Şimdi Ara

Eskişehir'de kalacak yer ve iş arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eskişehir'de yaşayan, okuyan forum halkından yardımcı olmasını istiyorum Önceliğim kalacak düzgün bir yer, sosyalleşme... vs açısından.Ek olarak benim için en önemli olan konu konusu için yardımcı olmanızı istiyorum.Herkese güzel günler dilerim.

• Eskişehirde öğrenciysen en fazla kafelerde çalışırsın onlarda saatlik 5 TL veriyor.Şehirde özel sektör yok denecek durumda.Bende para çok gezicem tozucam eğleneceğim dersen gel.Ama ben boş mezun olmak istemiyorum kendimi geliştireceğim diyorsan yanından geçme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Eskişehirde öğrenciysen en fazla kafelerde çalışırsın onlarda saatlik 5 TL veriyor.Şehirde özel sektör yok denecek durumda.Bende para çok gezicem tozucam eğleneceğim dersen gel.Ama ben boş mezun olmak istemiyorum kendimi geliştireceğim diyorsan yanından geçme.
    ilk defa olumsuz cevap verene rastladım, nedeni nedir acaba ?
  • civilsercan C kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi şehirde kendini geliştirmek çok zor.Staj yapabileceğin yer yok,networking yapabileceğin imkan yok,bootcamptir etkinliktir seminerdir hiç yok zaten.Ama bu Eskişehir'e özgü bir olay değil.Küçük şehirlerin hiçbirinde bu imkanlar yok.Ne okuyorsun bilmem ama bunları da göz önüne al.
  • Meslek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:48:33 >
  • esogu üni olarak ilk 25-30un içinde sanırım, okuyacağın bölüme göre daha iyi bir konumda olabilir.

öz halkı yobazdır, öğrenciler olmasa konya dan farkı yok.

iş imkanları olarak eskişehir esnafı beş para etmez ben hakkıyla asgari ücret vereni görmedim.

14-15 saat çalıştırıp 1500 lira verip sigorta ödemeyen işverenler gırla.

eskişehir e gelen öğrencilerin sosyalleşmekten kastı barlar sokagında veya bağlar da takılmak faydalı bir aktivite bekleme yani.

kalacak yer olarak büyükderede 2 kişilik apartta kalırsın. 450-500 lira mı neydi en son.

iş konusu çöplükten ibaret, elin yüzün düzgün diksiyonun iyi ise daha iyi şartlarda belki büyük avmlerde gıda sektöründe çalışabilirsin veya defacto vs.
  • Ben 30 senelik Eskişehir’li olarak orada barınamadım, eğer bir fantezinin peşindeyseniz uzak durun derim. Üstteki hocam anlatmış gerekeni.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Istanbul'da tek gün kalacak yer?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Ben 30 senelik Eskişehir’li olarak orada barınamadım, eğer bir fantezinin peşindeyseniz uzak durun derim. Üstteki hocam anlatmış gerekeni.
    İnsanlar başka şehirden gelip Eskişehir'de bar açıyor, kafe açıyor, dükkan açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:48:50 >
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Ben hepsini yapabiliyorken ki yapmışken eniştem olacak o.çocugu yüzünden batırıldım. Sırf cinayet işlememek ve 1.5 yaşındaki oğlumu babasız bırakmamak için kaçtım oralardan. Eşimin baba evine geldim üzerimdeki icralar olmasa cv’m ile 4binlik işleri hep dürüstlüğümden kaçırdım. Millet 2.000e 16 saat it gibi çalıştırma peşinde. Yol yemek yok. Hadi onada tamam diyorsun bu sefer o saatde eve dönmeye vasıta yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kafe, bar açma sebebi sehir veya halk değil, öğrenciler. eskişehir halkının esk esnafına bıraktıgı para öğrencinin bıraktıgının 1/3 bile değil.

en basit örneği yaz ayında tatil döneminde görürsünüz. yaz okuluna kalan ögrenciler dışındaki bütün öğrenciler evlerine gider esnaf sinek avlar.

ayrıca yerel halkın cogunluğu fakir oldugu için adım başı 4 donas şubesi görürsünüz. en ucuza yiyebilecekleri yemek döner cünkü. lüks kafe pub lokantaların cogunluğu sinek avlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 6 Eylül 2019; 23:34:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.