih ve yatay geçişler için tekrar başvuru açıcaz diyorlar ama ne zaman açılır sonuçlanır bilemem 2-4 kişinin kaldıgı internet probleminin olmadıgı bir yurt veya apart lazım bildiğin yada en azından tavsiye etmediğin bir yer var mı cemaat vs olsun istemiyorum da.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.