Şimdi Ara

Eskişehir'i bilen arkadaşlar, bir bakabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar, malumunuz yarın ygs var, ben eskişehir e bu yılın başında yerleştim, yenibağlarda kiradayım. kazandım ama bu yıl tekrar öylesine ygs ye giriyorum.

Şimdi benim gireceğim mekanın adresi tam olarak şu:

ESKİŞEHİR/MERKEZ SALİH ZEKİ ANADOLU LİSESİ GÜLTEPE MAH. OKÇULAR SK. NO:3 GÜLTEPE

Yenibağlar dan bu adrese taksi ve yaya seçenekleri dışında nasıl giderim ?

Şimdiden teşekkürler.

• Çok boktan yere vermişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Çok boktan yere vermişler.

aynen. google maps den baktığımda bulunduğum yerden bayaa uzak gözüküyor. nasıl gidebileceğim hakkında bir fikrin var mı ? tramway, otobüs, dolmuş ?
  • upupupup
  • Odunpazarindan 32 yada 34 dolmusuna bin soyle sofore indirsin yakin yerde.Eskisehirli degilim bende bu kadar biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler. ama zaten odunpazarı uzak yenibağlara..
  • Hasan polatkan migrosun ordan minibüsler gidiyor, fakat kaç numara gittiğini unuttum durdurup sorarsan yardımcı olurlar. Minibüs okulun kapısının önünden geçiyor zaten. Bağlar'dan nasıl gidebilirsin hiç bir fikrim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Hasan polatkan migrosun ordan minibüsler gidiyor, fakat kaç numara gittiğini unuttum durdurup sorarsan yardımcı olurlar. Minibüs okulun kapısının önünden geçiyor zaten. Bağlar'dan nasıl gidebilirsin hiç bir fikrim yok.

çok teşekkürler. hasan polatkan migros şu adalardaki migros mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Hasan polatkan migrosun ordan minibüsler gidiyor, fakat kaç numara gittiğini unuttum durdurup sorarsan yardımcı olurlar. Minibüs okulun kapısının önünden geçiyor zaten. Bağlar'dan nasıl gidebilirsin hiç bir fikrim yok.

çok teşekkürler. hasan polatkan migros şu adalardaki migros mu ?

Yok hocam, vişnelik tarafında kalıyor bu dediğim yer.

https://maps.google.com/maps?ie=UTF8&cid=3485731752305857264&q=Migros+A%C3%A7%C4%B1k+Otopark%C4%B1&iwloc=A&gl=TR&hl=tr

• Bizim evin bura la, 10 dk mesafede o lise. Kırmızı 18 ile önünde inersin diyecektim ama tramvay çalışması yüzünden o caddeyi kapatmışlar, yenikentten sapıyor artık kırmızı 18.

Stadın ordaki şehitlikten kalkan dolmuşlar var. 34 e binersen salih zekinin tam yanında olmasa da yukarı kavşağında inersin. Oradan da 2 dk yürüdünmü tamam. Dolmuşcuya söylersin seyitgazi kavşağında incem abi, salih zeki anadolu lisesine yakın yerde diye.
  • riske girmek istemiyorsan paraya kiyip taksi ile git yerini bilmiyorsun simdi otobus filan karisir sabah arar durursun 1 seferlik taksiyle gidiver
  • Bilmediğin bir yerde snava giriyorsan önceden gidip görmelisin zaten. Bu gün mutlaka git gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bizim evin bura la, 10 dk mesafede o lise. Kırmızı 18 ile önünde inersin diyecektim ama tramvay çalışması yüzünden o caddeyi kapatmışlar, yenikentten sapıyor artık kırmızı 18.

Stadın ordaki şehitlikten kalkan dolmuşlar var. 34 e binersen salih zekinin tam yanında olmasa da yukarı kavşağında inersin. Oradan da 2 dk yürüdünmü tamam. Dolmuşcuya söylersin seyitgazi kavşağında incem abi, salih zeki anadolu lisesine yakın yerde diye.

quote:

Bizim evin bura la, 10 dk mesafede o lise. Kırmızı 18 ile önünde inersin diyecektim ama tramvay çalışması yüzünden o caddeyi kapatmışlar, yenikentten sapıyor artık kırmızı 18.

muhtemelen bunu uygulayacağım.

quote:

Bilmediğin bir yerde snava giriyorsan önceden gidip görmelisin zaten. Bu gün mutlaka git gör.

bugün gideceğim zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
    riske girmek istemiyorsan paraya kiyip taksi ile git yerini bilmiyorsun simdi otobus filan karisir sabah arar durursun 1 seferlik taksiyle gidiver

taksiyle gitmek istiyorum da yeterli nakit param yok, sadece kredi kartı var. bir arkadaştan borç falan alabilirim de, ben en kötü seçeneklere hazırlıklı olmaya çalışıyorum (:

• Eğer sabah sporu niyetiyle Odunpazarı'na kadar yürümek sorun olmazsa ya da tramvayla Atatürk Lisesi'nin oraya kadar gelebilirsen (Liseden 150 metre kadar ötede) Odunpazarı Evleri'nin başladığı noktanın karşısındaki duraklardan 13 numaraya binip, şöfere Halk Caddesi'nden Millet Caddesi'ne dönmeden bir durak evvel indirmesini isteyebilirsin. Okul, ineceğin yere taş çatlasa 5 dakika.

13 numara kırmızı kalemle çizdiğim noktadan ilerleyip Millet caddesi'ne dönecek. Senin sınava gireceğin okul ise kare içersine aldığım alanın olduğu yer. Uzak sanma, az evvel de belirttiğim gibi taş çatlasa 5 dakika kadar sürer.

İkâmet ettiğin yerden sınava gireceğin yere sanırım en iyi bu şekilde gidilebiliyor.

13 numaranın duraklara uğrama zamanına buradan bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper_C -- 23 Mart 2013; 19:17:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Casper_C

Eğer sabah sporu niyetiyle Odunpazarı'na kadar yürümek sorun olmazsa ya da tramvayla Atatürk Lisesi'nin oraya kadar gelebilirsen (Liseden 150 metre kadar ötede) Odunpazarı Evleri'nin başladığı noktanın karşısındaki duraklardan 13 numaraya binip, şöfere Halk Caddesi'nden Millet Caddesi'ne dönmeden bir durak evvel indirmesini isteyebilirsin. Okul, ineceğin yere taş çatlasa 5 dakika.

13 numara kırmızı kalemle çizdiğim noktadan ilerleyip Millet caddesi'ne dönecek. Senin sınava gireceğin okul ise kare içersine aldığım alanın olduğu yer. Uzak sanma, az evvel de belirttiğim gibi taş çatlasa 5 dakika kadar sürer.

İkâmet ettiğin yerden sınava gireceğin yere sanırım en iyi bu şekilde gidilebiliyor.

13 numaranın duraklara uğrama zamanına buradan bakabilirsin

tramvay ile atatürk lisesine gitmeyi düşünmüştüm aslında ama sonra ne yapacağımı bilmiyordum. teşekkürler çok faydalı oldu yazdıklarınız. hava soğuk olmazsa bugünkü gibi yürüyebilirim aslında bütün yolu (: yoksa dediğiniz gibi yapacağım.

• Senin yerinde olsam sinava girmezdim o kadar diyorum. 3 yildir baglardayim ilk kez duyuyorum gultepeyi. Hasanpolatkan migros bile ebesinin seysinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Naptın dostum, hangi yöntemle görevi tamamladın
  • quote:

quote:

Naptın dostum, hangi yöntemle görevi tamamladın

gidişte taksiyle gittim, sonra dönerken yürüdüm, yarım sat sürdü. sabah için de pişman oldum, keşke yürüseymişim dedim, 18 lira taksi tuttu. sağ ol sorduğun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokberkTunc -- 25 Mart 2013; 20:09:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.