Şimdi Ara

Antalyalı arkadaşlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 arkadaş olarak akdeniz üniversitesini yazdık gelme ihtimali yüzde yüz gibi.Fakat arkadaşımın kampüsü döşemealtında benim ki iste ana kampüste.Bu iki yerin mesafesi tahminen otobüsle kaç dakikadır? Ortada bi yerde ev tutmayı düşünebiliyoruz ulaşım sıkıntı olur mu? Bu 2 sorumu cevaplarsanız çok teşekkur ederim iyi forumlar.
    Edit : ayse sak ubyo tasinacak gibi soylentilerin dogrulugu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuckyTh -- 16 Temmuz 2014; 0:56:55 >

• UP
  • bölümünüz ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aleon_donce

bölümünüz ne ?

Uluslararası ticaret ve lojistik ile tarih

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • döşeme altında ne kampüsü var
  • Çok uzak olmaz Antalyalıyım antalya da ulaşim rahat ikisi arası mesafe 10-15 dakka anca var otobüsle 20 falan sürer.İçiniz rahat olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

döşeme altında ne kampüsü var

Ayse sak ubyo.
    Yesilbayir 07192

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

Çok uzak olmaz Antalyalıyım antalya da ulaşim rahat ikisi arası mesafe 10-15 dakka anca var otobüsle 20 falan sürer.İçiniz rahat olur

Cevap icin tesekkurler. 2sinin arasinda, nezih bi yerde daire ariyoruz. Semt onerisi yapabilirmisiniz? Kira butcesi 600tl

• Hocam kültür mahallesinde apartlar var 500-600 e ama orası birazdaha ana kampüse yakın olur.Dokuma tarafında da oturabilirsiniz daha rahat olur önünden metro geçiyo döşemealtı ve ana kampüsün ortasında olur.Sorun varsa yerlerle ilgili ö.m de atabilirsin

• Up

• Takipteyim up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestoo -- 11 Temmuz 2014; 21:48:30 >
  • ya yurtları hakkında bilgi verseniz fiyatları falan tek ya da 2 kişilik odalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: croft9494

ya yurtları hakkında bilgi verseniz fiyatları falan tek ya da 2 kişilik odalar

Yurtlari ben arastirmistim. Ozel yurtlar 350_400 gibi. Sabah aksam yemegi veriliyor.

• arkadaşım o dediğim gibi mi tek ya da çift kişi olarak bir de kız yurdu olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: croft9494

arkadaşım o dediğim gibi mi tek ya da çift kişi olarak bir de kız yurdu olarak

Tek kisilik daha pahali olur diye dusunuyorum ki hic bakmadim. Ama 2kisilikler o civarda.alisana kadar bir donem yurda gidip, arkadas edindikten sonra eve cikmayi oneririm sana.

• çok teşekkürler arkadaşım düşüneceğim
  • ulaşım 15 dk otobüsle. 500-600 civarı ev bulursunuz üniye yakın. Yurtla uğraşmaya hiç gerek yok

• Michael07 M kullanıcısına yanıt
    Biz zaten eve yoneldik. Ulasim sikinti degilse dosemealtina, ana kampuse, cafelere yakin biyerde ev tutmak istiyoruz.

• Hem Döşemealtı nın hem ana kampüsün ortası Dokuma oluyor diye biliyorum ben de. İki yere de ulaşım iyidir. Zaten dokuma tarafında Özdilekpark AVM de vardı ve tramvay da var. Her ne kadar tramvay üniversiteye gitmek için işinize yaramayacak olsa da çoğu yere giderken ulaşım için elinizin altında olur bu da bir avantaj.

• mmorwen kullanıcısına yanıt
    Istanbuldan gelecegimiz icin avm ye ugrayacagimizi sanmiyorum :) cevap icin tesekkurler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.